The Farm w Polsce?

Zaczęty przez podmark, Nd, 15 Maj 2005, 11:13:17

podmark

Ciekawe, czy jeżeli by ruszyła w końcu polska edycja, to gdzie byłaby realizowana ?? Pierwsza szwedzka edycja była kręcona na wyspie na jeziorze i tam zbudowano prymitywne gospodarstwo, Norwedzy wywieżli swoich w góry, do starej farmy,a Belgowie i Holendrzy nagrywali w Afryce. Natomiast włoska "La fatorria" realizowana była w Meksyku. Różne więc bywały miejsca - od swojej ojczyzny po daleką przyrodę. A Polacy gdzie ?? Pewnie wzielibysmy patent szwedzki - z tą wyspą, najtaniej i fajnie.

Showmag

albo baraki na Bielanach Wrocławskich, jesli program robilby polsat :ubaw:

sharkan

Najbardziej podoba mi się pomysł Norwegów , taka farma w tatrach

podmark

Mnie się norweska farma nie podobała. Może jak znajdę stronę z fotkami to podam adres. Wg mnie najciekawsza była edycja szwdzka - realizowana na wyspie. Też gdzies były fotki z planu i jak znajde to także podam link. Ciekawe jest też to, że o eliminacji decydowali i widzowie, i wyniki konkurencji podobnych do tych z "Robinsona".

sharkan

A skąd ja mam wiedziec. Mówie że pomysł fajny a w Tatrach by to było fajne.

podmark

sharkan

podmark

"De Farm" - edycja belgijsko - holenderska www.defarm.org . Ta była realizowana w 2004 roku w Afryce.

Crash

Cytat: Łukiskoro mozna zrobić polska wersję, bez wykupu licencji (czyli zaoszczędzone pieniądze i mniejsze koszty) mianowicie Dwa Swiaty 2, to było podobne, i bardziej ciekawe

Dwa Swiaty czy Big Brother ? Polska czy Licencja ?

Kazdy napewno mówi Big Brother, Licencja, a nie wies- Polska.

Jak cos polsat wymysli to taka wiocha wali, ze normalnie okna trza zamykać.

alexander

a może stworzymy edycje FARMA edycja polsko-niemiecka chociaz byloby na co popatrzec niemcy mają fajne pomysly hehe. Ale nie wiem czy bysmy się dogadali w sprawie tego progtamu więc bede się cieszył jak bedzie FARMA polska :)

Kamil

fajnie by było;
w sumie to napewno kiedys ten pomysł zrealizują bo jest dosć dobry

mats16

A co takiego jest to GOSPODARSTWO?
Może mi ktos wyjasnić zasady?

podmark

Cytat: mats16A co takiego jest to GOSPODARSTWO?
Może mi ktos wyjasnić zasady?

Grupa 12 mieszczuchów zostaje wywiezion na wies, gdzie przea pewien okres czasu muszą prowadzić XIX-wieczne gospodarstwo bez wody, elektrycznosci i podtsawowych wygód. Program po prostu rewelacyjny. Na swiecie odbywają się także edycje *celebrity*, w których udział biorą gwiazdy.

Luxis

Moje marzenia na temat tego programu w Polsce chyba przeminęły... a szkoda :(