Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

alexander

Kto wszedł do Finału bo nie oglądałem dzisiaj!????

Showmag

Już jutro finał "Baru 6 - Europa"
Piątek, 09.12.2005, 20:54

Do zakończenia szóstej edycji "Baru" pozostał tylko jeden dzień, a o zwycięstwo wciąż walczy czworo uczestników. Dwie osoby odpadną podczas pierwszej częsci jutrzejszego Finału, a o główną wygraną rywalizować będzie pozostała dwójka. W ostatnich dniach telewidzowie głosowali na swoich ulubionych uczestników, a podczas serii specjalnych programów na żywo odpadali ci, którzy zdobyli najmniejsze poparcie. I tak w srodę przygoda z "Barem" dobiegła końca dla Anii Trybuszewskiej i Grzegorza Popławskiego. W czwartek ich los podzielili Agnieszka Korcz i Marcin Wojciechowski, zas w piątek- na dzień przed wielkim finałem, z programu odpadła Patrycja Jabłońska-Dru. W grze pozostało czworo uczestników: Tomasz Golonko, Thomas Amos, Anna Troszczyńska i Alex Muzolf. Tylko jedna osoba zostanie zwycięzcą i otrzyma 100 tysięcy złotych.

[showmag.info]

Justysia17

Ta edycja Baru jakos nie zaciągnęła nie przed telewizor jak poprzednie. Nie potrafiłam polubic żadnego z uczestników, którzy wydawali mi się jakcys tacy bezbawrni i nie wnoszący nic do programu. Finał obejrze, ale raczej tylko ze wzgledu na występ Michał Wisniewskiwgo (przebranego za kobiete Renię Pączkowską).

Pudelek

A mi tam ta edycja Baru podobała się o wiele bardziej od Baru Vip, który był nudny i w którym te wszystkie konflikty były strasznie naciągane i wiązały się przede wszystkim z osobą Jarka M.. Uczestnicy tej edycji byli też ciekawsi. (Nie mam na mysli inteligencji :plask: , której coraz bardziej brakuje kolejnym uczestnikom :devil: ).

Showmag

Finał "Baru 6- Europa"
Sobota, 10.12.2005, 21:08

Dzis o 20:00 rozpoczął się finał "Baru 6- Europa". W pierwszej częsci programu czwórka barmanów walczyła o wejscie do scisłego finału. Nie poszczęsciło się Annie Troszczyńskiej i Tomaszowi Golonko, którzy zdobyli najmniejsze poparcie telewidzów i zostali wyeliminowani z dalszej rozgrywki. Na Finałowych Gorących Krzesłach zasiedli Alex Muzolf i Thomas Amos. Jeden z nich decyzją widzów wygra dzis 100 tysięcy złotych.

[showmag.info]

Pudelek

Akurat nie widziałem momentu gdy ogłoszono, że odpada Tomek. To dla mnie duże zaskoczenie! Ale pozytywne, bo od początku uważałem, że straszny z niego slizgacz.

podmark

Całkowicie mnie zdziwiło to, że odpadł Toemk. Miałem nadzieję, że na jego miejscu odpadnie Alex... No cóż - mam tylko nadzieję, że Thomas i tak wygra  :yeah:

Swietne były te filmiki o manipulacji w "Barze". Usmiałem się niesamowicie. Ciekawa też była dekoracja lokalu - doskonały pomysł z tym wielkim zdjęciami uczestników. Bardzo zdziwiła mnie nieobecnosć Faridy - przecież ona wszędzie się pchała, gdzie były kamery... No widocznie było jej wstyd się pokazać po wielkiej przegranej 93 do 7%  :ubaw:  Nie było też Doroty, Siergieja i Ludmiły.

Pudelek

Reszta też nie miała się czym chwalić  :los: . Ale Darek się pojawił :los: .

Luxis

A ja niestety dzisiaj finału nieoglądam (szkoda w sumie), ale powiedzcie tylko czy była Jurate? to WAŻNE, bo ona chciała się całkowicie odciąć od tego programu, bo tylko jej reputacje pogorszył, czy cos takiego...
za kilka dni dam Wam dowód, że odcięła się od tego programu....

slawek

wspomnienia o Darku byly niezastąpione,nawet Artur z kosmosu nie przebije Darka :) W sumie to szkoda,że on tak wczesnie odpał, chętnie by się popatrzyło na jego kolejne "talenty" :)
Thomas musi wygrać ten program,to już za chwile się okaże,ale to już wiadomo. A tak poza tym to powiedzcie czy głosujecie? wysyłacie esy? bo ja tak spekuluje kto ma wygrać ale nie wspieram swojego faworyta,chyba jeszcze nigdy na nikogo nie pusciłem esa :)
Sławek

Luxis

a była Renia Pączkowska??

Showmag

Thomas wygrywa "Bar 6 - Europa"
Sobota, 10.12.2005, 22:58

Dzisiejszy finał "Baru 6 -Europa" był czasem na wspomnienia, rozmowy i przedstawienie sylwetek wszystkich barowiczów. Gwiazdą wieczoru był Michał Wisniewski. O 22:58 Krzysztof Ibisz ogłosił decyzję telewidzów w sprawie dwójki finalistów. Stosunkiem głosów 76% do 24%, zwycięzcą szóstej edycji "Baru" i zdobywcą 100 tysięcy złotych został Thomas Amos.

Thomas ma 28 lat, pochodzi z Anglii. Mówi o sobie, że jest typowym angielskim snobem. Urodził się w Nottingham. Srednie wykształcenie zdobył w Chese High School w Malwern, Worcestershire. Póniej kontynuował naukę na Essex University. Po raz pierwszy przyjechał do Polski jako woluntariusz. Pracował na Sląsku przy projekcie skierowanym do dzieci z ubogich i patologicznych rodzin. Póniej był pracownikiem niezależnego teatru. W programie "Bar 6- Europa" Thomas nie cieszył się popularnoscią wsród uczestników. Był najczęsciej wskazywany do odejscia i wielokrotnie posądzany o kłamstwa i dwulicowosć. Podobno przed kamerami udawał sympatyczną osobę, zas w rzeczywistosci był wulgarny i obrażał pozostałych barowiczów. Zawodnikom nie udało się jednak zgromadzić dowodów na dwulicowosć Thomasa. Pokochała go publicznosć, przyznając mu zwycięstwo w widowisku. Do myslenia daje jednak ostatnia wypowied Thomasa, którą można było usłyszeć zaraz po ogłoszeniu werdyktu. "Fucking Poland!" ("Pierdo...a Polska!")- wykrzyknął chłopak. Chwilę póniej dodając: "Fucking gay!" ("Pierdo...y gej!"), co prawdopodobnie miało odnosić się do Alexa. Takiego zakończenia szóstej edycji "Baru" nie spodziewał się nikt...

[showmag.info]

slawek

A więc HAPPY END :D Bardzo satysfakcjonujący wynik.
A Admin ale szybciutki jest:)
Była Renia,była Jurate ale juz nie ma...
Sławek

alexander

Fajnie :0 ale slyszeliscie 1 co powiedzial po wyniku: Fucking Poland.... :D ale co tam hehe Duza przewaga a jestem ciekawy ile osob obejrzalo BAR??? Kurde jak byl z milion to TV4 moze da 7 edycje! Ciekawe ...

joker

ciekawe - jak admin napisał wyniki zostały ogłoszone o 22:59, a jego post został napisany o 22:58!! jakies wtyki?? czy co?? :devil: