Survivor 01: Borneo

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 14:46:54

joker

Jak podaje serwis realitytvworld.com Richard Hatch, 45 letni zwycięzca pierwszej edycji "Survivor", który otwarcie przyznawał się do swojej orientacji seksualnej, zagrał w komedii "Another Gay Movie". Richard niestety musi odczekć jeszcze 51 miesięcy zanim będzie mógł podziwiać swój aktorski kunszt. Premiera filmu w Ameryce odbędzie się jutro (28 lutego 2006).
Zwiastun filmu: https://youtube.com/watch?v=wKUBhJs13dc

Showmag

Richard Hatch wystąpił nago w filmie
Czwartek, 27.07.2006, 17:06

Richard Hatch - zwycięzca pierwszej edycji "Survivor", który obecnie odsiaduje 4 letni wyrok za uchylanie się od zapłacenia podatków, wystąpił nago w niezależnej produkcji filmowej "Another Gay Movie". Film miał swoją premierę w ubiegłą sobotę podczas Outfest Film Festival. Choć scena z nagim Richardem została odpowiednio ocenzurowana, to wywołała niemałe poruszenie wsród widowni - nie obyło się bez pisków i problemów ze złapaniem oddechu. "Another Gay Movie" trafi na ekrany amerykańskich kin już jutro. Film stanowi parodię takich komedii jak "American Pie" i "Porkys". W produkcji wystąpiły także inne gwiazdy telewizji, między innymi James Getzlaff z reality show "Boy Meets Boy", prowadzący brytyjski talk show Graham Norton oraz Ant z "Last Comic Standing". Tymczasem Hatch odbywa w Oklahomie karę pozbawienia wolnosci. "Nie jest jasne, czy to własnie tam będzie odsiadywać wyrok" - powiedział prawnik Richarda. Dodał, że Hatch stara się o możliwosć odbywania kary na Florydzie, bliżej miejsca zamieszkania jego rodziny.

[showmag.info na podst. Providence Journal, TMZ.com]

Luxis

Widziałem zwiastun, film może być smieszny :devil:

Showmag

Mark Burnett i "The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel"
Producent telewizyjnego reality show "Survivor" nabył prawa do sfilmowania serii powiesci fantasy dla dzieci "The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel" pióra Michaela Scotta.

- Ta seria posiada rozmach "Władcy Pierscieni" i czar oraz intrygę "Harry'ego Pottera" - mówi o dziele Mark Burnett. Pierwszy tom składającej się z szesciu częsci sagi ukazać ma się w maju nakładem wydawnictwa Random House. Jego bohaterem jest autentyczny XV-wieczny francuski alchemik Nicholas Flamel, którego ostatnio J. K. Rowling wspomniała na kartach swojego czarodziejskiego cyklu o Potterze jako przyjaciela Albusa Dumbledore'a. U Scotta Flamel zostaje przeniesiony do XXI wieku i ma już 600 lat (chociaż wygląda na góra 50) i mieszka w San Francisco. Przyjdzie mu wziąć udział w walce dobra ze złem, w której głównymi graczami zostanie para nastoletnich bliniąt Sophie i Josh Newman. Burnett dopiero zamierza rozpocząć rozmowy ze studiami na temat ekranizacji.

[Coming Soon, Daga / Onet.pl]

Showmag

Richard Hatch kontratakuje
Richard Hatch, który został skazany za nieodprowadzenie podatku od głównej wygranej w "Survivor", wniósł apelację od wyroku, ponieważ sędziowie nie pozwolili mu na ujawnienie oszustw, której pojawiły się przy produkcji reality show.

Prawnik Richarda ogłosił, że podczas kręcenia widowiska, Hatch przyłapał innych uczestników na oszustwie i własnie dlatego stacja CBS zgodziła się na opłacenie podatku w przypadku jego wygranej. Zdaniem prawnika, Hatch sądził, że podatki faktycznie zostały opłacone przez producentów i w związku z tym w żaden sposób nie łamie prawa.

Przypomnijmy, że w styczniu tego roku, za nieodprowadzenie podatku od miliona dolarów, Richard został skazany na ponad 4 lata pozbawienia wolnosci.

Korot7

Ejs czy cos wiadomo o powtórce 1 sezonu <2 następnych tesh :) > na AXNie lub TVP ????

Sylvia2307

Nie miałabym nic przeciwko im powtórką bo nie oglądałam ;/ Ale nic jednak mi o tym nie wiadomo

joker

Oglądając zwiastun filmu "Zwierzak" na AXN miałem wrażenie, że jedna dziewczyna która tam występuje jest mi znajoma. Jak okazało się - miałem rację, w filmie występuje Colleen Haskell, która brała udział w Borneo. Film będzie emitowany jak już wspomniałem na AXN 28 sierpnia o 21.

Luxis

Colleen była fajna,słodka i ładna  :love:  lubiałem ją...
to była ta co romansowała z tym blondynem z tego co pamiętam tak?

Exile

Tak, ten blondyn to był Greg swoją drogą też sliczny i pasowali do siebie.... A Collen rzeczywiscie cukiereczek...

omiii

A pamiętacie jak Greg się "rozryczał" jak odchodził - to dopiero jazda  A Colleen to rzeczywiscie słodziutka    :buzz:

omiii

Cytat: jokerOglądając zwiastun filmu "Zwierzak" na AXN miałem wrażenie, że jedna dziewczyna która tam występuje jest mi znajoma. Jak okazało się - miałem rację, w filmie występuje Colleen Haskell, która brała udział w Borneo. Film będzie emitowany jak już wspomniałem na AXN 28 sierpnia o 21.
Cytat: jokerNatomiast dzis w polsacie leciał wyżej wspomniany film z piękną Colleen Haskell

slawek

No właśnie mówię sobie "skądś znam tą dziewczynę" i teraz już wiem skąd. Ogólnie to znalazłem pierwszy sezon i postanowiłem sobie przypomnieć bo to było już tak dawno, tylko szkoda że po angielsku bo rozumem co drugie słowo ale dam rade :)
Sławek

slawek

Jest lepiej niż myślałem :) Jestem na odcinku piątym i dochodzę do wniosku że bardzo duuużo nie pamiętam, widocznie z małą uwagą oglądałem bo napewno nie każdy odcinek (nie pamiętam jak to było). Ogólnie czołówka do Survivor jest świetna. Na youtube.com znalazłem do wszystkich edycji. Najlepiej ujęli Kelly w czołówce, no świetnie Ją pokazali ;)

Ale mam radochę co nie  :zabek:
Sławek

Exile

Ja oglądałem w poprzednie wakacje :) I chętnie zobaczyłbym jeszcze raz po Polsku.