Epizod 06 - Banana Etiquette

Zaczęty przez Rosa, Cz, 25 Mar 2010, 11:03:47

Sylvia2307

No cóż sprawdziłam... nie wiem czy nic nie pomieszałam, ale kiedy były zbliżenia na twarz podczas czytania głosów czapka była ściągnięta, a założona ponownie, gdy dowiedział się kto odpada... nie wiem zbytnio jak jest gdy on jest w tle, ponieważ mam średnią jakość i troszkę rozmazane to jest

Rosa

To jest normalne ze w czasie rady rózne reakcje uczestników są brane z różnych epizodów, pokazują to co wg nich powinno okazywać emocje jakie odczuwa ktos tam. Tak samo jest przeciez z wywiadami, jak pokazuja czyjs wywiad w 2 odcinku to nie oznacza wcale że był on robiony między 3 a 6 dniem a tylko to że akurat pasuje do danej sytuacji ale mógł byc przeprowadzany równie dobrze koło dnia 20.

Fei_Long

Cytat: Rosa w Pn, 14 Cze 2010, 10:28:38
s wywiad w 2 odcinku to nie oznacza wcale że był on robiony między 3 a 6 dniem a tylko to że akurat pasuje do danej sytuacji ale mógł byc przeprowadzany równie dobrze koło dnia 20.
No ale po zaroście poznasz :D hehe ale też mi taka możliwość przyszła na myśl, że było to z innego odcinka.... Ale musisz zwrócić uwagę na to, że Rob tylko raz wygrał indywidualny immunitet... A przy tej wpadce czy ma czapkę czy jej nie ma to na jego szyi znajduje się immunitet więc nie może być mowy, że to scena z innego odcinka...

No chyba, że masz inne wytłumaczenia :D  Cieszę się, że w końcu ktoś zabiera głos w tej sprawie, bo od reunionu jest martwica na forum i trzeba prowokować rozmowy :D

Swietomir

Srednia sesja na radzie trwa po kilka godzin. Przez ten czas pewnie kazdy uczestnik ma skierowana na siebie jedna kamere. To daje cholernie duzo materialu, ktory mozna zmontowac tak, jak sie go tylko chce zmontowac. Co niestety daje przykry obraz tego jak jestesmy manipulowani na kazdym kroku. Zreszta rownie dobrze to widac po roznych wyzwaniach, gdzie to niby Jeff tlumaczy wszystko ludziom, pierwsza para ma ruszac, a piasek na torze jest np juz zorany jakby tam pare innych par wczesniej biegalo. Niby to jest robione po to, zeby uatrakcyjnic nam widzom rozrywke. Ale przeciez CBS w Amazing Race posunelo sie do tego, ze zatrzymali odlatujacy z lotniska samolot, tylko po do zeby bodajze Boston Rob nie wygral latwo kolejnego miliona. Wiec czasami zastanawiam sie jak daleko te manipulacje siegaja i czy nie wypaczaja czasami rzeczywistego obrazu samej gry.