Kuchenne rewolucje

Zaczęty przez joker, So, 30 Mar 2010, 13:41:15

joker

Wczoraj była kolejna restauracja, która nie zastosowała zmian zaproponowanych przez Gessler, no i jak się można było tego spodziewać po powrocie jedzenie jej nie smakowało, wszystko krytykowała i jeszcze lektor dodawał swoje...

Rosa

Bo Magda jak widzi w restauracji kogos w jej wieku to z automatu staje po jego stronie a wszyscy inni sa źli. Zresztą uważam że jej ostatnie zmiany stylu czyli kuchni hiszpańskiej w żydowską i teraz góralskiej w austryjacką były po prostu zmianami na siłę i cieszę sie że chociaz jedna restauracja ich nie zastosowała.

Phil

Decyzja mnie nie zaskoczyła. Program nieźle sobie radzi i już na stałe wpisał się do ramówki TVN-u. "Kuchenne rewolucje" są jedną z nielicznych TVNowskich propozycji programowych mających 2 sezony rocznie.

Damian

Bardzo mnie cieszy informacja , że będzie czwarta edycja. Bardzo mi się podoba ten show.  :bravo:

Toni

Oglądając niemiecką wersję tego programu muszę przyznać że nasza prowadząca to dzień a noc w porównaniu z prowadzącym w Niemczech. Tam jest to mężczyzna.
Nie dziwi mnie to, że będzie 4.edycja. Oglądalność jest dobra.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

Marketing facebookowy pani Gessler robi swoje :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Phil

Zastanawiam się czy TVN zdecyduje się na emisję tego odcinka. Nie będzie uroczystej kolacji, ale będzie się działo ;)

chatiflatt

Info o komorniku na planie pojawiło się na oficjalnej stronie tvn.pl, stroną szefuje Karolina Korwin Piotrowska. Link do newsa wkleiła na swój profil facebookowy. Jednak wydaje się, ze info o komorniku to nie do końca była prawda, bo news z tvn.pl zniknął, a pod wpisem na fejsie podpisała się Magda Gessler, która skomentowała, ze sprawą zajmie się stacja. Czyli nie spodziewajcie się, że odcinek zostanie pokazany.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Zmiana dnia i godziny emisji Kuchennych rewolucji.
4. sezon będzie emitowany w czwartki (od 8. września) o godz. 21:30.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Beznadziejnie. Niestety nie będę oglądał raczej.