The Amazing Race 06

Zaczęty przez Showmag, Pt, 03 Mar 2006, 15:11:44

Showmag

"The Amazing Race 6" od kwietnia w AXN
Piątek, 03.03.2006, 14:59

Podczas gdy 28 lutego w Stanach Zjednoczonych ruszyła emisja dziewiątej edycji "The Amazing Race", polska telewizja AXN przedstawi widzom szóstą edycję programu. Reality show, w którym prezentowane są niezwykłe przygody par scigających się w podróży dookoła swiata, pojawi się na antenie 1 kwietnia. Zwycięski duet przemierzy ponad 60 tysięcy kilometrów, odwiedzi 24 miasta położone na 4 kontynentach i zgarnie milion dolarów. "The Amazing Race 6" emitowany będzie w każdą sobotę o 22:00.

[showmag.info]

Luxis

Ooo, nowa edycja super porgramu... ;)

Showmag

Dla tych co nie widzieli - przypominam, że dzis o 22:00 w AXN rusza emisja TAR6

igiko

Miejmy nadzieje, ze bedzie fajnie już się doczekac nie mogę
The Amazing Race fan

Pudelek

Oglądam sobie własnie kolejny odcinek 6 edycji "Amazing Race". Niestety bez większych emocji. Wydaje mi się, że jest to spowodowane tym, że od dłuższego czasu w wyscigu biorą udział same przeciętne pary narzeczonych i małżonków w wieku 25 - 35. Kompletnie nie rozpoznaję tych par pomimo, że oglądam je już którys odcinek.
Na szczęscie od poniedziałku do piatku po 14, po raz kolejny dają powtórkę mojej ulubionej trzeciej edycji. Oglądam tamtą edycję z zapartym tchem już trzeci raz! Myslę, że wiąże się to przede wszystkim z dużą różnorodnosć par i ciekawoscią jaki skład drużyny radzi sobie najlepiej w danej sytuacji.

PS Bardzo mi się podoba pomysł Łukiego, by zrealizować edycję Celebrity z parami z poprzednich edycji.

igiko

Mnie ta edycja tez troche przynudza. Byly tu wogle etapy bez eliminacji??Bo bnie wszystko widzialem. Najlpesza byla 3 i 5 edycja , koncowka 2 tez niezla
The Amazing Race fan

Pudelek

W szóstej edycji 4, 7 i 10(dzisiejszy)  etap były bez eliminacji.
Tu jest link do fajnej strony z wieloma informacjami i ciekawostkami dotyczących wszystkich edycji "Amazing Race":
https://en.wikipedia.org/wiki/Amazing_Race

Luxis

No to mamy juz 3 ostatnie pary 6 edycji. Wg. mnie troche nie sprawiedliwe, że odpadła drużyna, która porzybyła przed ostatnia, a nie ostatnia, bo ponoć poddali sie wczesnie, ale udało im sie ostatecznie przybyć szybciej niż ostatnia para. Dostali kare 4 godzin i to ich usadziło.... :/ i jeszcze na końcu ta para, która niestety odpadła, chłopak oswiadczył się dziewczynie, to było sweet ;)

Rosa

Odpadli bo nie wykonali zadania i dostali 4h kary. Co w tym nieuczciwego?

Mau

no własnie, wszystko zgodnie  z zasadami...
BTW jak na razie to chyba tylko w edycji z Survivalsami rezygnowano z zadania...

edit.. A nie jeszcze w jakies edycji w Egipcie :D
radioactive. dalej zła

igiko

W edycji 5 podczas etapu w Luxorze Lance&Marchal byli ostatni, dotarli do blokady jeden z nich niebyl w stanie jej wykonac, wię Phil poszedł do nich i powiedział, ze są ostatni i ze są już wyeliminowani. Było to pierwszy niedokonczony etap w historii wyscigu
W edycji 6 chyba 6 odcinek podczas blokady zawodniczki nie mogły znalezc wskazówki w stogach siana, szukały osiem godzin, gdy dotarła ostatnia  drużyna Phil udał sie do nich i oswiadczyl ze są wyeliminowane
No i to co ostatni widzielismy druzyna zrezygnowala, a wskazowke wziela, zeby dotrzec na mete za co dostali 4h kary
Nastepnych sezonow nie widzialem :D
The Amazing Race fan

Luxis

Cytat: RosaOdpadli bo nie wykonali zadania i dostali 4h kary. Co w tym nieuczciwego?
Tak napisałem, pod wpływem emocji ;P nigdy Wam sie to nie zdarza :/ po prostu le sformułowałem swoją wypowied... :/

Rosa

Ale ja też wolałem aby odpadli tamci  :zabek: Głupi fart spowodowal że znaleli klucz w ciągu ostatnich paru minut.

Pudelek

Przeglądając różne amerykańskie fora programu i rozmawiając ze znajomymi oglądającymi wszystkie edycje "The Amazing Race" wnioskuje że 6 edycja była najgorsza. Według wielu gorsza nawet od 8 edycji! Ja jeszcze nie mogę tego stwierdzić. Chociaż póki co przychylam się do tych opinii.

Rosa

A mi sie podobała znacznie bardziej od 4, 7 8 i 9.