Superniania

Zaczęty przez joker, Wt, 17 Maj 2005, 21:01:00

Showmag

Pomimo ujawnienia wiosennej ramówki TVN, nic nie słychać o "Supernianii"...
Być może dopiero póniej wystartują z tym programem... w końcu castingi mają potrwać do końca wrzesnia...?

pawell

przecież "Superniania" bedzie dopiero na wiosnę nie czytacie innych serwisów?? medialink przeprowadził wywiad z Miszczakiem i on powiedział ze SN będzie od jesieni

CytatJesienią TVN wyemituje program "Superniania". Rekrutacja uczestników potrwa do 30 wrzesnia 2006 r. Widzowie będą sledzić poszukiwania idealnej opiekunki dla niegrzecznych dzieciaków. W innych krajach widowisko znane jest pod nazwą "Nanny 911" lub "Supernanny".

podmark

Cytat: pawellprzecież "Superniania" bedzie dopiero na wiosnę

Chyba na jesień  :devil: Pory roku Ci się pomyliły  :terefere:

pawell

Showmag

"Superniania" dopiero jesienią
Poniedziałek, 20.02.2006, 00:09

18 stycznia rozpoczął się casting do polskiej edycji reality show "Supernanny". Program nie pojawi się jednak w wiosennej ramówce TVN. Widowisko będzie można oglądać dopiero jesienią. W "Superniani" wemie udział 10 rodzin, w których znajduje się co najmniej jedno nieznosne dziecko. Specjalnie wykwalifikowana niania wraz z rodzicami opracuje 7-dniowy plan, mający doprowadzić do lepszego zachowania urwisa. Rekrutacja do polskiej edycji potrwa od 30 wrzesnia.

[showmag.info]

alexander

Moi znajomi sąsiedzi zgłosili swoje bachorki. TVN był u nich kilka osób i zainstalowali u nich kamere która obserwowala duży pokój przez pół dnia. Kilka dni póniej napisali ,że niestety ale nie udało się :/ Chyba Kinga i Pawelek byli grzeczni wtedy :D

Pudelek

Albo doszli do wniosku, że SuperNiania sobie z nimi nie poradzi  :los: .

Axim

A mi się wydaje, że mogli być zbyt bardzo grzeczni bo wiedzieli, że są na podglądzie w kamerze :) i dlatego ich nie wybrali.

alexander

Kamery były zainstalowane w odtwarzaczu wideo za szklana szafką i w biurku więc nie widzieli. A z tego co wiem to bawili sie klockami, potem spali i raz tylko rzucali w siebie kredkami także mało niegrzeczni pewnie :D

podmark

Zastanawia mnie w jaki dzień i o której TVN zamierza emitować ten program. Najbardziej by mi się podobało w czwartki o 20:00 - "W 11" po prostu nie pasuje na tą godzinę. A może będzie to w czwartki o 21:30 - teraz będą w tym pasmie emitowane seriale z cyklu "Wielkie Ucieczki", więc na jesień mogliby dać tam "Supernianię"...

Axim

O 20:00 to jeszcze możliwe, ale o 21:30 ? To kto to by oglądał ? Przecież chyba to ma być skierowane też i dla dzieci ? Bo jak będzie oznaczone np. od 7 czy 12 lat to to będzie głupota bo niby mają brać tam małe bachory a więc głupio by było aby udział w tym mogli mieć ale już oglądać nie mogą :gwizd:

Pudelek

No co Ty! Dzieci nie powinny oglądać jakie sposoby mają na nie dorosli  :los: .

podmark

ja własnie przed chwilą natknąłem się na Clubie na super program, który polega na tym samym, co "Superniania", a jest dużo ciekawszy - otóż tam w jednym domu mieszkają 3 rodziny ze swoimi rozwydrzonymi dzieciakami. Dom jest typowym domem z reality show - wszędzie lustra weneckie. Wszystkie zachowania domowników obserwuje pani psycholog, która radzi rodzicom, jak mają postępować ze swoimi pociechami.
A tak opisywany jest ten program
CytatPoradnik Tany Byron (House Of Tiny Tearaways)

W tej przełomowej produkcji BBC po raz pierwszy widzowie mogą sledzić na ekranach telewizji losy rodzin korzystających ze specjalnego azylu, gdzie rodzice wyczerpani znojem wychowywania potomków, mogą zrelaksować się razem ze swoimi najmłodszymi pociechami. Na miejscu jest doktor psychologii Tanya Byron, która zawsze służy radą i pomocą strudzonym. Każda rodzina szukająca pocieszenia może pozostać w azylu jeden miesiąc. Problemy uczestników programu są różne - od braku snu i apetytu ich dzieci po napady złosci. Czy Tanya Byron pomoże zrozpaczonym mamom i tatom rozwiązać problemy, z którymi nie potrafili poradzić sobie dotychczas? Pod czujnym okiem pani psycholog podczas pobytu w azylu rodzice poznają innych rodziców, a wraz z nimi różne podejscia do kwestii wychowania.

Uważam, że zamiast "Superniani" ten program mógłby być - jest dużo lepszy (przynajmniej wg mnie :D)

lol

Nie będzie zadnej "Superniani" bedzie "Urwis":

Cytat: tvnfakty.plO reality-show z niesfornymi dziećmi informowalismy jako pierwsi już na początku roku. Teraz pojawiły się kolejne doniesienia, dotyczące programu. Jak dowiedział się "Dziennik", nagrywane własnie reality-show emitowane będzie jesienią i nazywać się będzie "Urwis". W rolę terapeuty wcieli się najprawdopodobniej Dorota Zawadzka.

Program polegał będzie na terapii psychologicznej, której zostaną poddane małe rozrabiaki. W ciągu wyznaczonego okresu czasu, terapeuta będzie musiał tak wpłynąć na dziecko, by radykalnie zmieniło swoje zachowanie.

Będzie to psycholog z Uniwersytetu Warszawskiego, Dorota Zawadzka. Widzom TVN znana jest już z takich programów, jak: "Klub młodej mamy", "Dzień Dobry TVN", czy "Miasto kobiet". W audycji odwiedzać będzie wychowywane przez siebie dzieci w szkole, obserwować ich zabawę, rozmawiać z rodzeństwem, rodzicami, nauczycielami. Widzowie na antenie TVN obserwować będą proces wychowywania dziecka od początku do końca, który nastąpi, gdy urwis przeistoczy się w "aniołka".

Luxis

Cytat: lolNie będzie zadnej "Superniani" bedzie "Urwis":
Ta produkcja będzie się tylko różniła tytółem, więc o co tyle hałasu... Urwis, Superniania, jedno i to samo :P