Show!Time

Zaczęty przez Luxis, So, 18 Mar 2006, 12:09:55

Luxis

Ja też tylko ogladałem pierwszy wystep w Show!Time, ale program jest nbaprawde beznadziejny i się natychmiast przełączyłem na Załóż Się i tam było ok, rozrywka na dobrym poziomie z emocjami nawet ;)
Jeden plus Show!Time,  własciwie mały plus, to scena fajna, owoczesna, a publicznosć, troche le osadzona, bo za z tyłu na górze, chyba wystepu nawet niewidzi :P
P>S.Ale teraz widziałem więcej publicznosci, moze ją zwiększyli.

Showmag

W "Show!Time" Józefowicz wywołał skandal
Czwartek, 13.04.2006, 01:50

Choć to Krystyna Czubówna zgarnęła czek na 20 tysięcy złotych w "Show!Time", to i tak za kulisami mówiło się tylko o Januszu Józefowiczu. Po ogłoszeniu zwycięzcy odcinka, powinien rozpocząć się jego występ. A że wygrała dziennikarka Krystyna Czubówna, na scenę powinien wjechać bar. Reżyser jej występu, Janusz Józefowicz, krzyknął więc do pracowników technicznych: "Dajcie bar". Oni zignorowali jego prosbę. "Chcę rozmawiać z producentką! Wniescie ku...a ten bar"- darł się rozwscieczony. Kamera w tym czasie wędrowała po rozanielonych twarzach pozostałych uczestników show. W srodowisku artystycznym mówi się, że Józefowicz to furiat, ale doborem słownictwa w programie na żywo zaskoczył wszystkich. "Wyzywał producentkę od najgorszych, kazał jej schować mikrofon w d..., po czym wkurzony wyszedł z klubu"- relacjonują swiadkowie. "Nie moglismy wniesć baru. Na finał odcinka nie wnosimy rekwizytów"- tłumaczyli się rekwizytorzy. Józefowicz nie mógł tego wiedzieć, bo jak zwykle odpuscił sobie próbę generalną. Zachowanie reżysera było skandaliczne, ale zebrani za kulisami dziennikarze i realizatorzy są zgodni, że miał prawo się zdenerwować. "Ten pokaz bez baru, to schrzaniony numer"- przekonywali.

[Super Express / Foto: Mariusz Grzelak]

Pudelek

Eeee tam. Nawet takie skandaliki nie pomogą programowi.
Ale najgorszy jest i tak żenująco niski poziom artysyczny uczestniczących gwiazd. Żadne rekwizyty tego nie zmienią i nie przekonają mnie do straty czasu jakim jest oglądanie tego programu.

podmark

No niestety - "Showtime" okazał się nudnym zapychaczem czasu antenowego Polsatu - niczego nie wartą audycją. Przed startem tego "show" miałem nadzieję, że w końcu będzie co oglądać w piątki (Załóż się jest żenujące i nie moge patrzeć). Żałuję, że TV 4, która jesienią miała fajne propozycję na piątek odpusciła sobie "Dom nie do poznania" i teraz emituję daremne "Modelki"...

Showmag

Maciej Rock w "Show!Time"
Piątek, 14.04.2006, 14:10

W najbliższym "Show!Time" ze sceną i oceną jury zmierzy się znany z programu "Idol" Maciej Rock. "Traktuję to jako spłatę zobowiązań wobec uczestników 'Idola'. W sobotę to oni rozsiądą się przed telewizorami, usłyszą, jak spiewam i będą mogli się ze mnie posmiać"- mówi Maciek. Jaki repertuar wykona? "Powiem tylko, że będzie to piosenka zagramaniczna"- smieje się. "Jabłko, który mi akompaniuje, chciał, bym zaspiewał trudniejszy repertuar, bo podobno słyszę i nie jestem imbecylem muzycznym, ale zostałem przy swoim"- dodaje. A czego boi się prezenter? "Nigdy w życiu nie tańczyłem publicznie bez alkoholu"- zdradza. I obiecuje, że za kulisami nie łyknie ani kropelki.

