Kawaler do wzięcia

Zaczęty przez Luxis, Nd, 15 Maj 2005, 00:48:00

Michał

A mi sie wydaje ze juz nie bedzie takich programów jak "Kawaler do wziecia" nawet nie zaistnie "Panna do wziecia" poniewaz Kawaler(...) nie spełnil oczekiwan telewizji TVN a miłosne programy w naszej skorumpowanej Polsce nie robią "furrory" Co prawda te dwa programy byly juz emitowane w innych państwach i to nie jedo krotnie. Wielka Brytania chyba najbardziej zaszalała i połaczyla dwa te widowiska, tworzac "Wszystko o Miriam" Wydaje mi sie ze Polska edycja Kawalera byla jakos zle zrealizowana, mysle ze jednak Polscy widzowie wola podgladac kogos (Big Brother;Dwa Swiaty) niz ogladac milosne ekscesy w Afryce, to chyba jednak nie pasuje do nas, nie w tym czasie. Moim zdaniem kazdy z nas chcialby obejrzec cos nowego, innego... te wszystkie programy juz sa dosc oklepane, a jak wychodzi "niby" cos nowego to okazyje sie ze motyw jest jeden i ten sam... przynajmniej ja tak uwazam, a wy co o tym sadzicie...?

alexander

Fakt, "Kawaler...." miał chyba słabą oglądalnosć, ale może po kilku latach wróci za niego panna, mogłby TVN7 chcoiaż stworzyć "Panna do wzięcia" a TVN zając się Big Brotherem ale nie wiemy co swita im w głowach.

Luxis

Kawaler miał dobrą oglądalnosc ponad 3 mln chyba srednio. Ale w Niemczech też tylko jedna edycja była, tak samo Fear Factor tez tylko 1 serię mieli.

Pudelek

Cytat: ŁukiKawaler miał dobrą oglądalnosc ponad 3 mln chyba srednio. Ale w Niemczech też tylko jedna edycja była, tak samo Fear Factor tez tylko 1 serię mieli.

Ale w Niemczech była chyba jeszcze "Panna do wzięcia",(lub przynajmniej zapowiadano).

Luxis

Nic niewiem o Pannie Do Wzięcia w Niemczech
a to fakt, cos zapowiadali o tym że ma być, ale niewiem czy wkońcu do czegos doszło...

podmark

Cytat: ŁukiNic niewiem o Pannie Do Wzięcia w Niemczech
a to fakt, cos zapowiadali o tym że ma być, ale niewiem czy wkońcu do czegos doszło...

"Panna do wzięcia" była emitowana jesienią 2004 na antenie RTL. Nagrywano ją w Saint Tropez we Francji.

Pudelek

To niezłe rozwiązanie dla TVNu!  Żeby było taniej mogliby nagrać "Panne do wzięcia" lub "Kawalera do wzięcia 2" gdzies na południu Europy. A nie wykosztowywać się na bilety do RPA dla niektórych uczestników, którzy byli tam tylko jeden dzień lub rodzin tych "najlepszych".

julka

najbardziej klasową uczestniczką kawalera do wzięcia była Inga-uroda i inteligencja,szkoda że sama odeszła z programu.teraz jest modelką w agencji Network

podmark

Cytat: julkanajbardziej klasową uczestniczką kawalera do wzięcia była Inga-uroda i inteligencja,szkoda że sama odeszła z programu.

No i po raz pierwszy się z Tobą zgodzę - Inga byłą najinteligentniejszą uczestniczką "Kawalera...". Tylko znowu muszę się przyczepić do Twojej pisowni - przymiotnik klasowa mi się bardzo nie podoba. Klasowa to może być zbiórka, wycieczka - dziewczyna może mieć klasę.

alexander

Podmark bo wystraszysz swieżynek hyhyhy Nie czepiajmy sie pisowni ok? Jednak Julka piszesz krótkie posty i to widze ,że takie byle jakie żeby dostać się do kozaków!! Julka powiedz tak naprawde chcesz koniecznie być w kozakach a reality show cię nie obchodzą ja mysle ,że to widac...

podmark

Całkowicie zgadzam się z Alexandrem - po postach widać, gdy ktos się interesuje programami reality show, a kto nie. Posty Julki i tak nic nie wnoszą do dyskusji - oprócz zamętu ... No cóż - ale chce pisać to niech pisze - zabronić jej nie wolno. Tylko taka jedna prosba - Julko pisz staranniej, nie spiesz się tak... Do Kozaków i tak przyjmują po kilku dniach obecnosci na forum :)

julka

potrzeba wam trochę zamętu chłopcy...gdyby było wszystko tak równiutko i cudownie byłoby nudno....

julka

no i pozdrowionka dla podmarka-kimkolwiek jest...czyżby nauczycielem polskiego? :P

Luxis

Cytat: podmarkTylko znowu muszę się przyczepić do Twojej pisowni - przymiotnik klasowa mi się bardzo nie podoba. Klasowa to może być zbiórka, wycieczka - dziewczyna może mieć klasę.
oj, nauczycielu, nauczycielu ;) :P ;P

podmark

Oglądając "Kawalera..." zawsze mi się wydawało, że gdzies już widziałem Ingę... I dopiero dzisiaj się zorientowałem, że Inga Zubaviciute (przepraszam, jesli pomyliłem nazwisko) grała w serialu "Zostac Miss". Dzisiaj sobie obejrzałem powtórkę na Polsacie2 i zauważyłem na napisach końcowych jej nazwisko...