Jestem jaki jestem

Zaczęty przez podmark, Cz, 12 Maj 2005, 14:28:21

Luxis

a ja mam pytanko:
ma ktos jakies info jak u Wisniewskiego był Darius (trzeci w 1 brytyjskim Idolu) i spiewał, jakis plik video z tym nagraniem, audio lub fotke, to ważne, bardzo mi na tym zalezy, albo jakies info czy cos, bo nigdzie nie moge nic znaleć :(
wogóle ktos mi powie, kto z gosci muzycznych był w reality Wisniewskich w 2 edycjach? Wiem, że były: In Grid, Kate Ryan, Edyta Górniak, Darius, Vanilla Ninja, Tercet Egzotyczny , eurowizjni goscie, wiem że było sporo gosci, ale niepamiętam a to ważne ;) ma ktos takie info?

Michał

Wrocilem   :devil:   cieszycie sie!?  :devil:

Widze ze troche sie tu pozmienialo, takze musze nadrobic zaleglosci.

Co to "jestem jaki jestem" to chyba dobry posmyl... juz dawno tego nie bylo aczkolwiek mysle ze to chyba bylo zaplanowane, gdyz wisniewski nie jest z mandaryną, takze kazdemu gul chodzi i sa ciekawi jak sie uklada "nowej parze" :)

joker

Oto nowa twarz Michała Wisniewskiego. Jak donosi dzisiejszy Super Express - lider zespołu Ich Troje zamierza przefarbować włosy na zielono, a to wszystko dla zielonych :) SE pisze, że Michał w najbliższym czasie wystąpi w reklamie sieci Plus GSM, a ta w zamian sfinansuje teledysk piosenki eurowizyjnej, "Po raz pierwszy Polska stanie do konkursu jak należy. Wspierana kapitałem, ze skoczną piosenką wpadającą w ucho, kampanią reklamową i charyzmatycznym wokalistą."

Michał

Wlasnie widzialem reklame w TV i musze przyznac ze ta reklama - samych swoich jest po prostu załosna! moim zdaniem M.W. nie potrafi spiewac, ma wibrator jak 90 letnia baba z chórku koscielnym. Nie potrafi sie dobrze zaprezentowac, jest skandalistą i w dodatku prostolinijnym "chłopkiem" w moich oczach jest malutki, przykro mi bardzo.

Luxis

No fakt, ta reklama jest beznadziejna... :/
ale co trzeba przyznać Wisni to umie szokować..

joker

Michał Wisniewski zamiescił na swojej stronie internetowej plik z reklmą samych swoich, a że mają beznadziejny serwer i straaasznie długo się sciąga zmieszczam link w Rapidshare:
https://rapidshare.de/files/13350392/reklama.WMV.html

Luxis

dobrze ze zmienili wersje na lepszą, bo on tam tylko raz mówi "Ciągle gadam", a w poprzedniej beznadziejnej wersji gadał: "Ciągle gadam, gadam, gadam, gadam" :/ tam ta mnie wkurzała i dobrze.. ;) no chyba ze maja 2 wersje...

i powielam moje pytanie:
ma ktos jakies info jak u Wisniewskiego był Darius (trzeci w 1 brytyjskim Idolu) i spiewał, jakis plik video z tym nagraniem, audio lub fotke, to ważne, bardzo mi na tym zalezy, albo jakies info czy cos, bo nigdzie nie moge nic znaleć  
wogóle ktos mi powie, kto z gosci muzycznych był w reality Wisniewskich w 2 edycjach? Wiem, że były: In Grid, Kate Ryan, Edyta Górniak, Darius, Vanilla Ninja, Tercet Egzotyczny , eurowizjni goscie, wiem że było sporo gosci, ale niepamiętam a to ważne  ma ktos takie info? :hmm:

sharkan

No juz nie jest wisnia on jest teraz brukselka !

alvaro

fryz22

Załosny kalafior. Wystepuje w reklamie za reklama, nie wiem który raz już powraca na swoja drogę "artystyczna", jest po prostu żalosny. Wstyd mi ze jedzie jako reprezentant Polski na eurowizje(ale kaszana).

slawek

Nie żebym tęsknił za tym RS ale podbno miała być nowa edycja reality z Wisniewskim w roli głównej... Czyżby przejrzeli na oczy :hmm:
Sławek

podmark

Sławek - cos słabo czytasz te tematy... Była tam mowa o niby planowanej przez TV 4 kolejnej edycji "JJJ", ale póniej się okazało, że to "Fakt" jak zwykle sobie cos wymyslił...

slawek

Widziałem tą wypowied ale to jakos troche czasu temu było to przecież nie zaszkodziło spytać czy cos nowego słychać w tejże sprawie.
Sławek

Showmag

Rozwód Mandaryny i M. Wisniewskiego
Piątek, 21.04.2006, 16:08

18 kwietnia oficjalnie zakończyło się małżeństwo Marty i Michała Wisniewskich. Mimo, że proces trwał krótko, dla Marty był to, jak nietrudno się domyslić, wielki stres. Po wyjsciu z sądu Mandaryna była roztrzęsiona, nie mogła opanować drżenia rąk. Miesięcznie Wisniewski będzie płacić jej 5 tysięcy złotych alimentów. To ją częsciowo satysfakcjonuje - powinno starczyć na pokrycie rachunków. Oczywiscie, Marta nie zamierza zrezygnować z kariery, ale stawia dzieci na pierwszym miejscu. Jak mówi: "Kariera nie jest priorytetem. Najważniejsze jest dobro dzieci. Zamierzam spędzać z nimi jak najwięcej czasu. Koncertować będę tylko w weekendy". Michał obawia się, że teraz, kiedy sąd przyznał Marcie opiekę nad dziećmi, może ona utrudnić mu kontakty z nimi. Marta obiecuje jednak: "Jesli Michał będzie w porządku, to nie będzie miał problemów".

[Super Express]