Mam Talent! 2

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Paź 2008, 15:30:40

Livia

sorki ze wam przerwalam

Showmag

Trasa koncertowa "Mam Talent! 2" z finalistami pierwszej edycji programu
Klaudia Kulawik i inni finaliści pierwszej edycji "Mam Talent!", wezmą udział w trasie koncertowej promującej finalistów drugiej odsłony show.

Więcej: https://showmag.info/2009/11/12/trasa-koncertowa-mam-talent-2-z-finalistami-pierwszej-edycji-programu/

Meeg

2x10
Myślałam, że to będzie najsłabszy półfinał i miałam rację, chociaż ostatnie 4 występy były bardzo dobre. Najlepsze dzisiaj były Kasia i Asia chociaż one i tak sobie poradzą bez finału w tym programie. Jessica była świetna, więc bardzo się cieszę, że przeszła. Kony mnie niesamowicie rozśmieszył. Ruski, ten ojciec z dziewczyną nieźli, ale nie pokazali nic nowego. Reszta to bida z nędzą, a w szczególności ten Show Bar.
Ogólnie półfinał średni, ale za tydzień będzie fenomenalny. Według mnie będą same dobre występy i ktokolwiek przejdzie, będzie mi żal pozostałych. Osobiście jestem za DMC Crew (miłość do tańca) i tą dziewczyną, która śpiewa jak Amy Winehouse chociaż Madoxx też jest świetny. Zresztą zobaczymy jak się zaprezentują za tydzień ; ).

Balladosis

2x10
Dzisiejszy półfinał  najlepszy z tych co były. Pierwsze 4 występy porażka, ale od 5 do samego końca było równie dobrze. Wiedziałem, że Konny przejdzie od razu, a dziewczyny i Jessica będą miały dogrywkę. Oczywiście byłem za Jessicą, piękny ma głos, jest szczera i jest moim cichym faworytem już od castingów.  Te koleżanki też ładnie śpiewały. Występ Konnego na castingu mnie nie zachwycił, ale dziś bł mega zabawny i cieszę się, że przeszedł. Trochę szkoda mi tej małej z Rosji. Następny półfinał też się ciekawie zapowiada. Jestem ciekawy i nie mogę się doczekać występu tego Marcina, na  castingach mnie szczerzę mówiąc tak nie zachwycił jak prawie wszystkich  w tym sędziów. I gdybym nie wiedział, że to chłopak, a zobaczyłbym w dzisiejszym odcinku jego zapowiedź, to pomyślałbym, że to dziewczyna, ale to jego styl i nie krytykuję. A za tą Teliczan nie przepadam, jakaś taka niemiła i zarozumiała mi się wydaje.

podmark

Cytat: Meeg w So, 14 Lis 2009, 21:53:04
Ruski, ten ojciec z dziewczyną nieźli, ale nie pokazali nic nowego.
Przede wszystkim to nie "Ruski", a Rosjanie !! Może zamiast wytykać narodowość zwróci się uwagę na talent i niezwykle ciężką pracę, jaką Saszka włożyła w przygotowanie tego występu. Po drugie to wprowadzono nowy element na trapezie, który jest po prostu genialny. No ale dla kogoś, kto patrzy tylko na to, skąd dany artysta pochodzi, było to pewnie miałkie i bez wyrazu. Bo przecież Polacy potrafią więcej, od "Rusków".

Kony był rewelacyjny. Jessica mnie nie zachwyciła przez piosenkę, ale warunki głosowe ma. Chciałbym, by w finale znalazł się Kony i Saszka  :love:

Showmag

Cytat: podmark w So, 14 Lis 2009, 22:44:42
Chciałbym, by w finale znalazł się Kony i Saszka  :love:

Toż to Kony jest w finale. Wątpiłem w jego szanse, ale milo się zaskoczylem :) Saszy i jej ojca szkoda - moim zdaniem zasluzyli na finał bardziej niż panie śpiewające, które uplasowaly się na 2. i 3. miejscu.

