Superniania

Zaczęty przez joker, Wt, 17 Maj 2005, 21:01:00

Livia

mam nadzieje, ze ten reality show dojdzie do polski  :gwizd:

Nanny 991  :szok:

wszyscy polscy rodzice wychowujacy swoje pociechy wedlug 'nowych'
zasad... powinni obejrzec...  :buzz:

jakie sa skutki tego juz przestazalego systemu na zachodzie  :gwizd:
i jak wlasciwie kierowac 'terorystami'  :obrazony:

Luxis

We Francji jest już emitowana pierwsza edycja programu Super Nanny (Super Niania) na francuskim M6. Ponoć ma być tego polska edycja na TVN... przekonamy sie o tym już za kilka tygodni...  :buzz:

alexander

To jest serial ta niania! Przecież pokazywali w "Co za tydzień" jak kręcono ten serial i wyglądało zabawnie, swietni aktorzy: Tomek Kot i ta dziewczyna (hmmm sprzątaczka z Na dobre i na złe, ta  w czarnych włoskach, napewno wiecie) :) Samo szczęscie a co z tym show co miał być telewizor na srodku i miał byc obserwowany?

podmark

Cytat: alexanderTo jest serial ta niania! Przecież pokazywali w "Co za tydzień" jak kręcono ten serial i wyglądało zabawnie, swietni aktorzy: Tomek Kot i ta dziewczyna (hmmm sprzątaczka z Na dobre i na złe, ta  w czarnych włoskach, napewno wiecie) :) Samo szczęscie a co z tym show co miał być telewizor na srodku i miał byc obserwowany?

Ta dziewczyna nazywa się Agniesz Dygant. A poza tym wiemy, że to serial, ale miał być też emitowany reality "Superniania" na licencji !!! A z tym telewizorem to scena z nowego programu Majewskiego .

joker

Cytat: podmarkA poza tym wiemy, że to serial, ale miał być też emitowany reality "Superniania" na licencji !!!
W soboty na tvp2 jest emitowany serial "niania na telefon" czy to ten reality show?? podpisany jest jako serial dokumentalny ale wygląda jak reality
Cytat: podmarkZauważyłem, że teraz programy, w których nabija się uczestników w butelkę mają bardzo wielką oglądalnosć - przykład: "Joe Milioner" i "Wszystko o Miriam"
hehehe bo takie są najciekawsze - fajnie sobie pooglądać jak np. faceci podlizują się do miriam niczego nie swiadomi ze to też facet  :ubaw:  a pozniej wychodzą na idiotów  :pajac:

Luxis

tu daje link do francuskiej Super Nanny i mi powiedzcie co to jest, czy serial czy program, bo mi się wydaje, że program... : https://m6.fr/html/emissions/super_nanny/index.shtml  :hmm:

podmark

Cytat: Łukitu daje link do francuskiej Super Nanny i mi powiedzcie co to jest, czy serial czy program, bo mi się wydaje, że program... : https://m6.fr/html/emissions/super_nanny/index.shtml  :hmm:

To jest program na bazie reality show i dobrze myslałes. A to Alexander wprowadził zamieszanie twierdząc, że to jest serial. Dla niego to bez różnicy - Niania, Superniania itp. Superniania wg. Press miał być emitowany jesienią w TVN,ale te informacje się nie potwierdziły.

podmark

Dzisiaj na TVP 2 można było oglądać amerykańską wersję programu "Nanny 911", czyli polski tytuł "Niania na telefon". Całkiem fajny ten program, tylko jak zobaczyłem te nieznosne bachory, to odechciało mi się mieć dzieci  :)

joker

no, tvn przygotowuje chyba nowy program - zgłaszać się powinni rodzice, którzy nie potrafią poradzić sobie ze swoimi dziećmi. Wydaje mi się, że to będzie polska wersja serialu, którego brytyjską wersje moglismy już obejrzeć na TVP2, chyba to się nazywało "niania na telefon" czy jakos tak

podmark

Cytat: jokerno, tvn przygotowuje chyba nowy program - zgłaszać się powinni rodzice, którzy nie potrafią poradzić sobie ze swoimi dziećmi.

a skąd wiesz ?? Reklamowali to, czy co ??

CytatWydaje mi się, że to będzie polska wersja serialu, którego brytyjską wersje moglismy już obejrzeć na TVP2, chyba to się nazywało "niania na telefon" czy jakos tak

Ten program się nazywa "Superniania". Ten format miał się znalec już w jesiennej ramówce stacji.

sharkan

Superniania bedzie od Marca. Przed chwilą widziałem zajawkę na TVN gdzie ogłaszali zgloszenia "jesli twoje dziecko jest nieznosne, nie można go uspokoic..." itd. Czyli będzie :)

podmark

Czyli "Superniania" będzie jednym z programów zastępujących "Najsłabsze Ogniwo". No i prowadząca mogłaby byc ta sama - Kazia mówi do 5-latka "Zawadzasz swoim rodzicom, nie mogą przez Ciebie zrealizowac swoich marzeń, jestes najsłabszym ogniwem - wynos się do swojego pokoju"  :devil: . Emisja będzie pewnie w srody, albo czwartki o 20:00.

Showmag

"Superniania" od marca w TVN
Kilka dni temu Telewizja TVN ogłosiła casting do nowego programu typu reality show. Poszukiwani są rodzice wraz z dziećmi, sprawiającymi kłopoty wychowawcze. W każdym odcinku do jednego z domów zamieszkiwanego przez co najmniej jedno nieznosne dziecko, wprowadzi się wykwalifikowana niania, która wraz z rodzicami opracuje 7-dniowy plan, mający doprowadzić do lepszego zachowania urwisa. Program emitowany będzie od marca i prawdopodobnie będzie nosić tytuł "Superniania". W innych krajach widowisko znane jest pod nazwą "Nanny 911" lub "Supernanny". Amerykańską edycję reality show emitowała w ubiegłym roku TVP2.

[showmag.info]

podmark

Czytając regulamin castingu do programu pod roboczym tytułem "Urwis" nieco się zdziwiłem - rekrutacja trwa od 18 stycznia do 30 ... wrzesnia  :szok: . No i kolejny szok - w programie wystąpi tylko 10 rodzin, czyli wychodzi na to, że będzie tylko 10 odcinków :(. No to w takim razie po co casting do końca wrzesnia ??  :hmm:

Luxis

Może chcą zrobić odrazu 2 edycje, albo np. 3 odcinki to będzie jedna rodzinka... też niewiem... :hmm: