Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

podmark

Ja rozumiem, że szósta edycja może nie przyciągać sponsorów, ale rzuceniu się (i to na Gorących Krzesłach) tekstem; "Wyslij najwięcej sms'ów i zdobąd nagrodę gwarantowaną. WYGRAJ RAKIETę DO TENISA ZIEMNEGO" jest już totalnym upokorzeniem. Już mogli nic nie dawać, niż tą koszmarną nagrodę.

Pudelek

Zapomniałes wspomnieć o komplecie piłeczek tenisowych  :zabek:  :devil:

Ale dzisiaj dali popalić Faridzie. Ale z niej też niezła aktoreczka  :los: .

Luxis

Mam nadzieje, że Farida wygra z Sebastianem...
A dzisiaj nieoglądałem Gorących Krzeseł, tak powiedzieli o tej rakietce do tenisa?! ;d oja, to faktycznie straszne upokorzenie, może jeszcze by dali z kogos autografem, a tu nic, sama rakieta, tak?!? ;) :P

Pudelek

Na specjalne zyczenie rakieta może być z autografem Krzysztofa Ibisza :los:

Showmag

Finał "Baru 6" przesunięty
Piątek, 25.11.2005, 15:10

Finał szóstej edycji programu "Bar" ponownie został przesunięty. Początkowo zakładano, że reality show potrwa od 24 wrzesnia do 17 grudnia 2005 (12 tygodni, 85 dni), póniej: od 24 wrzesnia do 3 grudnia 2005 (10 tygodni, 71 dni). Ostatecznie finał widowiska ustalono na 10 grudnia 2005. Program zakończy się po 11 tygodniach i 78 dniach.

[showmag.info]

Pudelek

Finał odbędzie się w dniu moich urodzin. Z tego powodu nie wiem czy będe miał okazje obejrzeć finał. Ale mam nadzieję że wygra którys z moich faworytów.
A tak wogóle, to o ile dobrze zrozumiałem to w finale znajdą się aż 4 osoby ! Tak jak w którejs zagranicznej edycji Baru pewnie będą musieli dostawić krzesła. Smiesznie bedzie to wyglądało.

podmark

Cytat: Pikachuo ile dobrze zrozumiałem to w finale znajdą się aż 4 osoby ! Tak jak w którejs zagranicznej edycji Baru pewnie będą musieli dostawić krzesła. Smiesznie bedzie to wyglądało.

Ale cztery osoby będą tylko w pierwszej częsci - póniej wyeliminują dwie osoby, aż w drugiej częsci będą już tylko 2 osoby i poznamy zwycięzcę...

Pudelek

Tak sobie mysle, że gdyby w programie brała udział Kasia Robinson to by zarobiła drugą stówkę bo konkurencja nie była zbyt wyszukana.

podmark

Kolejna osoba z reality show zatrudniona w ATM-ie. TYm razem jest to Marta Raczkowska - uczestniczka "Baru 2". W szóstej edycji była asystentką reżysera - widziałem na napisach końcowych :yeah:

Showmag

Thomasem zainteresowały się brytyjskie media.. był już wywiad dla BBC, a kilkanascie minut temu otrzymałem e-mail z najpopularniejszego brytyjskiego dziennika internetowego. Chcą z nim przeprowadzić telefoniczny wywiad i prosili mnie... o kontakt z Thomasem. Odesłałem ich do ATM-u ;)

