The Glass House

Zaczęty przez Showmag, Wt, 01 Maj 2012, 21:30:33

Damian

A po co pchać tyle odcinków skoro nie wiadomo czy program odniesie sukces? BB USA też nie ma codziennie odcinków. Przynajmniej ludziom się nie znudzi.

Toni

Kto chciałby oglądać codziennie to oglądałby codziennie a kto nie chciałby to nie oglądałby. Nuda pod kontrolą.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Widać że nie rozumiesz. Po prostu będzie mniej odcinków, więc Widzowie bardziej będą wyczekiwać nowy epizod, a tak codziennie mogłoby znudzić, tym bardziej jakby niewiele się działo. Zastanawiam się czy będą lustra weneckie.

Phil

To jest jedna z głównych czołowych stacji w USA. Oni sobie po prostu nie mogą pozwolić na codzienną emisję takiego show.

Toni

Cytat: Damian w Pn, 04 Cze 2012, 13:51:46
Widać że nie rozumiesz. Po prostu będzie mniej odcinków, więc Widzowie bardziej będą wyczekiwać nowy epizod, a tak codziennie mogłoby znudzić, tym bardziej jakby niewiele się działo. Zastanawiam się czy będą lustra weneckie.

No napewno emisja tylko raz w tygodniu żeby program się nie znudził. :)
Brak miejsca w czołówce o której pisze Phil.

Damian

Toni, nie będę Ci cały czas tłumaczył jak krowie na rowie. Dobrze wiem że CBS jak i ABC to główne stacje, jednak chyba lepiej żeby odcinki były rzadziej, codzienne streszczanie dni mogłoby znudzić i z pewnością nawet gdyby ABC miało więcej miejsca w ramówce to program nie byłby codziennie.

Pudelek

W przeciwieństwie do Toniego, ja nie mam czasu na śledzenie programów nadawanych codziennie takich jak Big Brother UK lub Big Brother Germany. Trzy razy w tygodniu jeszcze znajdę czas na oglądanie Big Brother USA. Tym bardziej raz w tygodniu znajdzie się chwila na oglądanie tego show.

Toni

Nie mówię, że mam czas na codzienne oglądanie ale kurde no jeden odcinek który przedstawia to co działo się przez tydzień?

Damian

No i dobrze. Wszystkie najciekawsze rzeczy wstawią. Nie będzie nudno.

chatiflatt

Relacja live dwa razy w tygodniu przez 4 godziny jednego dnia i jedną godzinę w pozostałe to brzmi jak dowcip. W jaki sposób widzowie mają "decydować o wszystkim" skoro będą oglądać tylko niewielką część? :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Widzę, że myśli ktoś tak jak ja. Jak ma decydować i mało tego jak ma wyrażać opinię o uczestniku jeśli tydzień jest pokazany w jednym odcinku trwającym ile? Godzinę? Dwie godziny? no bo wiadomo, że nie dają jednego odcinka pięć godzin. Odcinek The best of. :) Dla mnie żenada.

Damian

Dom robi wrażenie!  :buzz:
https://yakkityyaks.com/the-glass-house-photos-revealed/
Są lustra weneckie oraz kamery takie jak w BBUK! Już mi się podoba!

illumanti

Damian