Kuchenne rewolucje

Zaczęty przez joker, So, 30 Mar 2010, 13:41:15

Toni

Nie oglądałem każdego odcinka regularnie ale poprzedni czas emisji był moim zdaniem lepszy niż ten który będzie teraz. Oglądam głównie powtórki nazajutrz albo w okresie wakacyjnym.
Wydaje mi się, że nic nie przezkadzało programowi w sobotę, tak więc nie wiem czemu przesunęli go na czwartek
w dodatku taką późniejszą porę. Takie informacje bynajmniej podaje portal Media2.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Phil

Wydaje mi się, że to niezła pora emisji. I nareszcie TVN robi coś z wieczornym pasmem. Jeszcze pozbyłbym się "Wspólnej" i "W-11". Mam nadzieję, że szykują miejsce na wiosnę dla Agenta ;)

chatiflatt

Posunięcie dobre, ale ja w czwartki oglądam coś innego. Na szczęście istnieje internet.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Jestem po drugim odcinku czwartego sezonu. Przyznam że mi się bardzo podoba, oby tak dalej.

Toni

Kuchenne rewolucje po przeniesieniu z soboty na czwartek godz. 21:30 podniósł widownię TVN-owi i pokonuje konkurencję.
Nawet odcinki powtórkowe (nadawane w poprzednich edycjach jako premierowe) w soboty wygrywają z TVP i
oraz Polsatem.
Pierwsze trzy odcinki obejrzało 2,49 miliona widzów.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Nie ma się co dziwić. To świetny program. :)

Damian

Oglądaliście wczorajszy odcinek Kuchennych Rewolucji? To co wydarzyło się pod koniec odcinka zszokowało samą Magdę Gessler. Widać że przestraszyła się. Opuściła prędko restaurację. Mnie strasznie zszokowała cała sytuacja!  :o

chatiflatt

Oglądając tę końcówkę widz ma wrażenie, że kelnerka została pobita. I chyba o to chodziło producentom, na profilu fejsbukowym Gessler oburzeni widzowie snują domysły, co się działo. Nikt nie zwraca uwagi na to, co Gessler mówiła: "Od pół godziny nie ma żadnej kelnerki. Paranoja". Dziewczyna panikowała, jak gdyby spotkało ją coś bardzo złego, albo jakby dowiedziała się o czymś złym. Potłukła talerze, a właściciel zaczął krzyczeć. Ale widz nie wie, dlaczego potłukła te talerze, na czym była skupiona przez te pół godziny.

TVN po raz kolejny zmontował i pokazał to w taki sposób (dodając w tle krzyki i przekleństwa; "W ogóle się nią nie przejmuję" zostało również domontowane), że wyszło jakby właściciel skatował kelnerkę.

Porozmawiajcie z byłymi kelnerami i kucharzami Gessler; czy aby na pewno ma ona prawo uczyć kultury chińskiego właściciela..?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

PS. Czytam komentarze na fejsie Gesslerowej i kopara mi opada, ludzie uwierzą w każdą papkę, jaką się im pokaże. Hahahaha
Barbara Weston

bobaas

Tak, tak. Wiemy, ze jej nie lubisz ;) Nie musisz nam o tym przypomniac ;p

chatiflatt

"Przypomniać" na pewno nie :ubaw:
Barbara Weston

Rosa

Ale co nam pokazano? Jakas dziewczyna z jakiegos powodu wpadła w histerię. Nijak to sie ma do całej reszty programu i niczego na tej podstawie nie powinnismy wnioskowac.
A szczerze mowiąc to mi jest bardziej szkoda własciciela niz tej kelnerki. :)