Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Dj Dexter

Dzieki za nagranie :)

Lateef

strona ruszyła

podmark

Cytat: Lateefstrona ruszyła

No ruszyła i tam jest dział Poczekalnia, którego zawartosc mnie przeraziła - kolejny uczestnik reality chce znalezc się w "Hydeparku"  :buzz: - Kamil Bulonis - jak ja go nie lubię  :nie!: - zobaczcie sami - https://hydepark.onet.pl/1307249,poczekalnia.html  :plask:

Pudelek

Tylko jego tam brakowało! Gostek jest beznadziejny! Zresztą cały program mogliby już skończyć bo robi się beznadziejnie!

Dj Dexter

A wiec zapraszam na glosowanie na mnie :))  bo to i tak za free :D

Sensei

Nie emocjonuj się tak Pikachu, raz są lepsi,a raz gorsi uczestnicy. Trochę cierpliwosci...  :)

podmark

Oj Dexter- cieniutko cos wypadłes z tym prezydentem, premierem, królowa :), że wylądowałes na 7 miejscu. I znów Kuba jest przed Tobą   :krzywy:

Dj Dexter

nooo ale dzisiejszy odcinek byl swietny bardzo mi sie podobal :)))))))) i na stronie w necie jestem na 1 miejscu :)

Miatexs

Dexter- respekt!!! pięknie zjechałes dzis Mariolke. Chyba najlepszy odcinek jaki z tobą zobaczyłem. Mam nadzieje żeby się to tylko przeciw tobie nieobróciło.

Czy nieuważacie że ta cała Danusia to dzisiaj troszkę podcięta była:O. (czy może one udawała tak zeby sie lepiej wczuć w role)
A tak po za tym to podpisuje się podtym co napisał Picachu ten program staje się coraz bardziej nudny i beznadziejny i jeszcze do tego Iwona odpadła (fuck).
Moze będzie lepiej ale to tylko wtedy jeżeli kilka osób odpadnie...

Showmag

Dj Dexter w Hydepark'u (2006-01-24)
Plik waży prawie 16 mb

[hide]
https://rapidshare.de/files/11728000/DJ_Dexter_w_Hydepark_u__2006-01-24_.wmv.html[/hide]

Dj Dexter

Dziekuje za mile komentare i za nagranie dzisiejszego odcinka :)
dla mnie wyszledl zajefajnie :)
Zapraszam do głosowania na mnie
WWW:
https://hydepark.onet.pl/1306963,uczestnicy.html
SMS:
nr 7227 o Tresci 052 :)

Pozdrawiam :]

podmark

Jak dla mnie to Dexter dzisiaj zrobił gadkę pod publiczkę - "Górki byłes najlepszy w tym programie"... Może i takie jest Twoje zdanie odnosnie tej osoby, ale wg mnie było to zagranie na wspomniania tych, którzy lubili Górkiego - Twoje grono fanów powiększyło się w tym momencie o grono fanów Górkiego. Mi jakos się nie spodobał Twój dzisiejszy występ, ale ponoc sa gusta i gusciki...

Pudelek

Mariolce zbytnio nie dogadałes. Pewnie pomyslała, że sobie, że to Twój sposób na adorowanie jej osoby  :los: . Takim osobom to trzeba dobitnie wszystko tłumaczyć! A poza tym ona znów jest na 1 miejscu! Chociaż mnie to nie dziwi. Ostatnio wypadło trochę faworytów.
Co do stronki; to tak naprawdę tam nie ma nic konkretnego. Opisy uczestników skromne. Pusta galeria zdjęć. Brak również jakis krótkich filmów.  A wsród listy byłych uczestników są tylko Ci, którzy występowali w tym roku. Szkoda. Bo w pierwszych tygodniach występowało paru fajnych uczestników, których chciałem sobie przypomnieć.
Mam nadzieję, że jeszcze to dopracują .

Sensei

Wpisujcie wszystkie swoje uwagi co do strony Hydeparku zarówno tutaj, jak i na forum strony Hydeparkowej. Wszelka krytyka jest, zdaje się, mile widziana...  :)
Pozdrawiam

slawek

Ja już nie pamiętam kiedy widziałem Hyde Park,chyba w piatek w nocy jakąs powtórkę. O qrcze szkoda że Iwona odpadła. Ale jest jeszcze Maciej i oczywiscie DJ Dexter  :)
Sławek