Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Pudelek

Owszem była uczestniczką Baru Vip (5). Ale dosć szybko sama zrezygnowała z udziału. Pewnie Jarek M.  tak ją zniesmaczył :P . Albo miała już dosyć romansu z Agnieszką   :hungry: .

Dj Dexter

Musi byc do konca tygodnia tak producent powiedzial :/ ale nie dzwonil wogule :| do swiat bede :P

alexander

Czyli jutro bo dzis była dziewczyna, jutro chłopak i w piątek dziewczyna!

Pudelek

Niekoniecznie. Czasem zdarzały się dwie nowe dziewczyny lub dwóch facetów pod rząd.

zet

czy tu mozna zalaczac mpeg???? bo mam pare materialow ktore moga Was zainteresowac...
pozdro

alexander

Zet najlepiej wstaw plik tutaj: www.rapidshare.de a potem daj nam lub adminowi linki do tych wideo.

A co do Hyde Parku to mojej kumpeli powiedzieli ,że już nie przyjmują, ale jej zgłoszenie jest i pytali się czy moga je wykorzystać w przyszłosći czyli do innego programu.

zet

cze,
probowalem umiescic to tam gdzie mi polecil Alexander, ale cos nei dziala:(::(:(:(
iwec moze znacie jakis prostrzy sposób????
pozdro

alexander

To był chyba najlepszy sposób ale jesli pliki nie są duże wyslij adminowi a jeszcze lepiej to z nim sie skontaktuj w tej sprawie :)

zet

a jak moge sie skontaktowac z adminem na tym forum???

Pudelek

Poprostu wyslij prywatną wiadomosć  :P .
Chociaż chyba najpierw trzeba być zarejstrowanym użytkownikiem...

kasti1

Górki jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!!11

podmark

Cytat: kasti1Górki jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!!11

Cos ostatnio spada w dół... Wczoraj czwarte, a dzis już piąte miejsce... No nic - wyprztykał się z tych niezłych tekstów. Teraz jest już bardzioej wulgarny - częsciej klnie. No a w programie pojawił się kilka dni temu Kuba Palacz z "Wyprawy Robinson". Teraz już nie mieszka w Krakowie, a w Tarnobrzegu. Dzisiaj nawet mówiąc o jajecznicy cos wspominał o wyspie.

....

no w sume prawda Górki niele spadł i ostatnio jakos nie po swojemu mówi ale co od niego wymagać kiedy i tak nikt go nie pobije w ilosci pierwszych miejsc w programie:)

Justysia17

cóż spada z pierwszego miejsca, ale przeciez nie mozna wiecznie wygrywac.
Zdazaja sie dni lepsze i gorsze. ale moim zdaniem jego "5 minut" w programie juz minelo i teraz bedzie spadac coraz nizej. ale i tak utrzymal sie bardzo dlugo w czolowce i w programie.

Pudelek

Przez jakis czas znajdowałem się w miejscu gdzie nie było TVNSiedem więc za bardzo się nie orientuje co się aktualnie dzieje w tym programie.
Ale swego czasu między Swiętami a Sylwestrem  wielkim zaskoczeniem było dla mnie zdobycie przez Sandrę pierwszego miejsca (choć chyba tylko jednorazowe). Ale było to pozytywne zaskoczenie.
Co do Górkiego, Marii i Sandry nie ma co się dziwić, że mają gorsze dni. To co najciekawsze już pewnie powiedzieli. A i tak zawsze mają co do powiedzenie i nie jest to tak banalne i sztuczne jak u reszty. Nie dziwię się, że mało która nowa osoba utrzymuje się dłuzej. Już od dawno nie pojawiła się w programie jakas ciekawa nowa postać...
A wogóle wydaje mi się, że Górki i Maria będą w programie do samego końca.