Show!Time

Zaczęty przez Luxis, So, 18 Mar 2006, 12:09:55

podmark

A co do zawartosci dzisiejszego odcinka to najbardziej spodobał mi się show Iwony Guzowskiej, która mimo, że nie umie spiewać ,"Boys, boys, boys" zaspiewała całkiem fajnie. Wg mnie do półfinału powinna przejsć ona i Młynarska.

Nie wiem, czy wiecie, ale ten "show" będzie miał (dzięki Bogu  :prosi: ) tylko 7 wydań .

podmark

Cytat: alexanderhttps://showtime.wp.pl/uczestnicy.html  :hmm: Czy to wam cos przypomina?? :?!:  :?!: komplrtnie polsat stracił w moich oczach w 1 i 2 edycji identyczne zdjecia byly w TzG !!!!!!!!!! POLSAT do domuuuuuuuuuu

Może nie identyczne, ale bardzo podobne. POza tym czołówka i grafika też są bardzo podobne do "Tańca z Gwiazdami". A co do strony z uczestnikami - niech każdy sam oceni:

Showmag

Cytat: alexanderhttps://showtime.wp.pl/uczestnicy.html  :hmm: Czy to wam cos przypomina??

Te zdjęcia uczestników na oficjalnej stronie... :szok:
Co tu dużo mówić: to chyba nie są najlepsze fotografie Młynarskiej i Guzowskiej :wisienka:
Fotograf się zbytnio nie popisał :devil:

Pudelek

Eeee tam. Ten program to ogólnie straszna chała. Mało show, dużo gadania. A wszystko to strasznie kiczowane i sztuczne. Totalny brak wyczucia. Po 5 minutach przełączyłem. Nie ma się nad czym rozpisywać.

Miatexs

Ja sam dzisiaj tego nieoglądałem bo sama fabuła wydawała mi sie nudna, bo jak może być ciekawe spiewanie czy też aktorstwo na pokaz osoby która się kompletnie na tym nie zna?
Załóż się to jest dopiero program!!!(chociaż dzisiaj go nieoglądnełem, wie ktos jaki miał prowadzący zakład?)

Showmag

Show!Time bliniaka
Marcin Mroczek kontra Rafał Mroczek

Zapowiada się walka gigantów. Prywatnie są braćmi bliniakami, zawodowo - konkurencją w serialu "M jak miłosć" i nie tylko. Mroczkowie walczą teraz na parkiecie tanecznym. Rafał (24 l.) chce zwyciężyć w "Tańcu z gwiazdami" a jego brat, Marcin - w nowym programie telewizji Polsat "Show!Time". Zatańczy i zaspiewa w nim piosenkę zespołu Blues Brothers "Everybody needs somebody to love".

- Na razie pracuję nad wokalem z panią Elą Zapendowską, przede mną jeszcze próby choreografii - zdradza nam Marcin. - Nie zazdroszczę bratu, on tańczy z zawodowcami, ja robię show, mam się dobrze bawić i nauczyć czegos nowego - dodaje.

Obaj chcą wygrać, Rafał - Kryształową Kulę, Marcin - 20 tys. złotych. - Jesli wygram, zasilę pieniędzmi fundację, którą otwieram, a jeżeli ktos inny, to będę go zachęcał, żeby ją wspomógł - mówi Marcin. We wczorajszym, pierwszym odcinku można było zobaczyć, jak spiewają i tańczą Agata Młynarska (40 l.), Marcin Prokop (30 l.), Iwona Guzowska (31 l.) i Zygmunt Chajzer (51 l.). Odcinek z udziałem Marcina Polsat wyemituje 7 kwietnia.

[Super Express]

Pudelek

Zapomniałem wspomnieć o najważniejszym. Poziom umiejętnosci uczestników w "Tańcu z gwiazdami" jest o wiele wyższy (nawet w tej edycji) niż w "Showtime", w którym występy były żenujące słabe! Dobre chęci gwiazd to za mało! Powinna być jakas mała selekcja. Ale Polsat jak zawsze pomyslał tylko o tym by sprowadzić jak najwięcej "gwiazd'. Nie sprawdzając wstępnie ich umiejętnosci.

