Survivor 01: Borneo

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 14:46:54

Showmag

Miejsce na rozmowy o pierwszej edycji reality show "Survivor".

Showmag

Maratony "Survivor" i "Survivor 2" w AXN
Czwartek, 23.06.2005, 00:04

Telewizja AXN przygotowała niespodziankę dla fanów reality show "Survivor". Podczas dwóch maratonów, stacja wyemituje wszystkie odcinki pierwszej i drugiej amerykańskiej edycji programu. Maraton "Survivor- Borneo" (14 epizodów) rozpocznie się w niedzielę, 26 czerwca o 7:40 rano, a zakończy o 20:10 wieczorem. Z kolei maraton "Survivor 2- The Australian Outback" (15 epizodów) będzie emitowany w niedzielę, 17 lipca od 6:00 rano do 19:20.

[showmag.info]

* * *
..znalazłem u siebie archiwalny news dotyczący "Survivor":

Kłopoty ex-zwycięzcy  
2001-11-05

Znany polskim telewidzom, zwycięzca pierwszej edycji Survivor (w Polsce "Ryzykanci") Richard Hatch, latem tego roku został aresztowany za użycie siły wobec ex-partnera Glenn'a Boyanowskiego (Hatch jest homoseksualistą), który próbował wejsć do domu Richarda. Adwokat Hatch'a, Christopher Behan potwierdził, że następnego dnia po aresztowaniu, Richard został wypuszczony po wpłaceniu kaucji w wysokosci 1000 dolarów. Incydent miał miejsce na podwórzu przed domem Hatch'a. Pojawił sie tam nieproszony ex- kochanek Richarda, i kiedy próbował wejsć do jego domu, Hatch użył siły, odpychając go na schodach przed drzwiami wejsciowymi, nie pozwalając mu w ten sposób na na wejscie do swojego domu. "Błędem Ryszarda było niepowiadomienie policji o zaistniałym incydencie"- stwierdził adwokat Behan. "Osobiscie uważam, że Boyanowski próbuje wykorzystać popularnosć Richarda i jego obecną sytuację finansową"- dodał na zakończenie Behan. W kwietniu, kilka miesięcy przed tym incydentem, Hatch został także aresztowany za użycie przemocy wobec swego 9-letniego syna, lecz ta sprawa została potem umorzona.

Mau

chcialam zauważyć ze całkiem milo sie dzis oglądało maraton  :)

Z przerwą na porządny spacer w srodku... ;)

I jeszcze raz zobaczyć jak Kelly się wq... na Sue ze ta jej wygarnęła.... :devil:

DObranoc wszystkim!!!!
radioactive. dalej zła

Showmag

Mau, to wlasnie Sue ma cos nie tak pod kopułką :P
twierdzila ze jest prosta, ale jest różnica między byciem PROSTYM, a byciem PROSTACZK?. Sue zalicza sie do tej drugiej kategorii.

Mau

a o tym z przyjemnoscia podyskutuje ale o jakies bardziej przyzwoitej godzinie :devil:

[ Dodano: Pon 27 Cze, 2005 00:20 ]
a ja nigdzie nie napisalam ze sue to byla  ten no... wyrafinowana :terefere:
radioactive. dalej zła

Rosa

W allstarsach Sue zrezygnowala z programu uwaga  :ubaw: z powodu napastowania seksualnego przez Richarda  :ubaw:  :ubaw: i nawet myslala o sprawie sądowej ale parę groszy od CBC i udzial w programie Bąd ładna czy cos takiego ją od tego odwiodły.

Showmag

..napastowana przez homoseksualistę  :ubaw: ją powinni najpierw skierować na resocjalizację, a dopiero pozniej do reality show ;)
"badz ładna"? to jest cos w stylu "chce byc piekna"? to zafundowali jej operacja plastyczną? ;)

Rosa

Tak, tak, chodzilo o program Chcę być piekna tylko nie pamiętalem tytulu.
Starali się chyba cos z nią zrobic ale  się raczej nie udało :szok:
Przęslę Ci filmik jak wyglądala PO obrobce.
A swoją drogą to Richard i tak ma problemy i moze wyladuje w pudle za to że nie zaplacil podatku od swojego miliona.

Mook

Jeden z najlepszych RS, swego czasu lecial na bodajże TVP 1- nie przepuscilem ani jednego odcinka. :) Najlepszy był ten stary koles- kiedy mieli zadanie, znaleć jakies totemy i odpowiedzieć na pytanie zastosowując wskazówki dane im wczesniej, a on stale: "Nie pamiętam". x) Polew z niego miałem niezły.

Rosa

A komu kibicowaliscie w pierwszej serii?
Ja pamiętam że bylem strasznie zawiedziony że Kelly przegrała ale teraz z perspektywy czasu uważam iż Richard po prostu zaslużył na zwycięstwo niesprawiedliwoscią by bylo gdyby nie zdobyl tego miliona.

Showmag

ja kibicowalem Rudiemu i Kelly.. natomiast nie bylem zawiedziony zwyciestwem Richarda, bo juz wczesniej wiedzialem ze wygra program :/ wlasciwie gral najlepiej i zasluzyl sobie na wygraną

Kotelet

Pierwsza edycja bylo naprwde bardzo dobra z checia ja ogladlem. Druga niestety przegapilem przez TVP bo nie reklamowala jej dostatecznie, tak samo z tzrecia. Jednak teraz sa powtorki^^ Trzecia edycja naprawde jest bardzo dobra, moze nie tak dobra jak pierwsza ale da sie ogladac xD

alexander

ogladalem w 2 ryzykantow ale sie rozczarowalem wogule mnie to nie zaciekawilo owszemm zadania super az zaluje ze nni tam nie ma !:P Najlepsza w tym programie jest jednak muzyka no poprotu extra!!!!!!!!!!!!!!

sharkan

Ale w Survivorach fajne jest to że nie są tylko na wyspie ,jak w ER.  I fajne w nich jest to że zadania są związane z tak jaby kulturą danego miejsca

boss01

amerykańska edycja w porównaniu do polskiej byla miodzio.
amerykanie przynajmniej nie zaluja kasy i nie cenzuruja wszystkiego.

pozdro