Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Pudelek

Cos mi się wydaje, że najwięcej zarobi Sandra!
Przyznam się, że odejscie Górkiego trochę mnie zdziwiło ale ostatnio był przede wszystkim wulgarny! Chociaż wypadł dosć nagle...

Justysia17

Mój komentarz do opuszczenia programu przez Górkiego:
kazde 5 minut sie kończy

Dj Dexter

16 styczen ten poniedzialek wchodze na antne!! wlasnie dzwionili do mmnie i sklejaja mnie :)

Miatexs

Dexter!  W sam raz. Akurat zwolniło się miejsce po Górkim.
A więc smsy o tresci 052

...

Górki odpadł:( wielka szkoda.. ten progaram juz nie bedzie tai ciekawy bo ponim nie wiadomo było czego sie spodziewac wiec chetnie sie czekało na nastepne odcinki...

podmark

Cytat: ...bo ponim nie wiadomo było czego sie spodziewac

Ja tam wiedziałem, czego się po nim spodziewac - kolejny dawki wulgarnych i prostackich tekscików.

firewalking

skoro twierdzisz, że teksty były prostackie to wskocz do programu i pokaż co potrafisz...
może Twoje teksty będą ciekawsze i zdobędziesz pierwsze miejsce więcej niz 23 razy

podmark

Cytat: firewalkingskoro twierdzisz, że teksty były prostackie to wskocz do programu i pokaż co potrafisz...
może Twoje teksty będą ciekawsze i zdobędziesz pierwsze miejsce więcej niz 23 razy

Sorry, ale 100 złotych dziennie za udział w programie to za mało, bym miał innym mówic, co mi się podoba, jaki jest mój autorytet itp. A poza tym to chyba mam prawo do własnego zdania, że na końcu jego wypowiedzi były prostackie !!??

firewalking

jasne... masz pełne prawo... ale z Twojej wypowiedzi wynika, że jestes lepszy. więc wskakuj w tv -  ja deklaruję, że zapłacę Tobie 250 zł (bo mnie na to stać). pod warunkiem, żę twoje beblanie nie bedzie prostackie

firewalking

ps. a tak poza tym 100 zł to sporo za 2 minuty pracy

podmark

Cytat: firewalkingjasne... masz pełne prawo... ale z Twojej wypowiedzi wynika, że jestes lepszy. więc wskakuj w tv -  ja deklaruję, że zapłacę Tobie 250 zł (bo mnie na to stać). pod warunkiem, żę twoje beblanie nie bedzie prostackie

Po pierwsze: ja nie twierdzę, że jestem lepszy od Górkiego - ja tego człowieka nie znam, więc nie mogę wydawac na jego temat opini. Twierdzę tylko, że pod koniec jego udziału w "Hydeparku" jego wypowiedzi stały się prostackie
Po drugie: kasa mnie nie przekonuje - jakbym chciał wziąc w tym udział to bym wziął, ale widocznie nie mam ochoty i nie ma takich pieniędzy, które by mnie do tego przekonały.

firewalking

typowy przykład obrony przed atakiem

podmark

Cytat: firewalkingtypowy przykład obrony przed atakiem

Żeby się bronic to trzeba czuc atak ze strony nieprzyjaciela (w tym wypadku firewalking :D), a ja takiego ataku nie czuję. Ja jestem bardzo spokojnym człowiekiem i żeby mnie wyprowadzic z równowagi trzeba zastosowac wiele sztuczek - jak na razie udało się to tylko mojej dziewczynie, alei na nią znalazłem sposób :)

Showmag

To ja pragnę poinformować, że inna jest rola krytyka/odbiorcy, a inna twórcy/artysty/osoby występującej w tv/itp
i nie mozna wymagać, aby np.: odbiorca muzyki miał się wcielić w wokalistę, tylko dlatego, że nie odpowiada mu czyjs spiew. nie każdy potrafi spiewać, a brak takiej umiejętnosci nie swiadczy o braku słuchu i nie odbiera możliwosci oceny czyjegos talentu.

Luxis

szkoda, że Mirka odpadła, oj szkoda.... i dziwne to, najpierw Maria, potem Mirka, i teraz Górki może w przyszłym tygodniu Kuba, co?!
cos mi mówi, że do Hyde Parku za niedługo zawita ktos znany , a zarazem ciekawy....
A co wy na to, by do Hyde Parku weszła Doda lub Frytka?! ;] pasują tam, co nie?!? ;) :P