Eurowizja 2006 (Ateny, Grecja)

Zaczęty przez sharkan, Śr, 03 Sie 2005, 23:19:13

joker

Kupiłem sobie na ebay płyty DVD z polskich preselekcji do eurowizji 2006 :) I fajnie jest sobie przypomnieć jak prawie wszyscy fałszowali :D

Miatexs

eeee a ile takie cudo kosztuje?

joker

ja łącznie z przesyłką zapłaciłem 40zł

Luxis

to nie tak dużo.. a bys mi przesłął dwa wystepy?
P.S.Wogóle zostało wydane oficjalne DVD? :hmm: bo nieprzypominam sobie..

joker

Cytat: ŁukiP.S.Wogóle zostało wydane oficjalne DVD? :hmm: bo nieprzypominam sobie..
nie zostało wydane, a w każdym razie ja o nim nie słyszałem.
Cytat: Łukito nie tak dużo.. a bys mi przesłął dwa wystepy?
jesli mnie poinstruujesz jak wyciąć kawałek to nie ma sprawy :devil:

joker

Jak ostatnio donosi serwis www.wiescgminna.org szefowie islandzkiej telewizji zaproponowali TVP, że w razie wygranej Konkursu przez ten kraj organizacja wzorem wyborów Miss Swiata zostanie powierzona Polakom. Szefowie TVP już zapowiedzieli, że na miejsce w którym mógłby odbyć się Konkurs prawdopodobnie zostanie wybrana warszawska Stodoła. (ds)
www.eurowizja.org

sharkan

Dałes się Nabrać :D  To jest Prima Aprilis :P

Axim

No na pierwszy rzut oka nie wydawało się prima aprilisowe, ale po dogłębnym zastanowieniu się można stwierdzić, że to nie realne :D  bo TVP w końcu nie jest aż taka super w realizacji swoich programów.

Pudelek

Nie interesuję się zbytnio Eurowizją. Stąd dopiero teraz usłyszałem piosenkę Kate Ryan. I uważam, że piosenka swietnie nadaje się na Eurowizję. Jestem pewien, że Kate znajdzie się w pierwszej piątce. Osobiscie obstawiam 3 miejsce.

joker

może nie był bym tak naiwny, gdyby nie to, że wczoraj póno w nocy przeczytałem na www.esctoday.com o zmianach w strukturze programu od 2007 a ze względu na moją leniwosć i póną porę nie przeczytałem całego artykułu, tylko rzuciłem okiem i stwierdziłem że penie dzisiaj o tym będzie napisane na eurowizja.org i tak się własnie wkopałem :los:

Luxis

Ja osobiscie obstawiam Kate Ryan w co najmniej TOP 3, jak nie na 1 miejscu :P

Justysia17

Tylko ze Kate Ryan nie ejst w konkursie wlasciwym tylko w eliminacji podobnie zreszta jak Polska

sharkan

A wiecie ze w 2007 debiutować będą CZECHY !!!

Pudelek

Cytat: Justysia17Tylko ze Kate Ryan nie ejst w konkursie wlasciwym tylko w eliminacji podobnie zreszta jak Polska

Ale za to miejsce w konkurskie finałowym ma zapewnione bo napewno przejdzie.

joker

Cytat: sharkanA wiecie ze w 2007 debiutować będą CZECHY !!!
:szok: z kąd masz takiego newsa?