Taniec z Gwiazdami 01

Zaczęty przez Mateusz Sobecki, Pn, 09 Maj 2005, 00:03:28

Luxis

co prawda, to prawda...

podmark

TVN nie wymienia "Tańca z Gwiazdami" jako pozycji na jesienną ramówkę stacji. Nawet z przecieków nic o tym nie wiadomo. Poinformowali tylko, ze będzie druga edycja, ale nie powiedzieli kiedy. Możnaby tak było od stycznia do lutego, albo znowu na wiosne. Ciekawe,.

Pudelek

Cytat: podmarkTVN nie wymienia "Tańca z Gwiazdami" jako pozycji na jesienną ramówkę stacji. Nawet z przecieków nic o tym nie wiadomo. Poinformowali tylko, ze będzie druga edycja, ale nie powiedzieli kiedy. Możnaby tak było od stycznia do lutego, albo znowu na wiosne. Ciekawe,.

Ten program trwa bardzo krótko, jakies 2 miesiące. Jak pamiętam pierwsza edycja zaczęła się  w kwietniu, a normalnie wiosenna ramówka jest nadawana od marca lub wczesniej. Dlatego wydaje mi się, że 2edycja zdąży jeszcze powstać jesienią, czego niestety nie można powiedzieć o "Wyprawie Robinson"...

lukasek7

Moim zdaniem to i tak wszystko było ustawione. Odpadali Ci, którzy tańczyli bardzo dobrze a tacy jak wokalista Vox-u zostawał. Żenada!!!! Nie rozumiem dlaczego aż tak go wynosili na piedestał. Przecież od Paszcza było dużo, dużo lerpszych tancerzy.

Pudelek

Nie wydaje mi się  aby wyniki były fałszowane.
Skrzynecka tańczyła najlepiej, bo wczesniej grała (i gra) w musicalach. Ale tak jak wczesniej pisałem nie jest zbyt lubianą artystką. Ostatnio byłem na musicalu "Chicago", w którym gra główną rolę. Pomimo tego nie dostała zbyt dużych braw, bardziej były oklaskiwane nawet postacie drugoplanowe!

lukasek7

No tak, ale chodzi ogolnie o Paszcza, od którego praktycznie każdy z ostatniej piątki tańczył dużo lepiej. Tamci odpadali,żekomo głosami widzów chociaż sędziowie też się do tego przykładali a mr Witold zostawał aż do finału.

Showmag

Krzyształowa Kula dla dzieciaków

Olivier Janiak (30 l.) pozbywa się ciężko wywalczonej w pierwszej edycji "Tańca z gwiazdami" Kryształowej Kuli!

Dużo pracował, by nauczyć się tańczyć i przekonać widzów, że zasługuje na miano zwycięzcy pierwszej edycji "Tańca z gwiazdami". Dostał w nagrodę Kryształową Kulę. Teraz postanowił to cenne trofeum przeznaczyć na piękny cel. Kula zostanie zlicytowana, a pieniądze w ten sposób zdobyte trafią do Hospicjum Dziecięcego.

- Kryształowa Kula to cenna dla mnie pamiątka, ale rozstałem się z nią bez żalu - mówi Olivier Janiak. - Może dzięki niej jakies dziecko będzie miało szczęsliwsze swięta.

Wsród innych ofiarodawców są też Wojciech Mann (57 l.), który spakował ukochane płyty i książki, kabaret Mumio - dali statuetkę Kataryniarza, prestiżową nagrodę przyznawaną przez srodowiska artystyczne, czy siłacz Mariusz Pudzianowski (28 l.). On włożył do paczki kompletny strój strongmana.

Do wszystkich paczek dołączone są autografy. Licytacja "Paczka od serca!" odbywa się w Internecie pod adresem: www.aukcje.wp.pl/paczkaodserca/ Licytować można jeszcze do 17 grudnia, godz. 23.55.

[Super Express]

Justysia17

Cytat: PikachuSkrzynecka tańczyła najlepiej, bo wczesniej grała (i gra) w musicalach.
Ta Skrzynecka to sie wszedzie pcha..gra w filmch, spiewa i jeszcze tanczy... ciekawe w jakiej jeszcze dziedzinie artystycznej ja ujrzymy....

Pudelek

Skoro swietnie sobie radzi w tych wszystkich dziedzinach sztuki to czemu ma się ograniczać np. tylko do spiewania?

joker

no nie wiem czy sobie tak ze wszystkim switnie radzi np. spiew :/ ale o gustach się nie rozmawia

Pudelek

Zapewniam, że Skrzynecka ma głos lepszy niż niejedna polska wokalistka tylko niektóre piosenki trochę cienkie...

circular

Moim zdaniem Skrzynecka jest lepsza aktorka niz piosenkarka..

julka

Moim zdaniem jedynym atutem Skrzyneckiej jest uroda,już tyle lat pracuje w telewizji,że jest obeznana w tych wszystkich trickach...

roksana

ja tez sądze ze skrzynecka jest lepsza aktorka niz piosenkarka. w tancu z gwiazdami strasznie podobalo mi sie jej paso doble.

Pudelek

Rzucił żonę dla tancerki?

Plotka głosi, że przyczyną rozstania Tigera z żoną była jego zażyłosć z Agnieszką Pomorską, z która otworzył na Pomorzu szkołę tańca. Znana z Tańca z gwiazdami blondynka widywana jest z nim często w jednym z luksusowych trójmiejskich lokali.

Twoje Imperium cytuje jednego z jej znajomych, który mówi o niej bez ogródek:
To cwaniara, która próbuje omotać Michalczewskiego.

Agnieszka ripostuje: Nie boję się plotek, a Darek to bardzo miły facet.

Pudelek.pl