Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Dj Dexter

Hmmm szczerze ja tez zadko juz ogladam ... czasami tylko ze wzgledu na Dominika :) Teraz polecam go wszystkim bo to jest agent nr 1 w programie :P
i tylko dzieki niemu nie jest nudno :)

Justysia17

Cytat: Sensei
Cytat: Dj Dexterzawsze potepiam kolegow o wymowe

Chyba potępiam za wymowę a nie "o wymowę"  :?!:  , ale widzę w tobie pragnienie samodoskonalenia, a to najważniejsze  :bravo:  Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej nauce
oj  czepiasz sie polskich znakow

Luxis

Dexter, a nie jestes zły że odpadłes... :hmm: choc troche, bo ja zdeczko bym był.. :)
a tak poza tym macie racje, program jest nudnawy, ja wogóle go nieoglądałem o 1,5 tygodnia i nic niewiem co sie dzieje... pierwsze co mnie zniecheca do tego programu to pora emisji... totalnie mi nieodpowiada, bo albo nie ma mnie w domu, albo zapominam.. :/
Teraz tylko jestem ciekaw programu The Club na Tele5...
A tak swoją drogą Dexter miałes wspomnieć o reality shows, albo naszym skromnym serwisie... ;) ale ten serwis jest i tak już bardzo znany, m.in. w Wikipedii jest sporo linków w hasłach do tego serwisu ;) wogóle sporo odwiedzin i duzo osób go zna ;]

Dj Dexter

zł no ba ze bylem ale troszke sie tez to zlorzylo bo moj dziadek zmarl w dzien gdy odpadle i wtedy sam bym zrezygnowal;/ powodow sie chyba domyslacie :]
jak nie ten program to nastepny pokazalem si w TV zadowolony jestemz tego mam 1000 zł w kieszenie i sie ciesze :) Niedlugo nowe RS wiec do nich sie zglosze :];]];]

slawek

Łe ja też już nie oglądam aż tak bardzo.Tylko wtedy gdy już mi się tak nudzi feste.Ale ta nowa Agnieszka (znaczy ta co kilka razy na pierwszym była) jest wporządku no i ciągle Maciej.Zobacze za jakis czas co to się tam wyprawia.
Sławek

marcin_lodz

dexter, a wyplacili ci juz kase?

Miatexs

Hyde park po kilku dniach a nawet tygodniach znowu się odradza! - oczywiscie wg mnie.
NA ten czas jest narazie kilka naprawde ciekawych osób.
Maciek- facet ostatnio złapał forme. Wczoraj zajebiszczo wyrecytował wierszyk o HYDEPARKOWCACH
Kuba- czasem jest nudny ale czasem gada naprawde fajnie tak jakby od serca (chociaż to aktor)
Marek- facet z fajnym poczuciem humoru oby tak dalej
Agnieszka- odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. W przyszłosci będzie dziennikarką ,,?!"
DOminik - smieszny gosciu z ostrym czasem językiem (chodzi oczywiscie o przeklinanie)

A co do Dextera no to niebęde pisał że jest mi szkoda żę odpadł bo jest to oczywiste. Tysiak to niezła forsa szczególnie za 20 miniut gadki... Tylko nieprzepij te kasy

Dj Dexter

Nie nie nie :) Kasa jak tylko dojdzie na konto zostanie przeznaczona na zrobienie wreszcie kursu prawo jazdy :) HyHy

gizmus1

Przywitać się chciałem ...
Dzień dobry.  :yeah:
Ciekawe to forum. postaram się częsciej go nawiedzać...

Miatexs

temat znowu zastygł.
Dominik wczoraj gadał o Reality show. Choć się z nim nie zgodze (na temat że Hyde Park to najprawdziwszy Rality show) to dobrze ze wreszcie cos ktos wspomniał o RS!!!
A Maciek chyba niedługo pobije rekord Sandry jeżeli już tego niezrobił

Luxis

ja osobiscie nie mam teraz już czasu po feriach tego programu oglądac, bo poprostu leci o złej porze... i nie ma mnie jeszcze przeważnie w domQ, a w ferie było tu dużo pisane, bo było wolne i większosć z nas nie miała co robic, to se to oglądała, ale teraz po feriach, i cos mi sie wydaje, że ten program zniknie w marcu... :/
a to fakt, że nareszcie dobrze, że ktos o RS wspomniał ;)

Pudelek

To fakt, że jakos ostatnio nie ma się czasu na oglądanie tego programu. Ale nawet jakbym go miał to by tego nie robił. Program już kompletnie mi się znudził...

slawek

Cytat: Łukija osobiscie nie mam teraz już czasu po feriach tego programu oglądac, bo poprostu leci o złej porze... i nie ma mnie jeszcze przeważnie w domQ

Powtórka jest codziennie około 1 w nocy  ;) zależy jak się program tvn7 kończy
Sławek

podmark

Ja już też "Hydeparku" dawno nie oglądałem - na początku podobała mi trochę się formułka tego "show", jednak jest to program na 2 miesiące góra, bo potem już się zwyczajnie zaczyna nudzić - nowi uczestnicy już nie mają ciekawych tematów, pletą, co im slina na język przyniesie i program staje się nudny  :pa:

slawek

Cytat: MiatexsA Maciek chyba niedługo pobije rekord Sandry jeżeli już tego niezrobił

Maciek dzis miał 45 dni a Sandra była chyba ponad 50 więc oby dotarł do tego czasu.
A jak ktos nie ogląda to pozwolę sobie poinformować (gdyż miałem okazję w ostatnich dniach obejrzeć) to Kuby już nie ma :) a i nawet ciekawie jest,fajne osoby się nawinęły na ten okres
Sławek