Survivor 02: The Australian Outback

Zaczęty przez NC94, Pt, 13 Lip 2007, 14:44:35

NC94

Nie widziałem jeszcze takiego tematu więc postanowiłem założyć. Nie oglądałem serii Australia dltego pytam się was jakie odczucia macie co do tej serii?? Czy warto oglądać?

joker

Ja ze swojej strony polecam mIRC, bo już się do niego przekonałem mimo iż jego obsługa przysporzyła mi wiele problemów.

omiii

Moim zdaniem Australian Outback był bardzo dobry ale  rozczarowało mnie F5 przed którym odpadli :Amber Nick Jerri Alicia Jeff i Mike ( uważani przeze mnie za dobrych graczy) Natomniast w F5 jedyna osobą która zasługiwała na zwycięstwo był Colby

Korot7

Colby w przeciągu całego programu wydawał mi sie najmocniejszy. Ale ja lubiłem tez Elisabeth za jej wdzięk taki i wogóle przypominala mi troche Haidi z S6 Obydwie kocham jheheheheheh

omiii

musze przyznać Ci racje co do Heidi ALe w Australii Alicia była czarująca

Rosa

Alicia była beznadziejna zarówno w australii jak i ASS.
Niby napakowana i wysportowana a taka chudzina Amber biła ją praktycznie w kazdej konkurencji. A do tego Alicia była strategicznym zerem i w obu programach w których wystapila nie podjęła praktycznie ŻADNEJ dobrej decyzji.

omiii

nie umiała sie dobrze ustawić , jakby nie była w Chaperze to nie został by pewnie sędzią No ale to nie znaczy że jest urocza  :zabek:

Korot7

Racja i jesze głupi sojusz z Robem. Zbyt wczesnie pomyslała o jego zawarciu... Trzeba było poczekać i oupewnić sie czy Amber wylaeciała. a tak Amber wrociła do gry.

omiii

to był duży błąd że zamiast Amber przed połączeniem plemion wypadła Jerri    Rob poprostu oszukał Mogo Mogo

Rosa

Cytat: omiiiRob poprostu oszukał Mogo Mogo
Jak on mógł takie swiństwo zrobić biednym niewinnym mogowcom :) :ubaw:  :ubaw:

Hatch dobrze to na reunion podsumował. Zatrzymali Amber bo sami chcieli później przechytrzyć Roba i sami zagrali vabank a potem mieli pretensje że ktos był chytrzejszy od nich.

omiii

biedne naiwne Mogo Mogo :)  mi tam nie było ich żal sami wywalili Jerri i wykopali sobie dół do którego wpadli wczesniej niz myslał sam Boston Rob

omiii

Ja też oglądałem po angielsku ale zrozumiałem całkiem dobrze . A wczoraj grałem z gre survivor interactive game też  która działa się w Australii . Noi była możliwosc grania uczestnikami z 2 i 1 edycji , ogólnie gra tylko dla fanów jak zagracie dowiecie się dlaeczego

Korot7

To jedna z moich ulubionych edycji i ta lokalizacja była ciekawa. Zawsze mi sie kojarzyła Australia jako takie umiastowione państwo choć wiedziałem że pustkowia też tam sa. Ale jednak mnie to troche zaskoczyło. Jedna z lepszych edycji. A elisabeth wspaniała:)

joker

Cytat: Korot7Zawsze mi sie kojarzyła Australia jako takie umiastowione państwo choć wiedziałem że pustkowia też tam sa
To mnie rozwaliłes tym tekstem :ubaw:
Tam ludzie tylko przy wybrzeżu żyją, reszta to dzicz, pustynia i te sprawy :sun:

omiii

Gdzie niegdzie są pustynie hehe  :ubaw: