My Big Fat Obnoxious Fiance

Zaczęty przez podmark, Cz, 20 Paź 2005, 17:24:07

podmark

Stacja TV 4 wprowadzi do ramówki amerykański reality show "Narzeczony dla mamony" (tytuł oryginalny "My Big Fat Obnoxious Fiance").

W programie młoda, piękna kobieta musi przekonać rodzinę, że wielki, tłusty i nieznosny Steve jest jej narzeczonym. Nagrodą jest milion dolarów. Program nadawany będzie od 10 listopada w czwartki o godz. 19. Każdy odcinek trwa godzinę. Przewidziano szesć emisji. Producentem jest Twentieth Century Fox Film Corporation.

[press]

Luxis

OOooo, widze że TV 4 jest coraz to lepszą stacją ;]

podmark

Cytat: ŁukiOOooo, widze że TV 4 jest coraz to lepszą stacją ;]

Zgadzam się, że staje się coraz ciekawsza. Trzeba przyznać, że w tej stacji tej jesieni jest największe zagęszczenie reality shows. Tylko szkoda, że tak póno zaczęli tworzyć jakies dobre ramówki, a wczesniej korzystali w większosci ze zbiorów Polsatu, czyli emitowali powtórki  :szok:  :buzz:

alexander

Tv4 próbuje przywołać do siebie większą publicznosć już ponad 2% to lepszy wynik niż TVN7(1,8%) ale trudno bedzie im namowic ludzi ze sa fajna telewizja radze im zrobić nowy reality show ale polski i tworzosci TV4 albo chociaz Amazonki2 bo to moze pomoc im w ogladalnosci

----------------------------

To jest mój 400 POST Huraaaaaaaaa :aniolek:  :aniolek:  :aniolek:  :aniolek:

Pudelek

Wydaje mi się, że TV4 bardziej się opłaca kupować zagraniczne reality shows, niż produkować własne...

Rosa

Cytat: PikachuWydaje mi się, że TV4 bardziej się opłaca kupować zagraniczne reality shows, niż produkować własne...
Ważne że kupuje coraz lepsze programy.
Brawo, tak trzymać.

Showmag

..to jeszcze dla uzupełnienia zdjęcie głównej bohaterki i jej kandydata na męża ;)

podmark

To chyba o tym programie wposminano kiedys na forum. Że niby ta facetka nie mogła nikomu zdradzić tej tajemnicy, bo zapłaciłaby wtedy milion dolarów tej stacji tv i ponoć na slubie - już po wyjawieniu prawdy zemdlała matka panny młodej... Już za tydzień będzie co oglądać :)

podmark

No ten program jest naprawdę swietny - szkoda, że za tydzień się kończy :(. Poidczas wczorajszej emisji myslałem, że padnę ze smiechu - jak matka Steve'a prosi organizatorkę przyjęcia o zapiekanki, pizzę i parówki - no brecha totalna. Już za tydzień slub - polecam każdemu, jak widziałem urywek na końcu wczorajszego epizodu to będzie co oglądać...

joker

przyznam się, że wczoraj był pierwszy odcinek, który obejrzalem w całosci (poprzednie albo zapominałem, albo tv mi nie działało) i jest całkiem fajny. Ciekawy jestem czy ktos na slubie zgłosi sprzeciw i czy wszscy przyjdą... A tak swoją drogą to dziwną ma tą rodzinę - przecież to ona ma za niego wyjsć i żyć z nim do końca życia (żekomo), wiec skoro tak sobie życzy to powinni uszanować jej decyzję i się na tym slubie pojawić :/

kinga

chcialabym prosic o powtorki tego programy,gdyz nie mam mozliwosci ogladac go w czwartek!! Z GóRY DZIęKUJE!!!

alexander

Kinga nie bardzo rozumiem twojej wypowiedzi :| Przwecież my nie rządzimy TV4 ani inną stacja telewizyjną  :yeah: Szkoda.... :) My nie mamy wpływu na to co i kiedy pojawia sie w TV prtzykro mi

podmark

No i własnie dobiegł końca ostatni odcinek tego swietnego reality. Był to najlepszy ze wszystkich szesciu wyemitowanych epizodów - a najlepsze było to, jak Randi się dowiedziała, że Steve jest aktorem - była zdezorientowana, sama i bez pomocy nikogo - rodzina wsciekła. Ale wszystko skończyło się dobrze - Coi'owie wygrali milion dolców i jest fajnie - szkoda, że jest to program wyjątkowo na jedną edycję  :(

Pudelek

Zgadzam się swietny program i jeszcze z happy endem :los: .
A wogóle wydaje mi się, że prowadząca była ta sama co w "Łabędziem być".

podmark

Jeżeli ktos tego programu nie widział, to będzie miał obejrzeć - Polsat postanowił chyba wyemitować wszystkie reality shows, które pojawiły się w jesiennej ramówce TV 4 i po "Domu nie do poznania" i "Mój wstrętny tłusty szef" przyszła kolej na program "Mój wstrętny tłusty narzeczony". Emisja przewidziana jest na czwartki o 23:20, powtórki w soboty o 15:00.