[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Toni

Tak jak illumanti napisał, nic nie można na podstawie tego zdjęcia raczej narazie wywnioskować. Trzeba poczekać na inne więcej ukazujące a nie gdybać. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Doczytałem się, że to zdjęcie zostało zrobione w kwietniu bieżącego roku. Więc teraz pewnie jest tam zupełnie inaczej.

Toni

No więc właśnie. Trzeba poczekać na jakieś bieżące na których będzie już coś więcej widać.
Damian kogo chciałbyś zobaczyć w CBB8? czy jest wogóle ktoś taki, czy jest Ci to obojętne.

Damian

Sam nie wiem kogo. To pewnie będą nie tak wielkie gwiazdy, więc nawet nie mówię kogo bym chciał. XD

Toni

Prawdą jest że chciałoby się zobaczyć większość gwiazd w programie a nie jedną gwiazdę np Coolio a resztę gwiazdki (zresztą tak jak u nas choćby np w TzG).
No ale kogo byś chciał? :) mimo tego, że ich nie będzie i tak.

illumanti

Jola Rutowicz powinna tam wystąpić, serio :) Wkońcu jest zwycięzcą bb4.1 i zna angielski. Powinni jej to zaproponować :)

Oglądałem sporo edycji UK, i jednak wolę zwykłą niż celebrity. Gwiazdki uważają się za kogoś wyjątkowego..

Toni

Ja także zdecydowanie wolę zwykłe edycje niż celebirty. U nas na szczęście była tylko jedna, pseudovip.

illumanti

Prawdziwe VIPy nie zgodzą się na miesiąc w domu BB, bo to jednak może troche popsuć ich karierę.

U nas edycja celebrity powinna składać sie z: Rutowicz, Frykowska, Rabczewska, Steczkowska, Baśka Kwarc, Gracjan Roztocki, Wojewódzki, Koterski, ksiądz Natanek, Ostaszkiewicz.  :buzz:  Wiadomo, że większość z nich by się nie zgodziła, ale taką edycje bym oglądał z przyjemnością  :szok:

Toni

Ha dobrego słowa użyłeś - powinna. Pobyt za miesiąc to nie tylko niemożliwe ze względu na ich karierę, jak i za pieniądze które chcieliby otrzymać.
Szczerze mówiąc nie chciałbym żadnej kolejnej edycji celebrity u nas, gdyż byłoby to wszystko udawane, jedne wielkie show, żadnej szczerości. Jeden przez drugiego by skakał żeby być w centrum uwagi (pomijając Steczkowską, czy Rabczewską i osoby ich pokroju które nie muszą pracować na to żeby zaistnieć itp bo są znane). Mam na myśli takie zachowanie przez np Orzechowską, chłopaków Joli itp. :)

illumanti

Główna różnica między edycją celebrity a zwykłą, to taka, że w zwykłej edycji ludzie idą bo chcą,mają ochotę,  chcą też zaistnieć w tv i wygrać. A w celebrity idą tylko zarobić, wypromować się..

Damian

A ja i tak będę oglądał. Chociaż wolę zwykłą edycję.

illumanti

No ja także będę oglądał :)
Jak dla mnie edycje UK i AUS były dotąd najlepsze :)

Damian

Oby tylko ten nowy BB trzymał poziom jak w Channel 4.

Toni

Nie sądzę żeby poziom był niższy od tych poprzednich. Nie ma co gdybać. :)

illumanti

Skoro tyle kasy wydali na licencje, to na zadaniach pewnie nie będą oszczędzać.
Jestem dobrej wiary, chociaż ateista :P