The Amazing Race - Central Europe

Zaczęty przez Luxis, Pn, 08 Sie 2005, 16:50:55

ryba

Ani widu ani slychu ;/
 Nie wiecie moze ile takie przegladanie moze trwac ?:>
I mam nadzieje, ze nie wybiora zadnych znanych ludzi do programu, bo to w ogole niszczy jakakolwiek rywalizacji...
Chociaz w sumie to jest TV i oni daja kase i wezma kogo beda tylko chcieli...

Pudelek

Na telefon w związku z drugim etapem kazali sobie czekać ponad trzy miesiące. Dlatego mam cały czas nadzieję, że doczekam się castingów.

Pudelek

Dzis dzwoniła do mnie pani, która poinformowała mnie, że 12 marca odbędzie się kolejny casting, na który jestem zaproszony!
Przyjeżdza komisja z zagrancy. Domyslam się, że będą to osoby związane z amerykańską wersją programu. Udało mi się jeszcze dowiedzieć, że do tego etapu przeszło 50 par z Polski. A do programu ostatecznie zakwalifikują się aż (?!) 2 pary z Polski. Z większosci pozostałych krajów weżmie udział tylko jedna para.

joker

no no no:) Pikachu!! gratulacje!! trzymam za ciebie kciuki!!

igiko

Ja mam takie kilka pytan moze juz ktos cos wie
-Kto bedzie to prowadził?
-Czy bedą to realizowali amerykanie czy jakas ekipa AXN?
-W regulaminie przeczytalem, ze zawodnicy beda otrzymywac wskazówki w ojczystym i angielskim jezyku. Rozmawiac maja ze soba w ojczystym jezyku z innymi mozna sie domyslec ze po angielsku. Oznacza to chyba ze glwona realizacja programu bedzie po angielsku (typu grafiki prowadzacy) ale w kazdym kraju bedzie takze lektor wielojezyczzny
-Mniej-wiecej kiedy bedzie realizowane
Czy wie ktos cos dokladniej na wyzej podane tematy - pytam z ciekawosci
The Amazing Race fan

Pudelek

Myslę, że mało kto zna odpowied na wszystkie te pytania.
Z tego co wiem program nie będzie realizować amerykańska ekipa. Głównymi organizatorami są Węgrzy, ale myslę, że ekipa pochodzić będzie tak jak uczestnicy z centralnej Europy. Może będą jacyć konsultanci z USA i tyle.
Tak sobie wyliczyłem, że program będzie prawdopodobnie realizowany od końca kwietnia do połowy maja.
A co do prowadzącego. Myslę, że nawet AXN jeszcze tego nie wie. Ja obstawiam faceta który prowadził amerykańską edycję lub jakiegos Węgra.
Ale to wszystko to tylko moje domysły...

zielona

a jak tam ludziska po castingu?czy cos wiadomo więcej?czy ktos się dostał?

Pudelek

Nic jeszcze nie wiadomo. Chyba.
Mam nadzieję, że powiadomią wszystkich o wynikach. Żeby wiedzieć kiedy przestać się łudzić  :los: .

alexander

Ja to ciągle 3mam kciuki, mam nadzieje ,ze dostaniesz się do programu :]

Pudelek

To co mnie ostatnio najbardziej zastanawia to, to ile par wemie udział w programie. Z tego co wiem: 2 pary z Polski, 1 para z Czech, 1 para ze Słowacji, 1 para z Bułgarii, 1 para z Rumunii. Mam wątpliwosć co do Węgrów, którzy są najprawdopodobniej są głownymi organizatorami. Jesli będzie 1 para z Węgier, to w sumie w programie wemie udział jedynie 7 par!
Ciekawe jak w takim razie wpłynie to na ilosć etapów; Będzie więcej etapów bez eliminacji, czy poprostu krótsza trasa...

Rosa

Cytat: PikachuTo co mnie ostatnio najbardziej zastanawia to, to ile par wemie udział w programie. Z tego co wiem: 2 pary z Polski, 1 para z Czech, 1 para ze Słowacji, 1 para z Bułgarii, 1 para z Rumunii. Mam wątpliwosć co do Węgrów, którzy są najprawdopodobniej są głownymi organizatorami. Jesli będzie 1 para z Węgier, to w sumie w programie wemie udział jedynie 7 par!
Ciekawe jak w takim razie wpłynie to na ilosć etapów; Będzie więcej etapów bez eliminacji, czy poprostu krótsza trasa...
Jesli Węgrzy są organizatorami to nic nie stoi na przeszkodzie aby wystawili nawet 5 par.
Ja mam jedynie nadzieję że będzie to PRAWDZIWY TAR dookoła swiata a nie jakas wyprawa po Europie lub co gorzej po krajach bylego RWPG.

igiko

Cytat: RosaJesli Węgrzy są organizatorami to nic nie stoi na przeszkodzie aby wystawili nawet 5 par.
i pewnie tak bedzie - bo 7par to troce mlo - chyba ze zamiast 1pary czechom itp dadza2
Cytat: RosaJa mam jedynie nadzieję że będzie to PRAWDZIWY TAR dookoła swiata a nie jakas wyprawa po Europie lub co gorzej po krajach bylego RWPG.
Chyba wszyscy maja taka nadzieje
The Amazing Race fan

Pudelek

Cytat: igiko
Cytat: RosaJesli Węgrzy są organizatorami to nic nie stoi na przeszkodzie aby wystawili nawet 5 par.
i pewnie tak bedzie - bo 7par to troce mlo - chyba ze zamiast 1pary czechom itp dadza2

Z Czech napewno wemie udział tylko jedna para. (Ich eliminacje odbywały się bezposrednio przed naszymi).
Może dobiorą dodatkowo jeszcze parę drużyn z rónych krajów. Ale ja obstawiam dominację Węgrów, albo udział tylko 7 paru. Wtedy może eliminacje odbywałyby się w co drugim etapie.

Piotrek S.

Witajcie... dopiero dzisiaj ktos mi przyslal linka do tego forum... ja rowniez mialem to szczescie ze znalazlem sie na castingu w Wawie...tyle ze 11.03. (casting byl przeprowadzony w sobote i niedziele)... i tez nadal czekam mam nadzieje na pozytywna odpowiedz...z tego co wiem powiadomia WSZYSTKICH...zarowno tych ktorzy sie dostali, jak i tych ktorzy odpadli w tym ostatnim etapie (zapytalem o to osoby przeprowadzajace casting)... no i z tego co wiem... ma byc jak wiadomo 11 par...6 krajow...z 5 krajow po 2 pary i z jednego jedna. Pozdrawiam i zycze powodzenia...Piotrek

igiko

Pikachu, Piotrek S., zyczę powodzenia - chcialbym usłyszec relacje z TAR "od kuchni"
The Amazing Race fan