Meeg

Cytat: podmark w So, 14 Lis 2009, 22:44:42Przede wszystkim to nie "Ruski", a Rosjanie !! Może zamiast wytykać narodowość zwróci się uwagę na talent i niezwykle ciężką pracę, jaką Saszka włożyła w przygotowanie tego występu.
Nie o to mi chodziło ; ). Źle mnie zrozumiałeś, mi się oni spodobali na na castingu, ale tutaj już nie zachwycili. A 'Ruski' - nie obrażam nikogo, mi to naprawdę obojętne kto jest z jakiego kraju, jakiej narodowości (równie dobrze mogłabym obrazić Jessicę). Mnie oni po prostu nie zachwycili, bo generalnie akrobatyka mnie nudzi (wyjątkiem był Melkart Ball chociaż ich występ w pierwszym półfinale drugiej edycji już mi się tak nie podobał).

podmark

Cytat: Aaragorn w So, 14 Lis 2009, 23:06:16
Toż to Kony jest w finale.
No tak, chodziło mi bardziej o to, żeby zwycięsko z odcinka wyszła ta dwójka - Kony i Saszka.

No, ale trudno się mówi, żyje się dalej.

wookash94

2x10
Cytat: Meeg w So, 14 Lis 2009, 21:53:04
Myślałam, że to będzie najsłabszy półfinał i miałam rację [...]
Właśnie, że najlepszy :P . Przede wszystkim były cztery genialne występy:
Kony - bardzo się ucieszyłem z tego, że przeszedł; jest naprawdę śmieszny; chyba jest na razie moim faworytem;
Jessica - rzeczywiście największa metamorfoza programu; ma niesamowity głos; życzę jej jak najlepiej
Sasza i Siergiej - również bardzo udany występ; trochę ich szkoda, ale jednak byłem za Jessicą i Konym
Kasia i Asia - nie lubię ich, nie rozumiem zbytnio ich fenomenu, ale muszę przyznać, że śpiewać umieją.
A najlepsze jest to, że wszystko poszło po mojej myśli :) (to był m.in. główny powód dla którego uważam ten odcinek za bardzo dobry).

Meeg

Cytat: wookash94 w Nd, 15 Lis 2009, 12:23:22A najlepsze jest to, że wszystko poszło po mojej myśli :) (to był m.in. główny powód dla którego uważam ten odcinek za bardzo dobry).
Jak na razie wszystkie półfinały poszły po mojej myśli :D. Tzn. z każdego przeszedł mój faworyt (Kaczorex, Legunowie, Jessica no i Kony w sumie też) i za tydzień myślę, że będzie podobnie, bo wszyscy mi się podobają (o ile nie zepsują swoich występów).
Ja uważam ten półfinał za najsłabszy, bo cztery pierwsze występy były tragiczne, chociaż jak sobie przypomnę pierwszy półfinał i śpiew Wiktorii Katajew, Cheerleaders Wrocław, Infinity Pain i Duet Grzybki to chyba jednak wczoraj nie było tak źle. Jednak i tak ten odcinek wzbudził we mnie najmniej emocji.

Kuba 942

A mnie zainteresowało to zdanie Konego po przejściu do finału, że to reżyser radził mu zmienić "repertuar" bo tamto co miał przygotowane było słabe. Ciekawe, czy reżyser zaproponował mu jury, czy Kony sam na to wpadł.
Jak dla mnie jego występ super, zdecydowanie najlepszy i finał mu się należy.
Ula Afro Fryc trochę mnie zawiodła, szkoda liczyłem na nią.

Za tydzień "niewiadomy płci" Madox, mam nadzieję, że nie przejdzie choć zapewne trafi mu się najlepszy czas antenowy czyli będzie występował jako ostatni  :los:

joker

Ula "Afro" Fryc ( :love: ) nie przeszła :bye: To była jedyna osoba na którą w ciągu pierwszej i drugiej edycji wysłałem sms! Dla mnie program już spisany na straty :/

Showmag

"Mam Talent! 2" - odcinek 10: relacja z programu na żywo
Wczoraj w TVN było można zobaczyć trzeci z pięciu programów na żywo w drugiej edycji "Mam Talent!".

Więcej: https://showmag.info/2009/11/15/mam-talent-2-odcinek-10-relacja-z-programu-na-zywo/

* * *

Cytat: Kuba 942 w Nd, 15 Lis 2009, 14:51:42
Ciekawe, czy reżyser zaproponował mu jury, czy Kony sam na to wpadł.
Bez popadania w paranoje. Te lalki nie są przecież dziełem jednego wieczoru.

chatiflatt

Nie rozumiem fali ekstazy powodowanej występem Konego. Zupełnie mnie to nie poruszyło.

Madox przejdzie, dostanie głosy gejów, bo podobno świetnie parodiuje Lady GaGa.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kamil2505

Nie wiem czy wiecie, ale Konrad Czarkowski kiedyś prowadził w POLSACIE pewien program - nazywał się BRAVO TV. Był to program przygotowywany przez dwutygodnik BRAVO. Jednak na antenie długo nie gościł...