Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Luxis

Cytat: slawekA jak ktos nie ogląda to pozwolę sobie poinformować (gdyż miałem okazję w ostatnich dniach obejrzeć) to Kuby już nie ma  a i nawet ciekawie jest,fajne osoby się nawinęły na ten okres
dzisiaj przełączyłem z ciekawosci, ale potem i tak przełączyłem bo mnie nie "wciągnął" :P
a fajnie że nie ma już Kuby.. yyy

Cytat: slawekMaciek dzis miał 45 dni
dziwnie to brzmi :P to młody jest ;)

slawek

no rzeczywiscie jak teraz to czytam to też dziwnie brzmi, miało być że był to 45 dzień Macieja na antenie ale to wszyscy się domyslili :)
Sławek

podmark

Nie wiem, czy wiecie, że "Hydepark" powstaje na licencji... Tak, tak - Distraction Formats ma w swoim katalogu program "TV Diares", którego promo niemal jest identyczne, co programu emitowanego na TVN Siedem - każdy uczestnik ma 2 minuty i wypowiada się wprost do kamery. Różni się tylko grafika i muzyka.

Luxis

Nasza grafa i muza jest cool w tym programie, chociaż cos pozostaje dobre ;)

Showmag

Koniec "Hydeparku"
Sobota, 18.03.2006, 01:56

Wczoraj w TVN Siedem zakończyła się emisja pierwszej edycji "Hydeparku". Program nadawany był od 14 listopada ubiegłego roku. W każdym odcinku dziesięć osób mówiło o sobie w konwencji video-dziennika, a publicznosć eliminowała jednego z uczestników, bazując na tym, co ciekawego i na ile zaskakującego dotychczas opowiedział. Kolejnego dnia ktos nowy pojawiał się na miejsce wyeliminowanej osoby. Oprócz zwykłych zawodników, w programie wystąpiło też kilka gwiazd programów reality shows: Marlon Kozaky (uczestnik "Idola"), Róża Małodobra (bohaterka "Baru 5: VIP"), Kuba Palacz ("Wyprawa Robinson 2004"), Mirosława Eichler (zwyciężczyni "Baru 4: Złoto dla Zuchwałych") oraz Kamil Bulonis (uczestnik "Baru 5: VIP").

[showmag.info]

Luxis

O kurcze, tego się niespodziewałem, że z tym skończą ;P
A przybliż troche, co było w ostatnim odcinku?

slawek

Cytat: Łuki
A przybliż troche, co było w ostatnim odcinku?

W ostatnim odcinku nie było żadnych specjalnych tematów na pożegnanie. Wszyscy gadali jakby nigdy nic, no chyba że Dominik cos tam wspominał że cos sie kończy ale to właczyłem na sam koniec i nie widziałem całej jego wypowiedzi. Jedyną różnicą od codziennych odcinków było to,że było 9 miejsc,nikt nie wyleciał i co zrozumiałe nikt się nie promował aby wejsć bo nie miał by gdzie :-) Więc zakończył się Hydepark
Sławek

Miatexs

też się z deczka zdziwiłem gdy włączyłem Tv a mi tu gadają że to koniec HP. 4 miesiące to niezły wynik ale spodziewałem się ze pociągną jeszcze z miesiąc.
Ostatnio Górki i Sandra wystąpili goscinnie w jednymz  odcinków Dominika, gdy swiętowal on swoje 30 nagranie.

Pudelek

Też przez przypadek trafiłem na ten ostatni odcinek. Ogólnie wydał mi się mało ciekawy. Chociaż trochę szkoda mi się zrobiło, gdy usłyszałem, że to już koniec.
Myslę, że program sie już znudził telewidzom, stąd pewnie spadek oglądalnosci i mała liczba SMSów, a rezultacie decyzja o zakończeniu emisji.
Program w tej wersji został maksymalnie wyeksploatowany. Ale myslę, że jeżeli pomysł trochę zmodyfikować, to jest szansa by wrócił za jakis czas.

Axim

To może ktos ma do udostępnienia ponagrywane odcinki ? ;) Bo czuć niedosyt po zakończeniu emisji programu. A tak to można było by sobie powspominać oglądając starsze odcinki a więc może ktos ma ?

Pozdrawiam

slawek

Cytat: AximTo może ktos ma do udostępnienia ponagrywane odcinki ? ;) Bo czuć niedosyt po zakończeniu emisji programu. A tak to można było by sobie powspominać oglądając starsze odcinki a więc może ktos ma ?

Najlepiej to byłoby Marię sobie powspominać :yeah:
Sławek

Dj Dexter

A o mnie to juz pozapominaliscie :P
a mi sie wydaje ze w ostatnim odcinku kriminalnych widzialem pania marie :] byla bardzo strasznie do niej podobna kobieta :)

Axim

Cytat: Dj DexterA o mnie to juz pozapominaliscie :P
Czemu zapomnieć od razu ? :) Pomimo, że tu się wczesniej nie udzielałem to w pewnym sensie cię podziwiałem ;)
Ale może ty masz jeszcze te wstawki nagrane co udostępniali forumowicze ? Tego już nie idzie sciągnąć.

Pozdrawiam

slawek

Cytat: Dj DexterA o mnie to juz pozapominaliscie :P
Wiesz-Ciebie nie wymienilismy bo przecież to oczywiste że Twoje występy też należy sobie przypomnieć, więc nie trzeba tego pisać na forum ;)
Cytat: Dj Dextera mi sie wydaje ze w ostatnim odcinku kriminalnych widzialem pania marie :] byla bardzo strasznie do niej podobna kobieta :)
Czyżby zaczęła karierę w tv robi :hmm:
Sławek

Dj Dexter

Mam Mam :) dziecia bede pokazywal Hahaha :]
jak znajde czas to umieszcze powtornie :P