Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

alexander

Dexter ja mam odłożone juz kase na ciebie na 3 esemeski starczy hyhy :] powiedz czy te osoby ktore kreca hydepark mieszkaja w twoim miescie w czasie kręcenia, gdzie nocuja?? Ile osób? Chodzą za tobą???? Pwoiedz jak to wygląda od kuchni... :)

Dj Dexter

Spoko wszytko sprobuje opisac :) bedzie GUT :]

Asia

Ja kibicuję tylko i wyłącznie konferansjerowi z jelcz czy jakos tak! Górki jest najlepszy i ma niespotykany styl, na pewno da sobie radę!!

podmark

Dzisiaj jakis koles z Limanowej (barman chyba) nawijał o sukcesie i takie tam, czy trzeba być medialnym, czy wystarczy zwykły "Jan Kowalski" i do tego odpowiedni marketing. Nawet fajnie gadał, tylko czepnął się Mandaryny - już go nie słuchałem...

alexander

Kto dzis odpadł z HydeParku? Na którym miejscu była Maria i Górki????? Napiszcie bo niestety nie mogłem dzis oglądać programu. Szkoda ,że strony nie ma Hyde Park :(

podmark

Cytat: alexanderKto dzis odpadł z HydeParku? Na którym miejscu była Maria i Górki?????

Górki był na pierwszym, a Maria na drugim. Odpadł jakis koles około 30 lat - z brodą.

Pudelek

Cytat: podmarkDzisiaj jakis koles z Limanowej (barman chyba) nawijał o sukcesie i takie tam, czy trzeba być medialnym, czy wystarczy zwykły "Jan Kowalski" i do tego odpowiedni marketing. Nawet fajnie gadał, tylko czepnął się Mandaryny - już go nie słuchałem...

Według mnie "przygadał kocioł garnkowi". On sam na dobrą sprawę spiewa przeciętnie, a planuje karierę jako wokalista.
Ale i tak go lubię. Chociaż Maria jest najlepsza ! ! !

Luxis

Cytat: alexanderSzkoda ,że strony nie ma Hyde Park
założę się, że prędzej czy póniej powstanie   :yeah:  
Cytat: Pikachua planuje karierę jako wokalista.
baaardzo dużo osób planuje, i na tym się kończy... ;) :P

Dj Dexter

No i zostala mi godzina :)))) a ja sie boje na maxa :/ pol nocy nie spalem ale przynajmniej wymyslilem cala mowe :) trzymajcie sutki za mnie :)
pozdrawiam:]

joker

moze admin by to nagral bo NIE WSZYSCY  mają tvn7!!

alexander

Admina i tak dzisiaj nie ma a ja już mam TVN7 włączony... I tak oglądam  Małą księżniczke ale Hyde Parku nie przegapie kasa na komórce też gotowa Dexter zycze ci pokonania Górkiego ale Marie z Zabrza zostaw w spokoju hehe

Miatexs

NO niestety dzisiaj Hyde parku nie oglądałem. Dexter kiedy twój debiut na antenie i jak spotkania z realizatorami programu w dniu dzisiajszym?? I wogóle to trzymam kciuki.

Ps. tak wogóle to kto dzisiaj odpadł?

alexander

Dzis z programu odpadła Sawa,
Najlepsza była Maria a Górki spadł z miejsca pierwszego na drugie!

Dj Dexter

Niestety obowiazuje mnie tajemnica :/ ale moge powiedziec tylko tyle ze zajebiscie wyszly zdjecia i nie mog doczekac sie debiutu na antenie :)

slawek

nawet nie możesz powiedzieć kiedy Twój debiut będzie można oglądać??
Sławek