Taniec z Gwiazdami 02

Zaczęty przez podmark, Śr, 03 Sie 2005, 17:22:50

alexander

Jury ciągle super notują Kasię, Gosię i Piotra. To już są pewniacy ale ciągle z programu na program z najniższymi notami ale dużymi od wiodzów zostaje Kuba i Edyta, co mnie cieszy podobaja mi sie i nie są tacy zli. Mysle ,że będzie tak:
Teraz odpadnie: Agnieszka
Pozniej odpadnie: Kuba
Potem: Piotr
Final odpada: Gosia
Wygrywa Kasia Cichopek :D

I powinni zrobic odcinek specjalny gdzie tanczyć będą wszystjkie gwiazdy z 1 i 2 edycji a zwłaszcza Cichopek i Janiak razem :D

mats16

Dlaczego Kuba Wesołowski mimo tandetnego tańca jest jeszcze w programie? :bye:

podmark

Cytat: mats16Dlaczego Kuba Wesołowski mimo tandetnego tańca jest jeszcze w programie? :bye:

Odpowied jest prosta - bo ludzie na niego głosują i chcą, żeby pozostał w programie  :P

Showmag

W niedzielę finał "Tańca z Gwiazdami 2"
Sroda, 30.11.2005, 15:17

Już w najbliższą niedzielę o 20:00 w TVN odbędzie się finał drugiej edycji "Tańca z Gwiazdami", prowadzonej przez Katarzynę Skrzynecką i Huberta Urbańskiego. O zwycięstwo i Kryształową Kulę walczyć będą dwie pary: Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak oraz Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel. "Taniec z Gwiazdami 2" okazał się ogromnym hitem TVN. Srednia oglądalnosć widowiska wynosi 4,5 mln (oglądalnosć pierwszej edycji wyniosła 3,4 mln widzów) i wciąż rosnie. Najlepszy wynik- niemal 6 milionów widzów (przy udziałach w rynku na poziomie 34,7%), odnotował epizod nadany 27 listopada. Wiosną przyszłego roku w TVN będzie można oglądać trzeci sezon "Tańca z Gwiazdami".

[showmag.info]

Showmag

Kasia i Marcin wygrali "Taniec z Gwiazdami 2"
Niedziela, 04.12.2005, 22:00

Dzis wieczorem odbył się finał drugiej edycji "Tańca z Gwiazdami". O zwycięstwo i Kryształową Kulę walczyły dwie pary: Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak oraz Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel. Finałowy pojedynek składał się z trzech tańców, a o ostateczna decyzja o przyznaniu nagrody głównej została oddana w ręce telewidzów. W kulminacyjnym momencie ogłoszono, iż zwycięzcami "Tańca z Gwiazdami 2" są Kasia i Marcin. Zwycięska para zdobyła nie tylko Kryształową Kulę, ale i miłosć, która narodziła się pomiędzy obojgiem własnie na planie programu. Wiosną przyszłego roku w TVN będzie można oglądać trzeci sezon "Tańca z Gwiazdami".

[showmag.info]

Showmag

Finał "Tańca z gwiazdami 2" obejrzało niemal 8 milionów widzów

podmark

Cytat: AdminFinał "Tańca z gwiazdami 2" obejrzało niemal 8 milionów widzów

No to udziały TVNu w tym czasie wynosiły około 45-50 %. Niele... Ciekawe, czy wiosenna edycja też będzie notować tak dobre wyniki  :hmm:

podmark

No tak dokładnie to finał "Tańca z Gwiazdami" obejrzało 7.750.744, czyli troszkę brakowało do tych 8 mln  :gwizd:  Jak tvn.pl podał, że obejrzało prawie 8 mnl widzów to myslałem, , że to było jakiej 7,95 mln, a tutaj brakowało jednak niemal 250 tysięcy...

P.S. Wiem, wiem - za bardzo czepiam się szczegółów :)

joker

no a mi akurat przez beznadziejną pogodę która panowała u mnie w weekend nie odbierał TVN :/ moze admin ma jakiegos asa w rekawie (pliki filmowe z finału   :rolleyes:  )

Pudelek

Pomimo wszystko uważam, że w finale lepiej zatańczyła Małgosia Foremniak.
Ale Cichopek już od dawna miała zwycięstwo w kieszeni. Pewnie pomógł również ten niby romans z Marcinem.

podmark

Cytat: PikachuAle Cichopek już od dawna miała zwycięstwo w kieszeni. Pewnie pomógł również ten niby romans z Marcinem.

To raczej nie niby romans, bo ich cos łączy naprawdę - tak mi się wydaje przynajmniej... A tak poza tym, to Cichopkowa miała łatwiej, bo podobno skończyła szkołę baletową...

Showmag

Balanga z gwiazdami
Miliony widzów, którzy sądzą, że "Taniec z gwiazdami" zakończył się wczoraj ok. godz. 22, są w błędzie. Kilkadziesiąt minut po tym, jak z ekranów telewizorów zniknęła zwyciężczyni Kasia Cichopek (23 l.), impreza dopiero się zaczęła! Prawdziwy finał miał miejsce w poniedziałek o 5.00 nad ranem, gdy ze znanej warszawskiej restauracji przy ul. Foksal wytoczyły się po hucznej balandze ostatnie VIP-y.

....więcej w "Fakcie"

mats16

Moim zdaniem finał był na bardzo wysokim poziomie.

Dlaczego mimo nie udanego skoku Kasia wygrała i dostała 40??!!
Powinna dostać z 30 a nie 40.

podmark

Cytat: mats16Dlaczego mimo nie udanego skoku Kasia wygrała i dostała 40??!!
Powinna dostać z 30 a nie 40.

Po pierwsze to NIE PISZE SIę TRZECH POSTóW POD RZ?D !!! I to jeszcze takich, których nie wnoszą nic do dyskusji (wszystkie dotyczą tego samego). A dostała 40 punktów, bo tylko skok nie wyszedł - pozostałe kroki były zatańczone swietnie, a poza tym to ten remis punktów od jury był zaplanowany...

roksana

a ogladales 1 edycja tanca?nie pamietasz jak Olivier i Kamila mieli wpadke?a ja bardzo sie ciesze ze wygrali!