[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

illumanti

Ile oni reklam muszą puścić, żeby to się zwróciło. Poza tym to jeszcze dochodzą koszty produkcji tego, promocji i w ogóle!

Toni

To prawda, ale opłacać się i tak opłaca. :) Gdyby się nie opłacało to by się nie decydowali na kolejne edycje. Mogliby zadbać aby w tej edycji byli uczestnicy którzy znani są nie tylko w UK ale także poza nią.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Na przykład Jola Rutowicz  :talk:

illumanti

Channel 4 będzie jeszcze żałować tej decyzji. Pewnie nie spodziewali się, że format przetrwa w Wielkiej Brytanii.

Toni

Channel 5 musi mieć ciekawe pomysły, koncepcje skoro zdecydowali się wziąć go po jedenastu edycjach w których możnaby powiedzieć już wszystko było. :)

illumanti

Chyba 11 lat, bo edycji to było aż 19 :)

Toni

Miałem na myśli jedenaście zwykłych edycji. Przeróżni uczestnicy, wydarzenia.

Damian

Pojawiły się pierwsze zdjęcia z przebudowy, niestety na razie tylko z zewnątrz, ale już można zauważyć że ogród jest w całkiem innym miejscu! czyli teraz inaczej uczestnicy będą wchodzić do domu! Chyba że to jakieś zamaskowanie.

Zawsze ogród był za wejściem wielkim do domu, teraz jest inaczej. Ciekawe, ciekawe...

Toni

Czyli w UK też można liczyć na jakieś zdjęcia, info przed startem. Fajnie. :) Przygotowania rozpoczęte, w końcu już lipiec nadchodzi więc najwyższy czas.

illumanti

W UK ogód był zawsze z tyłu domu.

Toni

Wydaje mi się że to zdjęcie właśnie jest od tyłu (czyli od strony ogrodu), wówczas byłoby po normalnemu. :)

Damian

No właśnie. A teraz chyba tak nie będzie.
Toni - nie, bo ten budynek obok z czerwonym dachem widoczny był zawsze od strony wejścia do domu i publiczności.

illumanti

Narazie to z tego leak photo nic nie można wywnioskować. Zresztą ogród zawsze był czymś otoczony, widać to było nawet na Dead Set :)

Toni

To teraz wchodziliby przez ogród?

Damian

Tyle że nigdy nie było widać tego budynku filmowego z czerwonym dachem, bo z ogrodu nie dało się go zobaczyć. Nie wiem czy wchodziliby przez ogród, ale raczej wątpię.