Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Showmag

"Hydepark" - reality w TVN Siedem
Niedziela, 20.11.2005, 21:42

Od 14 listopada telewizja TVN Siedem emituje nowy program typu reality show: "Hydepark". W każdym odcinku dziesięć osób opowiada o sobie w konwencji video-dziennika, a publicznosć eliminuje jednego z uczestników, bazując na tym, co ciekawego i na ile zaskakującego dotychczas opowiedział. Kolejnego dnia ktos nowy pojawia się na miejsce wyeliminowanej osoby. Program można oglądać od poniedziałku do piątku o 15:40.

[TVN Siedem]

Pudelek

Przyznam że ten program mnie wciągnął. I zawsze kiedy jestem o tej porze w domu to go oglądam.
Z tego co wiem dzisiaj wypadła ta blondyna co w ostatnim odcinku przechwalała się, że we wszystkim jest lepsza od mężczyn. I to był jej wielki błąd. Nie krytykuje się ludzi, którzy Cię popierają. A zapewne tylko faceci na nią głosowali. Dla mnie była cienka i przerzucała oczami jakby gdzies miała sciąge z tym co ma powiedzieć.
Moimi faworytami są wciąż: Maria - emerytka ze Sląska i Marcin - barman z Limanowej.
A wyjątkowo beznadziejni: Marlon i Malwina.

Miatexs

Ja nie zbyt często to oglądam ale z 6 odcinków obejrzałem i traf chciał że dzisiaj też obejrzałem. Ciekawy program ale ludzie aż zanadto tacy ciekawi nie są - no są wyjątki jak ta Slązaczka, której ja nie za bardzo lubie (obrzydła mi jak kiedys oglądałem ją jak gadała o swoich sprawach łóżkowych :szok: ) no i Konfenansjer z Jelcza Górki, który jest ciekawą postacia chociażby ze względu na imię czy fryz i chyba najbardziej za nim kibicuje.

Zastanawia mnie też kiedy odpadł taki koles, który przez kilka dni utrzymywał się na
pierwszym miejscu a wyrózniało go to że miał bardzo ciekawy tak jakby spowolniony tok mówienia (niestety imienia nie pamiętam wiem że kiedys gadał o murzynie w autobusie )

I wogóle wiecie czy oni dostaja jakąs kase za to czy tylko satysfajkcje i dobrą minę u znajomych ???

Pudelek

Ten "koles" miał na imię Daniel (tak jak ja :los: ) i odpadł w ostatni piątek. Szkoda. Był ok.

A uczestnicy dostają po 100zł za każdą wypowied. Więc Ci co są od początku programu zarobili już prawie 2 tysiące  :bravo:

Miatexs

wow Oglądał ktos dzisiejszy odcinek.
Jeżeli nie to powiem że wystapiła w nim Róża- uczestniczka Baru 5!!!
Widać że trochę stremowana była ale z czasem się rozkręci. Pamiętam że jak był barr to ją bardzo lubłem

Pudelek

Nie widziałem dzisiejszego odcinka. Może jutro rano wstane by obejrzeć powtórkę.
Ale to nie pierwszy uczestnik rs w tym programu. Wczesnij był Marlon z Idola. Kto wie, może wkrótce wystapi ktos z Big Brothera albo Kasia Drzyżdżyk!

alexander

Momi faworytami nadal są:

MARIA emerytka z Zabrza
GóRKI konweransjer z Jelcza
SANDRA licealistka z Wrocławia

:D

Pudelek

Szkoda, że ten program nie ma swojej strony internetowej. Już nie wspomnę o czasie emisji.
TVN7 chyba jakos nie stawia zbytnio na ten program. Wydaje mi się, że będzie on leciał do końca roku.
Wkrótce tej babci skończą się tematy. A o "M jak miłosć" na TVNie raczej nie będzie mogła opowiadać :los: .

Dj Dexter

No i panowie (i panie jesli sa tu jakies) od srody krece odcinki do programu hyde park ... dostalem sie :) i jest swietnie :)

Producent jest bardzo sympatyczny i wogule i ja juz chce srode :) zyczcie i powodzenia :)
pozdrawiam

DeXter lat 19 Dj Dąbrowa górnicza

PS

wysylajcie sms na mnie :)

podmark

Ale jaja  :buzz:  Dexter - gratuluję... Pewnie, że będę oglądał. Na ilu castingach byłes ??

alexander

Bravo, wspomnij o nas no nie brzdąknij tam co nieco ale fajnie wysle eski na ciebie nie daj kichy wyprzec Górkiego :D

Dj Dexter

Juz mam plan :) dzieki panowie :) odcinek Koniec swiata prawdopodobnie nakrecimy na wiezowcu :)  HyHy bede was o wszytkim informowal :)

Justysia17

Na program trafiłam, któregos dnia przypadkowo gdy przelatywałam po wszsytkich kanałach. Wciągnął mnie i teraz staram się oglądać każdy odcinek.
Ale szczerze mówiąc nie odważyłabym się chyba w nim wystapić. Dexter gratulacja :D

Luxis

BraVo DeX!!!!! :bravo: gratuluję i 3mam kciuki!!! Postaram się oglądać, choć moze będę w szkole w tym czasie, bo mam nieciekawy plan, ale postaram się też głosować!! pozdroX!!! ;)

slawek

No proszę proszę. Brawo za dostanie i za odwagę :bravo: Forumowicza naszego trzeba będzie wspierać, ciekawe jak Ci pójdzie? powodzenia
Sławek