Taniec z Gwiazdami 02

Zaczęty przez podmark, Śr, 03 Sie 2005, 17:22:50

alexander

Kasia i Marcin moim zdaniem zasłużyli na wygrana pomimo całej afery którą wywołał dziennik "Nowy Dzień" Kasia Cichoperk gwiazda "M jak miłosć" i Marcin Hakiel dawali z siebie duż, Kasia brała udział w zdjęciach do serialu, miała studia i jeszcze taniec. Małgosia jak najbardziej tańczyła na równym poziomie z Kasią, jedna ta druga okazała się wg mnie przez cały program wspaniałą klase i dryg do tańca!

podmark

Cytat: alexanderKasia okazała się wg mnie przez cały program wspaniałą klase i dryg do tańca!

Też bys miał dryg do tańca po skończeniu szkoły baletowej ...

Pudelek

Cytat: alexanderKasia brała udział w zdjęciach do serialu, miała studia i jeszcze taniec. Małgosia jak najbardziej tańczyła na równym poziomie z Kasią, jedna ta druga okazała się wg mnie przez cały program wspaniałą klase i dryg do tańca!

A niby Małgorzata Foremniak nie pracowała na planie serialu? Jeszcze miała na głowie swoją rodzinę. No i klasy jej oczywiscie też nie brakowało.

alexander

OK OK nie bijcie mnie swoimi argumentami!! :) heh ja poprostu wole Kasię i podobał mi się jej taniec i pomysły :)

Justysia17

Też osobiscie wolałam żeby wygrała Kasia i Marcin, niż Małgorzata Foremniak, której wprost nie znoszą. Ona denerwuje mnie swoim zachowaniem, a gdy zaczyna mówić ja ja  :zzz:
Kasia górą :zabek:

Showmag

Zapowiadam, że do jutra w Pobieralni pojawią się następujące klipy filmowe z Finału do pobrania:
1. Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak (Hafanana)
2. Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel (Tango)
3. Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak (Dumka na Dwa Serca)
4. Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel (The Time of My Life)
5. Występy wszystkich uczestników (częsć 1)
6. Występy wszystkich uczestników (częsć 2)
7. Finał

Luxis

Admin, a masz może występ cały Małgosi Foremniak jak tańczyła do piosenki Golden Eye Tiny Turner na wieczorze z muzyką filmową? Bardzo bym to chciał, a mam tylko 5 sekund...
albo może ma ten występ ktos inny z forumowiczów?? :hmm: i mógłby go udostępnić?

Showmag

z całego TzG2 mam tylko to, co wyszczegolnilem powyżej

joker

Cytat: AdminZapowiadam, że do jutra w Pobieralni pojawią się następujące klipy filmowe z Finału do pobrania:
1. Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak (Hafanana)
2. Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel (Tango)
3. Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak (Dumka na Dwa Serca)
4. Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel (The Time of My Life)
5. Występy wszystkich uczestników (częsć 1)
6. Występy wszystkich uczestników (częsć 2)
7. Finał
ooo - super, szykuje się wielkie sciąganie :D

alexander

Już przygotowuje dysk :D hehe ja sciągam już finał program,u mam 2% więć wkrótce może będę miał to Golden eye!

Pudelek

Cytat: ŁukiAdmin, a masz może występ cały Małgosi Foremniak jak tańczyła do piosenki Golden Eye Tiny Turner na wieczorze z muzyką filmową?

Uważam, że był to najlepszy taniec 2 edycji ! ! !

Luxis

A ja z całej 2 edycji mam swoje 3 ulubione tańce:
1 - Małgorzata Foremniak i jej partner - Golden Eye
2 - Agnieszka Rylik i jej partner - "MatriX" Bring Me To Life
3 - Katarzyna Cichopek i jej partner - niepamietam jaka to była piosenka ;P
;)

Pudelek

Podobał mi się jeszcze występ Agnieszki Rylik i Marcina Olszewskiego tańczących do motywu z "Jaskiniowców". Zresztą ta para była moją ulubioną parą  :P .

joker

a nie będzie kasi cichopek i hakla w tancu z tym samochodzikem??

alexander

Nio Joker ta ich Samba była super :) Fajna scenografia i wogule ten teniec byl fajowaty Adminie masz ten plik na kompie ? Jesli nie ja doda w przyszlosci jak sciagne caly  final