[Super Express]

podmark

Jutrzejsze swiąteczne wydanie jest ostatnim wydaniem tego programu o wczesnej porze. Kolejne wydania tego programu Polsat nada w piątki o 22:05  :los:

slawek

Nawet tego nie oglądam i niech nadawają w piątki po północy a Fear Factor wczesniej, mogłaby być ta 22.05 :yeah:
Sławek

Showmag

"Show!Time" porażką Polsatu
Sobota, 15.04.2006, 17:36

Program "Show!Time", zapowiadany jako wiosenny hit Polsatu, okazał się jego ogromną porażką: srednio widowisko ogląda zaledwie 1,9 miliona widzów. Z powodu małego zainteresowania scenicznymi debiutami gwiazd, od przyszłego tygodnia reality show "Show!Time" będzie emitowany w piątki o 22:05.

[showmag.info]

Luxis

Ja wole 100 x bardziej Załóż się! od Show!Time... po prostu tragedia i nuda, ale znając Polsat, to dadzą drugą edycję z wiekszymi gwaizdami, typu, z seriali Klan i M Jak Miłosc... ano bym się niezdziwił, gdyby wzięli syna Wałęsy , tak jak w Tańcu córka Kwasniewskich... albo też w nowym Tańcu (jak będzie, bo być może TVN będzie chciał skończyć z dumą z programem z b.wysoką ogladalnoscią, choć w to wątpie) pojawi się syn Wałęsów :) ;) bym się nie zdziwił, aha i Kozuchowską by dali do tego nowego grona, no też kogos z Na Wspólnej, może Ewe tą blondynke już w podeszłym wieku :) i taka sama ogladalnosc jak ta, gwarantowana ;)

alexander

W Show!Time okropne gwiazdy występują, naprawde niski poziom programu przyprawia mnie o dreszcze i żal mi się robi Polsatu, tak sie stara zrobić hit i nigdy nie udaje im się tego dokonać.

Pudelek

A mi tam nie żal Polsatu!
Najpierw trzeba przemysleć pomysł. Bo co ciekawego jest w słuchaniu spiewających Vipów ?!
Następnie dopracować wykonanie. Czyli w tym przypadku wybrać gwiazdy, które chociaż trochę umieją spiewać i nie są to przede wszystkim prezenterzy telewizyjni!
A nie robić jakies show bo TVN i TVP2 mają cos takiego i im to jakos wychodzi...

alexander

Show!Time miał być pewnie takim drugim "Duel Star" czy cos takiego. Niemcy mieli 2 edycje tego i to było takie jak idol tylko starsy spiewały na dużej scenie i głosowali widzowie a oceniali jury. To było fajne i tam gwiazdy naprawde ładnie spiewały a nie to co w polsatowskim Show(ie)

fryz22

Ten caly "show time" w polsce potrwa co najwyzej 1 edycje(albo nawet nie).
Ogladnelem na sile 2 odcinki i zaluje ze zmarnowalem czas.
Wszystko jest taka zenada, ze smialo mozna nazwac ten program niewypalem roku.
Baltroczyk jest w tym calym show najlepszy.

Pudelek

Cytat: fryz22Ten caly "show time" w polsce potrwa co najwyzej 1 edycje(albo nawet nie).
Obys miał racje i oby Polsat nie wpadł na jakis pomysł, który zapewni sukces drugiej edycji.

Pudelek

Wczoraj z braku laku obejrzałem znów ShowTime. Poziom występów półfinalistów zdecydowanie się poprawił. Na tym kończę pochwały...
Najgorsza jest niepotrzebna paplanina jury; bez sensu i nie na temat!
Filmiki z przygotowań do występu też wyglądały jak jeden długi, niekończący się dialog lub monolog!
Poza tym bardzo rozczarował mnie Bałtroczyk, który często się mylił i nawet jąkał!