Luxis

strasznie się zawiodłem na tym programie, totalna klapppaaaaaa!!! :/
Polsat jak zwykle cos schrzaniłm program fatalny, za duzo gadania , kamery le latają, małe show, mały + za fajne niestandardowe-oryginalne studio, ale reszta to stypa, prowadzący do dupy, malo publicznosci, jakies dziwne echo, Załóż się jest 100 razy lepsze, a Taniec najlepszy.... wogóle mi się niechce o tym pisac... klapa

Niewspomne juz o beznadziejnej muzyce, czołówce
I kolory , wogóle 55 % programu jest baardzo podobne do TzG!!! ...

podmark

Znalazłem jeszcze jedno "ale" co do tego "hitu"  :devil:  - nie raczyli oni nawet poinformować widzów, jak liczone są głosy (w jakim stopniu są za los uczestników oidpowiedzialni oni, a w jakim reżyserów). Domyslam się, że dzielą to na połowę, ale i tak to jest bardzo pokręcone - mogli przynajmneij powiedzieć, że robia tak jak w "Tańcu z Gwiazdami"  :devil:  :plask:

Axim

Heh, oglądałem powtórke tego show, bo na żywo nie oglądałem tego w piątek. Powiem szczerze, że to jakas tandeta ! Jestem stałym widzem Polsatu od początku ich istnienia ale ten program to czysta paranoja. Iwona Guzowska w futrze i z wywalonymi cycami idzie spiewać "Boys boys !" ale całkowicie nie udaje jej się to :) bo nie umie spiewać. Albo Prokop - to miało być spiewanie czy jakies tam "songowanie na ekranie" ? Pozostawie to bez większego komentarza...

Żaden argument nie przekonał mnie do obejrzenia kolejnego odcinka i nie będe oglądał.

podmark

"Showtime" wg najnowszysch wyników AGB nie znalazł się w TOP 15 telewizji POlsat - więcej widzów oglądało "Dom nie do poznania". Oglądalnosć nowego "show" wynmosiła poniżej 2 mln.

World Idol

Cytat: AdminZapowiada się walka gigantów. Prywatnie są braćmi bliniakami, zawodowo - konkurencją w serialu "M jak miłosć" i nie tylko.
O, litosci! Błagam!

Showtime to kicha jakich mało. POLSAT ma niezwykłą umiejętnosć partaczenia nawet najlepszych pomysłów. Pewnie zasugerowali się rewelacyjnymi wynikami "Tańca z Gwiazdami". Ten ostatni to wg mnie doskonały program.

Nie ciepię POLSATU. Sami pomyslcie: "Chcę być piękna" to chyba najlepszy pomysł jaki można sobie wyobrazić. Oczywiscie zabrał się za to POLSAT i co? Sredniak. Wolę TVN, chociaż też zdarza mu się wypuszczać buble w stylu "Agencji". Plus dla POLSATU za nową szatę graficzną - jest rewelacyjna. Ale programy - tandeta :kreci:

podmark

Ja dzisiaj po raz kolejny starałem się przekonać do tego programu i jednak mi to nie wyszło. Program jest naprawdę straszny.

A najgorsze jest to, że w piątki w polskich stacjach nic interesującego nie leci :(

World Idol

No, może nie nic - lecą przecież "Nieustraszeni" ;)

A Showtime jest żałosny! Widzieliscie występ Maryli Rodowicz koło Michalczewskiego? Błąd na błędzie :buzz: I to nie w wyniku błędu Darka, ale Marylci.

alexander

Program straszny ta cała muzyka zagłusza wykonawców (chyba po to aby nie było słychać fałszowania) i w dodatku JURY marudzące buuuu wole na TVP2 "Załóż się" :)