podmark

Szóstą edycję programu "Bar" pt. "Bar Europa" w TV 4 oglądało w dni powszednie srednio 436,6 tys. widzów, a w soboty srednio 422,5 tys. widzów.
Program był nadawany od 24 wrzesnia (zakończył się w ostatnią sobotę). W dni powszednie główne odcinki emitowane były o 20, a główne wydania, podsumowujące tydzień, czyli tzw. gorące krzesła, emitowano w soboty o 20 i 22.30. Program w dni powszednie przyciągał przed ekrany srednio 436,6 tys. widzów (1,2 proc. oglądalnosci i 2,8 proc. udziału w rynku). W komercyjnej (rozliczeniowej) grupie docelowej, osób w wieku 16-49 lat, oglądało go srednio 261,6 tys. widzów (1,4 proc. oglądalnosci i 3,7 proc. udziału w rynku). Sobotnie odcinki oglądało w ogólnej grupie srednio 422,5 tys. widzów (1,2 proc. oglądalnosci i 2,9 proc. udziału w rynku), a w komercyjnej srednio 233 tys. widzów (1,3 proc. oglądalnosci i 3,5 proc. udziału w rynku).
Rok temu w pasmie nadawania programu w dni powszednie TV 4 oglądało srednio 409 tys. widzów, a w soboty srednio 351 tys. widzów. Wszystkie dane AGB Nielsen Media Research.

[press]

Luxis

czyli ogladalnosć trochę wzrosła ;P bk

Luxis

Cytat: AdminThomasem zainteresowały się brytyjskie media.. był już wywiad dla BBC, a kilkanascie minut temu otrzymałem e-mail z najpopularniejszego brytyjskiego dziennika internetowego. Chcą z nim przeprowadzić telefoniczny wywiad i prosili mnie... o kontakt z Thomasem. Odesłałem ich do ATM-u ;)
naprawdę, to cool  a powiedz nam jakiego seriwsu brytyjskiego? bo chemy wiedzieć, jak będzie ten wywiad..
a skąd mieli ten adres stronki? :hmm: możeliwe, że w Google wpisali Bar, lub reality show, i twoja stronka sie pokazała jako NJALEPSZA ;P i jedna z pierwszych

Showmag

Oglądalnosć "Baru 6 - Europa"

W ubiegłym tygodniu zakończył się "Bar 6- Europa". Dzis przyszła pora na podsumowanie programu. Reality show trwał przez 11 tygodni, czyli 78 dni. Widowisko rozpoczęło się 24 wrzesnia, a zakończyło 10 grudnia. W grze wzięły udział 22 osoby (Agnieszka Korcz, Alex Mozulf, Anna Troszczyńska, Anna Trybuszewska, Artur Gerula, Dariusz Bubienko, Dorota Frąckiewicz, Farida Sober, Grzegorz Popławski, Jurate Alisauskaite-Kasprzyk, Katarzyna Szafron, Luca Ali, Ludmiła Pitylak, Marcin Wojciechowski, Marco Bocchino, Patrycja Jabłońska, Robert Achilleas Tryfon, Sebastian Góralczyk, Serguei Jarkov, Thomas Amos, Tomasz Golonko oraz Vadim Afanassiev). Zwycięzcą programu został 28-letni Thomas Amos. Chłopak otrzymał w nagrodę 100 tysięcy złotych. Jak wynika z danych AGB Nielsen Media Research, szósta edycja "Baru" okazała się być najsłabsza i cieszyła się najmniejszą popularnoscią ze wszystkich dotychczasowych. Każdy odcinek "Baru 6- Europa" oglądało srednio 0,43 miliona widzów, przy udziale w rynku na poziomie 2,8%. "Bar 6" nieznacznie poprawił więc wyniki TV4. Rok temu w tym samym pasmie nadawania, stację oglądało srednio 0,4 miliona widzów. Przypomnijmy, że srednia oglądalnosć pierwszej edycji "Baru" wynosiła 2,9 miliona widzów przy udziale w rynku na poziomie 19,54%, drugiej- 3,1 miliona przy udziale w rynku 19,47%, trzeciej- 3,4 miliona widzów przy udziale w rynku 21,79%, czwartej- 2,6 miliona widzów przy udziale w rynku 17,51%, a piątej- 2,5 miliona widzów przy udziale w rynku 16,66%.

[showmag.info]

Luxis

ale trzeba wziąć pod uwagę to, że TV4 ma mniejsze pokrycie kraju i tym samym mniej osób ją ogląda...