Survivor 05: Thailand

Zaczęty przez podmark, Pt, 14 Kwi 2006, 12:34:34

omiii

Ja się dziwie Helen taka silna kobieta, nie prowadziła własnej strategii a polegała na Brianie  - na którym się zawiodła zamiast wziąć Jan i walczyć .To uwierzyła tym... i zagłosowała przeciwko niej (Jan). A nawet jesli wtedy odpałaby Jan a Helen weszłaby do F3 to co by miała -przecież Brian nic nie mówił że wytnie Claya . Ale ogólnie Helen w porządku jako jedyna z ekipy no i jeszcze wyrazista Ghandia, szkoda że Helen nie głosowała z nią byłby remis i może Claya by się wczesnie wycięło

NC94

Własnie, własnie trzeba było oszczędzić Ghandie, dziwie się że tego nie zrobiła ponoć Clay tak ją wkurzał. Wogule w Tajlandi te postacie takie nijakie z wyjątkiem Shii-Ann.

omiii

Te co zaszły daleko to napewno ale są i wyraziste które też są nielubiane  np: Robb

Tom Kruz

Shii Ann w Tajlandii była beznadziejna. Dobrze, że szybko odpadła. Ciekawe jak załatwiła sobie udział w All Stars (nie oglądałem 8, więc proszę nie zdradzać fabuły, wiem tylko, że była tam i grała ''wrednie'' hehe).

NC94

Robb? No może i tak chociaż również jest przeze mniwe nielubiany. Moim zdaiem zmarnowali tę serie, piękne krajobraze, ciekawe konkurencje a tacy beznadziejni ludzie.

Shii-Ann rzeczywiscie nie powalała swoją grą, ale jest kojarzona z tą seerię. W al-starsach hm.. zresztą sam obejrzysz.

omiii

Shii Devil grała wrednie  :ubaw:

a co do Robba miał jedną ale bardzo dużą wadę - za dużo gadał   Na koniec w ostatnich słowach powiedział ze i tak jego zdaniem długo się utrzymał - Ja się z tym zgadzam , bo u mnie Robb był pierwszy na liscie do odstrzału

joker

Ta edycja powinna się nazywać old-stars :vomit:
Nie dosć, że uczestnicy nic ciekawego nie reprezentowali sobą, to nawet nie było na kogo popatrzeć :devil:

omiii

Joker to ja nie wiem na kogo Ty patrzyłes może na Claya i Jan . Ja tam patrzyłem w strone Penny i Erin  :zabek:

Tom Kruz

Już zamierzałem odpowiedzieć jokerowi, ale w zasadzie omiii mnie wyręczył. Penny to swietna laska, a Erin (i jej tyłeczek) nawet temu dziadydze Clayowi się podobała hehe :zabek:.

joker

No chyba tylko Erin. Jak na 8 kobiet to CBS się nie bardzo postarało  :gwizd:
Szczerze mówiąc spodziewałem się czegos więcej po tej edycji, ale ostatecznie nie bardzo mi się podobała. A co gorsze nie wiem dlaczego, napewno słabi uczestnicy no i jak dla mnie marne konkurencje, ale jest jeszcze to COS co powinno być w survivor a w tej edycji tego chyba nie było.

omiii

przez długi czas to była najsłabsza edycja, aż do Fiji, Panama (exile island) też nie należy do udanych

Rosa

Cytat: NC94Penny? ble okropna, co innego Erin - ta to jest boska
Penny była ładniutka, Erin to był sam plastik, można popatrzeć ale strach cos takiego dotykać.

Korot7

final5 to banda dziadków i wogóle żal.pl sie usatwili a niczym sie nie wyróznili. Brian wygrał bo kto mógł mu zagrozić???? tylko helen ale ona slepo mu ufała.

omiii

Ted był silny ale głupi ale jesli chodzi o tą sytuacje Helen nie wykazała się większą mądroscią od niego . Żeby Ghandia grała dalej na pewno byłoby inaczej - pewny jestem tego że wtedy Thailand nie byłoby jedną z najgorszych sezonów

Korot7

Clay był okropny dawal sie manipulowac i tak dalej. Z tej dwójki wygrana bardziej należała sie brianowi. A Ghandia też była do niczego. Cieszyłem sie gdy odpadła :P