Chcę być piękna

Zaczęty przez alexander, Pt, 09 Gru 2005, 18:19:03

World Idol

Zgadzam się z Pikachu. Największą wadą "Chcę być piękna" jest żałosna wręcz schematycznosć widowiska. Każdy odcinek jest taki sam. Pomijam fakt, że przemiany - szczególnie ostatnio - to nic specjalnego. Nigdy nie zapomnę makijażu jednej z uczestniczek - sam wykonałbym go lepiej. Chodzi konkretnie o tę panią:

https://chcebycpiekna.wp.pl/gid,8315417,img,8315432,kat,26613,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=17#fototop
- na zdjęciach nie wygląda to jednak tak tragicznie jak w TV ;)

Żałuję, że TVN nie wykupił licencji na ten reality show.

podmark

Jedyne, co mi się podoba strona tego programu - prawdziwy portal urody dla kobiet. Całkiem fajny wygląd...

rosolek89

TVN ma podobny program w DZIEŃ DOBRY TVN.

Mówię o "Piękniejsza, Szczęsliwa"" czy cos takiego.

Co myslicie o TVN-owskiej produkcji ??

Showmag

Na forum jest oddzielny temat o "Młodsza, piękniejsza, szczęsliwsza" i tam jest odpowiednie miejsce na umieszczanie opinii o tvn-owskiej produkcji.
https://showmag.info/forum/viewtopic.php?t=477

badus

A ja uważam, że ten program jest głupi. Rozumiem, by zmnieniały się osoby po wypadku, oszpecone itd., ale nie rozumiem np. młodych dziewczyn, kóre chcą mieć większe usta, piersi itd.

Pudelek

Po prostu nie rozumiesz kobiet. Ale kto je rozumie...  :los:

Showmag

Stowarzyszenie uczestniczek "Chcę być..."
Sroda, 05.07.2006, 00:55

Uczestniczki nadawanego w Polsacie programu "Chcę być piękna" założyły własne stowarzyszenie. Panie chcą pomagać sobie w "rozmaitych problemach życiowych". Dziewięć kobiet, które na oczach telewidzów poddały się bolesnym operacjom plastycznym, spotkało się w Łodzi, na I Ogólnopolskim Zlocie Czarodziejek Wdzięku i Urody. Trwające od piątku do niedzieli spotkanie zorganizowała Małgorzata Kozak, 45-letnia łodzianka, która z miłosci do młodszego o 19 lat narzeczonego, poddała się zabiegom wartym 100 tysięcy złotych. Zanim Małgorzata Kozak "stała się piękna" musiała przejsć przez sito castingów; pokonała ponad 100 tysięcy innych kobiet, które pod okiem kamer chciały poddać się darmowej metamorfozie. "Każda z nas po cichu liczyła, że zostanie zauważona, że np. pojawią się propozycje występów w telewizji albo reklamowania firm kosmetycznych. Ponieważ nic takiego nie nastąpiło, wypromujemy się same" - mówi "Expressowi Ilustrowanemu" Małgorzata Kozak.

[PAP]

Pudelek

Cytat: Admin"Każda z nas po cichu liczyła, że zostanie zauważona, że np. pojawią się propozycje występów w telewizji albo reklamowania firm kosmetycznych. Ponieważ nic takiego nie nastąpiło, wypromujemy się same" - mówi "Expressowi Ilustrowanemu" Małgorzata Kozak.

Buhahahaha  :los: .
A więc nie chodziło tylko o wygląd i dobre samopoczucie ale również o sławę i pieniądze.

Showmag

jak widać operacje plastyczne nie usunęły tym paniom problemów - które tkwią w ich głowach  :kreci:

podmark

No i to jest wina castingu - gdyby realizatorzy wybrali osoby, które naprawdę potrzebują operacji byłoby inaczej - a tak to wzięli żądne kariery dewotki  :devil: .
Osoby tego potrzebujące to wg mnie osoby z oszpeczoną twarzą po jakis wypadkach, bliznami na całym ciele, po jakis poparzeniach itp.

mis111

1,77 mln widzów Chcę być pięknaW czwartek telewizja Polsat zakończyła nadawanie programu Chcę być piękna. Każdy odcinek oglądało srednio 1,77 mln widzów, co dało stacji w tym czasie udział w rynku na poziomie 12,52 proc. Nie zapadła jeszcze decyzja, czy program będzie kontynuowany.
Najwięcej osób zgromadził przed telewizorami pierwszy odcinek Chcę być piękna, który został wyemitowany 30 marca (2,54 mln widzów, udział w rynku 15,65 proc.). Natomiast najmniej widzów oglądało ostatni odcinek programu nadany w ostatni czwartek (1,34 mln widzów, 12,54 proc. udziału w rynku).

- Celem naszych nowych projektów było pozyskanie nowych grup audytoryjnych i poprawa profilu stacji. Programem Chcę być piękna udało się nam zwrócić uwagę tych grup, które mają duży wpływ na długofalowe kształtowanie wizerunku stacji - mówi Aleksander Myszka, prezes Polsatu.

Przez ponad trzy miesiące widzowie Polsatu oglądali 26 metamorfoz kobiet, które poddawały się różnym zabiegom, m.in. operacjom plastycznym czy zabiegom odsysania tłuszczu. Program Chcę być piękna realizowała Grupa ATM.

Żródło: Medialink

Pudelek

A kiedy były wyemitowane metamorfozy tych dwóch mężczyzn, którzy się zakwalifikowali do programu? Wogóle wydaje mi się, że miało być więcej uczestniczek. Czyżby Polsat po pierwszych tygodniach emisji i srednim zainteresowaniu widzów programem, zrezygnował z przerobienia ostatnich uczestników.

podmark

Nie Pikachu - dwóch mężczyzn się zgłosiło do tego programu - a nie zakwalifikowali. Mi też się wydaje, że zamiast metamorfozy ostatniej dwójki uczestniczek dano program podsumowujący. Program słaby i mam nadzieję, że kontynuacji nie będzie :)

fryz22

Program moim zdaniem do zdjecia z anteny, ale z tego co sie orientuje duzo kobiet go oglada.

kuba234567

No cóż ja raczej nie przepadam za takimi programami. Wole metamorfozy ale mieszkań, domów, taki np. jak kiedys prowadziła Małgorzata z pierwszej edycji Big Brother.