Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Miatexs

CytatWpisujcie wszystkie swoje uwagi co do strony Hydeparku zarówno tutaj, jak i na forum strony Hydeparkowej. Wszelka krytyka jest, zdaje się, mile widziana...  

Fajnie że jest, tyle że nic nowego się z niej niedowiedziałem. Podoba mi się jedynie to że można przez nią oddawać głos. Fajnie byłoby przypomniec/zapoznać pierwszych uczestników Hyde parku.
Pozdrawiam

Sensei

Byłoby fajnie, gdyby sami uczestnicy przysyłali listy o sobie, o rzeczach, o których nie opowiedzieli, albo nie zdążyli opowiedzieć w programie. Mogłyby być zamieszczone potem na stronie. Co o tym sądzicie???

podmark

Widziałem tylko końcówkę dzisiejszego odcinka i cos Dexter nie zdobył popularnosci po tej wczorajszej przemowie... A jego największy Mariola na pierwszym miejscu... No cóż - widocznie fani Górkiego przestali oglądac ten program i nasz kolega z forum nie miał dodatkowych ludzi do głosowania na jego osobę. Widac bardzo się różnią gusta internautów i wysyłających smsy...

Showmag

Dj Dexter w Hydepark'u (2006-01-25)
Plik waży prawie 16 mb

[hide]
https://rapidshare.de/files/11803601/DJ_Dexter_w_Hydepark_u__2006-01-25_.wmv.html[/hide]

podmark

Tak mi się zebrało na wspomnienia  :gwizd: Otóż nie pojawia się ostatnio człowiek o wielu twarzach (a bardziej pseudonimach), a mianowicie Stilllife... Ale chciałbym jeszcze raz pogawędzic nad pewnymi jego słowami:

Cytat: stilllifetak naprawdę nie macie pojęcia o tym co dzieje się w polskim reality show... siedzicie tylko przed TV i oglądacie...

Tak sobie niedawno posprawdzałem w jakich tematach pisał posty w/w user/userzy  :devil: . Otóż jedynym tematem był "Hydepark". Pragnę przypomiec, że człowiek ten nazwał nas "pustymi dzbanami" tylko dlatego, że nie mielismy takiego ródła informacji o tym programie, jak on - czyli Górkiego. Jednak Górki odpadł i temu człowiekowi zabrakło już nowinek. Stilllife pisywał swoje odpowiedzi tylko w tym jednym temacie, a nie jak my - puste dzbany, które nie mają pojęcia o reality show - w kilkunastu, czy kilkudziesięciu - ciekawe ile ten człowiek może powiedziec o pierwszej edycji "Big Brothera", czy "Baru"... zapewne niewiele... No i to bezposrednio do tego usera - ja nie uważam, by "Hydepark" był programem reality show, więc Ty -moim zdaniem- "nie masz pojęcia o tym co dzieje się w polskim reality show"  :boks:

Lateef

Licytowanie się na to kto ile wie, co wie, skąd ma te informacje i potem robienie z tego "larum", to zdaje mi się, jest lekka przesada. To pewne, że taki Dexter wie więcej od innych, bo uczestniczy w tym od strony realizacyjnej. Widzi jak się nagrywa program, zna operatora czy tam reportera; może spokojnie nazwać ich dupkami lub równiachami, równie dobrze może pochwalić się wiedzą o samochodzie jakim do niego dojeżdżają i nazwą kamery, na której program jest robiony.
Nadal jednak będzie to tylko częsć wiedzy o realizacji HP.
Z całym szacunkiem, ale Dexter czy ktokolwiek inny z bohaterów HP, nie wie co dzieje się w redakcji, jak wygląda montaż.. innymi słowy niezależnie od tego jaką wiedzą kto się popisuje, ma tej wiedzy tylko fragment.
I tu, jak pisałem, nie ma co się wiele licytować, bo chyba kolesie z tv wiedzą najwięcej.

Dj Dexter

EeEeEEeeee
no to jest oczywiscie normalne ze wiem duzoe wiecej :) a wy mozecie sie tylko domyslac ... niestety nie moge takich rzeczy ujawniac gdyz obowiazuje mnie umowa z TVN :)
Pozdrawam :]

podmark

Cytat: LateefLicytowanie się na to kto ile wie, co wie, skąd ma te informacje i potem robienie z tego "larum", to zdaje mi się, jest lekka przesada.

Może i przesada, ale to nie Ciebie jakis kolo nazywa "pustym dzbanem", tylko dlatego, że on ma więcej newsów na temat realizacji "Hydeparku". A własciwie to nie przesada - ja tam uważam, że można się posmiac trochę z osoby, która ma kilka pseudonimów - raz pisze jako użytkownik zarejestrowany, raz jako zwykły człowiek. Po prostu - schizofremia medialna dopadła Stilllife  :devil:

Lateef

Cytat: podmark[...] można się posmiac trochę z osoby, która ma kilka pseudonimów - raz pisze jako użytkownik zarejestrowany, raz jako zwykły człowiek. [...]
Nie, no zgadzam się. Ale nie wiem czy warto...
No bo czym ten ktos ma nas tu zaskakiwać, zadziwiać... Tym że zna jakiegos reprterka z tv albo, tym że liznął trochę informacji o realizowaniu jakiegos programu? Buahahaha, smieszne.
A ten "pusty dzban" to bym chyba olał. Też nie wiem czy warto się przejmować.

Showmag

Dj Dexter w Hydepark'u (2006-01-26)
Plik waży prawie 16 mb

[hide]
https://rapidshare.de/files/11876198/DJ_Dexter_w_Hydepark_u__2006-01-26_.wmv.html[/hide]

kolo

dexter mowi sie wyszedłem a nie wyszłem. Moze lepiej, ze ta propozycja ze stacji radiowej okazała sie podpucha bo po takim błedzie jezykowym ta posada na pewno nie powinna byc dla ciebie

Luxis

Dexter, dzis byłes ostatni :/ i zagłosowałem na Ciebie...
a na stronce jestes pierwszy!! ;) bravo, a Kuba ostatni :) żeby to się przekształciło w TV ;) głosujce na stronie HydeParku żeby był około 19, a nie tak jak teraz... bo to zła pora... - tak mi sie zdaje..

Pudelek

Jutro Dexter napewno będzie wyżej bo ja również dzis na niego zagłosowałem.
Wydaje mi się jutrzejsze zestawienie będzie dużym zaskoczeniem. Może wypadnie Kuba,a  może Sławek albo ktos kto dzis był w czołówce (wykluczam Mariolkę ta pewnie jutro będzie opowiadać o grze wstępnej, której nie było  :devil:) ...

Dj Dexter

Hmmm jesli jestes taki madry "kolo" to stan na zywca przed kamera nie przygotowany i spontanicznie mow przez 2 minuty :/:/:/ Zapraszam Casteang jeszcze trwa:d
Dziekuje za głosy dzis az dola chwycilem ze odpadne lub cos takiego ... i zebralem wszytkich znajomych zeby glosowali :P
w poniedzialek mam kolejny nagrania :) Jutro odcinek o Pilkarzach na mistrzostwach swiata :)

Showmag