Gadżety z reality shows

Zaczęty przez alexander, Pt, 09 Gru 2005, 18:43:16

alexander

Znacie jakies ciekawe rzeczy do kupienia na allegro? Piszcie dawajcie linki może znajdziecie cos o reality show? o telewizji? Piszcie jesli znajdziecie ciekawe rzeczy!

Pudelek

Admin: posty wydzielone z innego tematu...

Fajne gadżety.
Do ostatniego numer gazety BB dodana była płytka zawierająca m.in. grę nominacje. Wtedy to się nastrzelałem!
Aż płytka się zjechała :los: !

Showmag

..to były czasy; wstalem do kiosku na 6 rano zeby zalapac się na tą gazetkę :) i dobrze zrobiłem - bo póniej byla ona niedostęna. a płytka całkiem fajna - nie jak te badziewia, które dołączono do kolejnych specjalnych nr magazynu BB.

Luxis

taaa, też pamiętam te czasy, ale jednak najtrudniejsze do nabycia były gazetki Bb1, bo z 2 i 3 edycji już mam wszystkie, tylko z pierwszej niemam ostatniej z tą fajna płytką :( bo specjalnie wstałem przed 6 i czekałem przed kioskiem aż otworzą i.... się nie doczekałem, bo jak się okazało, do mojego miasta akurat tego numeru przyszło bardzo mało egzemplaży tego numeru  i tylko do niektórych kiosków, a ja byłem chyba w pięciu, a na ten gdzie czekałem akurat nieprzyszło... natomiast jak kilka minut po 6 się pytałem w innych sklepach i kioskach, to się okazało, że już mnie uprzedzili i JUŻ NIE BYŁO niestety :/
ale admin, fajne były gadżety z płytki Bb3, może bb 2 nie, bo tylko piosenka i zwiastun (tylko okładka mi się podobała płytki :P) ale z BB3 już fajna, filmiki i galerie z całej edycji i jeszcze fajne ;)
żeby nadal były te czasy...

a swoją drogą żaden inny program nie miał już tylu gadżetów niż BB, tam było wszystko, kubki, miski, ręczniki, ubrania, cd's, gazety... a np. taki Bar, niemkał chyba nic, no może jakies naklejki, ulotki... czy mylę się...? no owszem inne programy tez miały np. koszulki czy cos, ale nie na tak duzą skalę ;)

Showmag

plytka z BB1 byla swietna: krótkie opisy wydarzen z każdego tygodnia, uczestnicy okiem psychologa, piosenki, teledysk "Poznaj siebie", kilka klipow filmowych oraz gry.
w bb3 klipy byly beznadziejne: to jakies krotkie, pociete sceny. w bb2- nie ma nawet co komentować :/

...gadżety towarzyszyly wlasciwie tylko BB, Agentowi i Ekspedycji...
Polsat nigdy na nic takiego się nie pokusił (wg mnie naklejka to nie gadzet :D)

Mau

Cytat: Admin...gadżety towarzyszyly wlasciwie tylko BB, Agentowi i Ekspedycji...
Polsat nigdy na nic takiego się nie pokusił (wg mnie naklejka to nie gadzet )

co jest o tyle dziwne ze przeciez w dzisiejszych czasach nie jest problemem wyprodukowanie gadzetu, a popyt na tego typu rzeczy jest spory...
radioactive. dalej zła

Pudelek

Bo w Polsce ludziom nie opłaca się lub nie chce produkować. Tak jak DVD z seriami lub singli.

A co do tego specjalnego numery gazety Big Brother to nieżle się nachodziłem. Ale udało mi się dostać ją w jakims bocznym kiosku :).

Luxis

Tu możecie pisać wszystko na temat różnistych gadżetów z reality shows i programów. Możecie się pochwalić co macie i wogóle. Zapraszam do postowania ;]

No więc ja pierwszy zaczynam, to na wstepie powiem, że mam czapke Big Brother, zegarek firmy ReWatch Big Brother, kubek 2 edycji BB, pocztówkę z tenbitu - Klubu Przygód, gazetki Big Brother, płyty z magazynów BB, płyte i kasete z różnymi przebojami i różnymi rozmowami z Wielkim Bratem Hity Big Brother, czy jakos tak to się nazywa i sporo niegadżetowych rzeczy na kompie ;) jak mi się jeszcze cos przypomi co mam to napisze tu :)

;)

Pudelek

Posiadam 5 rodzajów kubków BB ze wszystkich edycji, piórnik BB, wszystkie numery gazetki BB i Ekspedycji oraz trzy numery z niemieckiej edycji BB4, kasety VHS: "BB Zobacz więcej"  i "Gulczas, a jak myslisz".
Poza tym pliki na komputrze: trochę zdjęć i filmów (pobranych z tej stronki)  .

Showmag

...ja skupię się tylko na oryginalnych produktach, bo mam całe mnóstwo płyt z dodatkami, filmami, zdjęciami, itp., będących moimi wlasnymi zbiorami i nie będę ich wszystkich po kolei wymieniał :)

...a mam trochę oryginalnych gadzetow i nie wiem jak to się stało, że specjalnie ich nie kolekcjonując, stworzył mi się mały zbiorek: wszystkie numery magazynu BB (wraz z CD) i Ekspedycji, plyty CD z muzyką (skladanki BB), płyta Klaudiusza- Optymista (btw: straszne dno), kaseta BB-Zobacz Więcej, kubek BB oraz kubki i koszulka z Agenta.

slawek

ja mam płytę składanka Big Brother 1 oraz plakietke z Kaludiuszem :hahaha: a filmików sobie nie skolekcjonuję bo juz nie ma ich w pobieralni...
Sławek

Showmag

...heh, ta plakietka z Klaudiuszem jest gdzies i u mnie ;)

ps. filmiki w pobieralni będą pewnie jeszcze z niejednego rs (chociazby kilka z BB1 i z BB3), tylko sam Admin nie wie - kiedy :)

Luxis

oo, może cos policytujemy, hehe ;)

Luxis

a co macie z Agenta?
Mój kumpel ma pocztówki, koszulke, wizytownik i wizytówki z Klubu Przygód.