Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Luxis

Cytat: stilllifemożecie dowiedzieć się więcej o Górkim odwiedzając witrynę

www.czasnashow.boo.pl
ej, czy mi sie wydaje, czy jest na tej stronie Bartek z Baru 5?! To może on też bedzie w tym Hyde Parku?! heh ;)

alexander

Zgadza się to jest Bartek Latawski z Baru Vip!!!! :szok:  :szok:  :szok: Ci z Baru V się ostatnio udzielają :P Róża się przewineła przez Hyde Park teraz może Latawiec wejdzie do Show!! Spooko

stilllife

z tego co wiem
(a mam bardzo dobre dojscia do tego typu informacji)
bartek latawski ma inne plany...
leci do stanów zjednoczonych
taki ma przynajmniej zamiar...
co z tego wyjdzie...? zobaczymy
nikłe szanse na to że zobaczymy go w HYDEPARK

Justysia17

Maria jest najlepsza  :bravo:
Ta jej dzisiejsza opowiesc jak poradzila sobie z "drazliwym" pasazerem po prostu mnie ujelz. Smialam sie przez piec minut :zabek:

alexander

Maria jest porostu nie możliwa, moje babcie są zupełnie inne jak już mówiłem ta od strony taty ogląda wszystkie "słodkie zemsty" itd. itp. a druga od mamci strony nie ogląda ,żadnych telenowel tylko "Klan". Natomiast pani Maria ciągle jest usmiechnięta i się cieszy zyciem... Buuu tamte "dziołszki" mają dobrze te jej wnuczki :P

Dj Dexter

Własnie ktos wie ile te wnuczki maja lat ?/ moze jakies takie slodkie 18 :D:D:D

Miatexs

Obawiam się dexter że jeżeli mnie pamiec nie myli to pani Maria ma wnuczki w wieku gdzies około7-10 lat :(

Pudelek

Ona ma syna w wieku 19 lat, o ile kogos to interesuje  :devil: .

Dj Dexter

Kto byl dzis nowy ?? bo nie wiem kiedy ja wchodze do programu a dzis nie moglem ogladac ?? kto odpadl ??

Pudelek

Odpadł ten małolat Story, a jako nowy pojawił się jakis starszy facet. Ostatnio nie pojawiła się żadna nowa ciekawa osoba.
A wogóle obstawiałem, że wyleci dzis ta modelka, która wczoraj mówiła, że nienawidzi facetów. W takim razie tylko kobiety na nią głosowały przez co zajęła tylko przedostatnie miejsce.

Dj Dexter

Hehehe gdy wczoraj ogladalem ta laske co mowila ze nas nienawidzi to myslalem ze ogladam rekalme wibratowrów w TV Polonia :) taka sama za przeproszeniem dziw** :) Ten Story to jakis dziwny byl :/ dobrze ze wylecial :P

alexander

Pewnie więcej dziewczyn ogląda więcej Hyde Park ,że została w tym proogramie na tak wysokim miejscu :D A ten story to od początku jak dla mnie to był taki drugi Górki, jakby się chciał upodobnić do niego :|

alexander

Maria, Sandra, Róża i Górki są niezastapieni!!!!!

A co do Agnieszki która dzis miała debiut to na początku myslałem ,że to kujonka bo pokazali książki i tylko to a potem rozkręcił się ..... negatywnie bo zaczela sie przechwalać przed kamerą ,że skoro mieszka w akademiku to imprezuje i dodała "często" a nie wygląda na taką więc może chce zjednać widzów?? !! Narazie nie oceniam bo widziałem ją 2 minuty poczekamy zobaczymy ;-)

Miatexs

Ta nowa Agnieszka niezabardzo mi się spodobała. Te jej żarty to takie na siłe. Mysle że nie długo odpadnie.

Dexter kiedy debiut
                                                            <<<??????????>>>

Justysia17

A ta Róża to czy mi sie wydaje czy ona byla uczestniczka programu BAR?