Epizod 06 - This Is the Man Test

Zaczęty przez Rosa, Pt, 23 Paź 2009, 12:40:45

Rosa

19x06
W zasadzie zmarnowany odcinek poprzez brak rady.
Sześć odcinków za nami, 6 czy siedem do konca i nie powinno byc tak że w programie siedzi jeszcze DWANAŚCIE osób.

Duzy zawód  :sciana:

Showmag

Jeff Probst: "To był najbardziej przerażający moment, jakiego byłem świadkiem"
We wczorajszym odcinku "Survivor: Samoa" widzowie mogli zobaczyć jak kolejny uczestnik z przyczyn medycznych musiał pożegnać się z dalszym udziałem w reality show.

Więcej: https://showmag.info/2009/10/23/jeff-probst-to-byl-najbardziej-przerazajacy-moment-jakiego-bylem-swiadkiem/

Meeg

19x06
Russella nie jest mi szkoda, chociaż przyznam, że wyglądało to przerażająco.
Największym minusem odcinka był brak eliminacji. Rosa, w programie zostało nie 12, ale 13 uczestników. Porażka.
Kolejnym minusem jest zapowiedź i w zasadzie to co się dzisiaj zdarzyło. Po co John, Erik (dwójka największych idiotów, to był ich pomysł), Dave i Brett sprzymierzyli się z Shambo. Chyba nic nie mają w tej głowie jeśli myślą, że Shambo nie sprzymierzy się po połączeniu z Foa Foa. Laura to też kolejna idiotka. Mam nadzieję, że tylko tak wyglądało i nie uwierzyła Russellowi (zapowiedziom nie warto wierzyć).
Jeśli po połączeniu Shambo i Laura przejdą na stronę Foa Foa to możemy się pożegnać z Galu i choć trochę dobrym sezonem. Wszyscy po kolei będą odpadać i do F3 dojdą Russell, Shambo (bo łatwo ją pokonać) i Natalie.
A jeśli jednak są w tym sezonie choć trochę myślący ludzie to Galu 'wykosi' Foa Foa i zwycięzca będzie zasłużony.
Hm.
Chyba sama w to nie wierzę.

Tkk_Bolly

Gdyby była rada odpadłaby Monica, więc może jednak lepiej, ze rady nie było? Według zapowiedzi również odpada Monica, więc nie wierzyc zapowiedziom stawiam na Laurę gdyż może wyda się jej sojusz z Russellem

wookash94

19x06
Mimo braku TC odcinek mi się podobał. Plusem takich odcinków jest bliższe pokazanie uczestników, a dla mnie to jest najciekawsza część.
Sprawa Russella niezbyt ciekawa, ale jego ewakuacja uratowała przynajmniej Monicę :) . W Galu nareszcie się coś dzieje - faceci próbują przejąć kontrolę nad grą, kobiety też trzymają się razem. Mam nadzieję jednak, że na razie nie będą mieli okazji, żeby się popisać - nie chcę, aby Monica odpadła. W Foa Foa oczywiste jest, że Liz jest następna. Jaison dalej jęczy, a Mick nadal jest nudny.

Wg mnie sezon potoczy się tak (kolejność odpadania):
13. Liz - mam nadzieję, że Foa przegra
12. Erik - w 8 odcinku MUSI już być połączenie - czwórka z Foa + Shambo + sojusz Laury (Kelly i Monica) łączy się, zgodnie z zapowiedzią
11. John - ciąg dalszy
10. Kelly - czwórka z Foa + Shambo + Brett + Dave
9. Laura - ciąg dalszy tego sojuszu
8. Brett - Monica + Shambo + czwórka z Foa
7 .Dave - ciąg dlaszy
6. Jaison - wydaje mi się Russell będzie go chciał wyrzucić
5. Monica - już nie będzie więcej potrzebna
4. Shambo - Mick wygra Final IC, więc będzie musiała odejść
Finał:
3. Russell - nie dostanie żadnego głosu
2. Natalie - pewnie dostanie ze dwa głosy
1. Mick -  :plask:
Czyli zapowiada się źle...

Meeg

Mam identyczną teorię.
Jedyne co może uratować dobrą końcówkę sezonu to jeśli jakiś zawodnik z Galu się obudzi i zacznie działać.
Ale niestety i tak wiem, że tak się nie stanie.
A Mick jako zwycięzca sezonu - powtórka z JT.
Katastrofa.

sloneczko107

19x06

matko... odcinek był strasznie nudnyyy...
to że Russell odpadł wcale mnie nie zasmuciło, tylko okoliczności były przykre
rada plemienia a raczej jej brak była dziwna sama w sobie
fakt gdyby głosowano odpadął by Monica, którą bardzo lubię, ale wcześniej czy później tak się stanie bo ci faceci to debile  :plask: i powinni przewidzieć że Shambo zaraz po połączeniu przejdzie na stronę Foa Foa bo w koncu sama im mówiła że u Foa Foa czuła się dobrze
mam nadzieje że wszystko potoczy się inaczej i sezon zaskoczy bo jak narazie to jest denny i przewidywalny..