The Glass House

Zaczęty przez Showmag, Wt, 01 Maj 2012, 21:30:33

illumanti

To oficjalny start nie jest dzisiaj?

Damian

Tam jest tak namieszane że ja już nie wiem o co chodzi z tym programem.

illumanti

Ja myślę, że po prostu uczestnicy mieszkają tam już od tygodnia, a oficjalna relacja dziś. We'll see tomorrow ;-)

chatiflatt

Ten program rzeczywiście jest kalką BB. Zwiastun dużo obiecywał. Zobaczymy później.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

illumanti

01x01
Jakaś lipa, w ogóle mi to nie podeszło. Uczestnicy powaleni, naprawdę podobne to do Big Brothera, jedynie zmieniony sposób nominacji, i to, że uczestnicy nominowani znajdują się w 'więzieniu'. Wszystkie zmiany jak dla mnie wydają się być zrobione na siłę, tylko po to, żeby się Ci od BB nie przyczepili bardziej niż teraz.
CBS słusznie chce ich pozwać, jestem za.

:disappointed:

Damian

Możesz podać link do odcinka?

illumanti

Torrent :)

Ten dom to jakaś porażka, urządzony bardzo ładnie, ale co z tego jeśli nawet nie mają ogrodu pod odkrytym niebem...

Rosa

Pierwszy odcinek dla mnie całkowicie niestrawny. W BBUS mamy TYLKO 3 odcinki tygodniowo (+ codziennie 3h showtime) i mozna się jakos zorientowac co i jak a tutaj w 40 minutach przedstawili nam kilkunastu uczestnikow, zasady, nowy dom, byla jakas konkurencja i do tego głosowania (bezsensowne) widzow. ZA DUŻO tego, zbyt wiele chaosu, zbyt malo tresci zdatnej do ogladania.

Damian

Rosa, też program ściągać z torrentów?

illumanti

Cytat: Rosa w Nd, 24 Cze 2012, 18:42:49
Pierwszy odcinek dla mnie całkowicie niestrawny. W BBUS mamy TYLKO 3 odcinki tygodniowo (+ codziennie 3h showtime) i mozna się jakos zorientowac co i jak a tutaj w 40 minutach przedstawili nam kilkunastu uczestnikow, zasady, nowy dom, byla jakas konkurencja i do tego głosowania (bezsensowne) widzow. ZA DUŻO tego, zbyt wiele chaosu, zbyt malo tresci zdatnej do ogladania.

Ten program kompletnie skupia się na zadaniach, relacje pomiędzy uczestnikami (do czasu nominacji, a i w trakcie nich i tak tylko szczątkowo) są nieznane

Phil

Cytat: Damian w Nd, 24 Cze 2012, 19:17:58
Rosa, też program ściągać z torrentów?
Jest na YT, więc nie musisz ściągać.

Damian

A możesz podać linka, bo jak szukałem to jakieś wyskakiwały mi z pobieraniem odcinków.

Damian

Obejrzałem na przewijaniu epizod 1. Istna kopia BB USA! Jedyne w czym są lepsi to dom/scenografia, reszta - nic ciekawego.

Tkk_Bolly

01x02
Oglądalność fatalna. Ciekawe czy zdejmą program w trakcie sezonu  :los:

a mi się program podoba, zasady są ok. przemyślane i  mające jakąś logikę, uczestnicy trochę bezbarwni, ale ujdą. Przydałyby się 2 odcinki w tyg., bo nie jesteśmy w stanie poznać tych ludzi, a głosowanie widzów trwa. Pewnie kolejnym kapitanem zostanie Andrea, bo nawet nie wiem kto to jest. I Apollo go home. Dobrze, że sztuczny Alex i mdły Jacob nie wrócili z limbo. Eliminacje idą po mojej myśli.