Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

podmark

Cytat: ŁukiA co wy na to, by do Hyde Parku weszła Doda lub Frytka?! ;] pasują tam, co nie?!? ;) :P

Frytka by tam pasowała, tylko chyba by musieli zrobić nocne wydanie "Hydepark nocą..." i tam Agnieszka Frykowska mogłaby się chwalić swoimi łóżkowymi ekscesami. Gadania wystarczyłoby jej na jakies 3 tysiące odcinków, więc powstałaby z tego "Moda na Frytkę"  :devil:

Luxis

hehe :bravo: "Moda na Frytkę" z Dodą oraz sosem Mandarynkowym ;) :P ;P ;-]

Luxis

Cytat: Dj DexterHmmm www.djdexter87.fotka.pl :) bedzie pisalo DeXter 19 lat Dąbrowa Górnicza Dj lub prezenter radiowy :D
heh, nareszcie znamy twoją "prawdziwą" twarz... ;)
P.S>Jeszcze raz 3mam kciuki :)

Miatexs

Cytat: ŁukiA co wy na to, by do Hyde Parku weszła Doda lub Frytka?!
Gdyby weszła frytka chyba skonczylbym oglądanie tego programu. NO chyba żeby naprawde zaczeła opowiadać o swoich niezilczonych przygodach łóżkowych:P

Dexteer. 3 mam kciuki. Wiec ze masz mego smsa bez względu na wszystko :)

Dj Dexter

Z gór dziekuje ... własnie wybieram kolejne tematy :D:D:D bo pod koniec tyg ekipa Hyde Park znowu wpada krecic :]
aaa i mialem wam powiedziec prawdopodobnie w tym tyg. wchodzi strona internetowa Hyde Parku :) adresu jeszcze nie znam ale wiem ze bedzie sie dalo glosowac przez nia :)

Showmag

To ja już informuję, że strona będzie dostępna pod adresem: https://hydepark.onet.pl

Dj Dexter

No wląsnie :) ale start no nie wiem kiedy Pan Michał Wawro powiedzial ze w tym tyg prawdopodobnie :)

Showmag

Dj Dexter w Hydepark'u (2006-01-16)
Plik waży prawie 10 mb
[hide]
https://rapidshare.de/files/11165330/DJ_Dexter_w_Hydepark_u__2006-01-16_.wmv.html[/hide]

Dj Dexter

Az sciagne :) i mowicie jak wyszlo :) Text "Jedynie co potrafie to sie w niej kompa byl najlpeszy :D:D"

slawek

Prosze proszę całkiem całkiem :yeah: Mam nadzieję,że wykurzysz Kube z programu bo jeszcze mi sie nie zdażyło na żadnym uczestniku przełączyć na inny kanał aż do dzis... Dexter zyczę Ci sukcesów wHyde Parku.
Sławek

Dj Dexter

Ja to bym chcial byc tak w pierwszej 5 :) i raz na 1 miejscu :))))) a kuba ma swoich zwolennikow wiec nie wie nie wiem :D

Luxis

OOo, Dex :bravo: BraVo!!! Nareszcie na naszym forum jest ktos "znany"... ;) Po pierwsze Gratuluję odwagi, po drugie 3 mam kciuki, po trzecie pozdrOx, a po czwarte będę głosować! ;) ;P

Showmag

...ktos znany już tu się pojawiał, ale jeszcze na "starej" wersji forum (tej żółtej), jakies 2 lata temu...

Dj Dexter

ja nie jeste slawny ... no co ty :)a to w sumie ze tam jeste to dieki wam o wy mnie zainteresowaliscie tym RS  :) dzieki wam wielkie :P

joker

ale ci podsumowali na koniec  :ubaw:  , ale ogólnie wyszło bardzo fajnie, nie oglądałem w życiu tego programu więc cię nie porównam do innych, ale mi się podobało