Fear Factor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 20 Lut 2005, 14:45:16

Showmag

tak? a masz zainstalowany w domu miernik telemetryczny?   :updown:

slawek

Oj tam zaraz jakis miernik mi potrzebny :) Oni będą wiedzieć że oglądałem hehe
Sławek

Mau

Cytat: slawekOj tam zaraz jakis miernik mi potrzebny :) Oni będą wiedzieć że oglądałem hehe

AZ w tak totalitarnym panstwie jeszcze chyba nie zyjemy   :plask:

:ubaw:
radioactive. dalej zła

Kardines

Dzisiaj był odcinek, ale pobicie to to nie było :P Jakas babka uderzyła Johny'ego Fairplaya (z Survivor jak ktos oglada ;P), Joe ja opieprzyl a potem najechał na niego jej mąż. Zaczeli sie szarpac troche ale inny uczestnik ich rozdzielił :P

kakalak

Czesc Wam wszystkim!

A bylo ta mniej wiecej tak:
Byl to odcinek w ktorym  wystepowaly dwie osoby z jakiegos reality show. Byli slynni Johnatan i Victoria - szczesliwa para z TARu heh, Twila i Johny Fair Play, jeszcze jacys z American Idol i 2 inne druzyny. W pierwszej konkurencji chodzilo o rozbicie auta innym uczestnikom i juz tam Johnatan udowodnil ze sie nie zmienil od czasow TARu. Nastepna  konkurencja polegala na swojego rodzaju trze przeszkod pierwsi poszli uczesnicy Survivora i szczerze powiedziawszy mezczyzna w tej druzynie okazala sie Twila (male zakosczenie) i dlatego Fair Play probowal wnerwic innych uczestnikow zeby im nie wyszlo i udalo sie to na wybuchowej parze, Vici sie poplakala wpadla w histerie i zrezygnowali z konkurencji, podchodzac do uczestnikow z calej sily uderzyla Johnego wymawiajac w tym pare epitetow prowadzacy sie wtracil i zaczal mowic ze tak moze traktowac sobie swoje meza, ten z kolei zaczal ja bronic (to nic ze przed chwila jeszcze na nia krzyczal) i zaczela sie walka  :los:  czyli generalnie smiesznie.
Zapraszam na nastepny odcinek w poniedzialek pewnie bedzie jeszcze kilka fajnych momentow z  udzialem naszej pary z Survivora.  :bravo:

Showmag

Joe Rogan o "Fear Factor"
Joe Rogan - prowadzący sześć amerykańskich edycji programu "Fear Factor" (w Polsce znanym pod tytułem "Nieustraszeni"), po dwóch latach od anulowania emisji widowiska powiedział, co naprawdę myśli o reality show, który przyszło mu prowadzić.

Więcej: https://showmag.info/?p=1321

chatiflatt

Nic odkrywczego. Wszystko staje się nużące po upływie x czasu. Jakby napisał, że brzydził się uczestników FF, wzbudziłby większe zainteresowanie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Ostatnio w odcinku na Polsacie nikt nie wykonał 1 zadania xD. Do drugiego więc wrócili wszyscy, ale obniżyli im nagrodę główną o połowę xD

Showmag

Chłopiec zginął, naśladując scenę z "Fear Factor"
Pod koniec marca trzynastoletni chłopiec z bułgarskiego miasta Kozłoduj nad Dunajem udusił się, gdy naśladował scenę obejrzaną w popularnym reality show, nadawanym przez jeden z trzech krajowych kanałów telewizji.

Więcej: https://showmag.info/2009/05/04/chlopiec-zginal-nasladujac-scene-z-fear-factor/

Toni

To jest świetny program. Dostarcza ogromną dawkę adrenaliny przed telewizorem. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

maniac047

Świetna wiadomość, za młodu byłem ogromnym fanem tego programu, pamiętam jak z całą rodziną zasiadaliśmy przed telewizorem i emocjonowaliśmy się świetnymi konkurencjami.

Toni

Fajnie byłoby ujrzeć ten program bądź a'la właśnie taki znowu u nas, aczkolwiek ten amerykański emitowany przed polską wersją był lepszy.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!