Dwa Światy

Zaczęty przez Luxis, Nd, 15 Maj 2005, 00:50:10

Lisq

Hej. Zna ktos moze strone Dwoch swiatow?
Ja ogladalem ten reality ale tylko pare odcinkow i taka dziewczyna mi sie spodobala i nie wiem jak ona sie nazywa i mam pytanie do tych ktorzy ogladali ten reality.

Jak sie nazywa ta dziewczyna? Miala dlugie czarne wlosy i mieszkala z lysym w wiejskim domku i z jakims jeszcze innym. W odcinku ktory pamietam prowadzacy kazal jej przejsc przez most do drugiego domku luksusowego co wiaze sie z opuszczeniem programu ale ona miala to zrobic i sciagnac wszystkich do przejscia na most i wszyscy weszli na most i kazdy chcial opuscic program ale potem sie okazalo ze to bylo tylko zadanie i on dostala nagrode chyba. Kto to jest? Macie moze jej zdjecia? Czy ona doszla dofinalu? powiedzcie prosze!!

Pudelek

Chodzi zapewne o Jolante Turzańską, która do finału się nie dostała, ale i tak zgromadziła ponad 30 tys zł.
Co do strony "Dwóch swiatów" to ona już dawno nie istnieje.

Pudelek

https://chat.polsat.com.pl/chatvip.php?cat=DS&pol=1
Na tej stronie można przeczytać stare chaty z uczestnikami "Dwóch swiatów" i innych pierwszych polsatowskich reality shows.

Lisq

igrek: Realizując zadanie, które dostałas od Krzyska bardzo dobrze udawałas, że chcesz opuscić grę. Czy nie miałas wtedy żadnych obiekcji bo było to w końcu oszukiwanie pozostałych uczestników, którzy bardzo sie tym przejeli i częsć winy brali na siebie?
Jola_Turzanska: och, napewno drugi raz nie podjelabym sie takiego zadania, ale na poczatku nie zdawalam sobie sprawy, ze sprawy tak daleko zajda. Bardzo zaluje calej tej sprawy. Wstydze sie ze przygnebilam wtedy swoich wspolmieszkancow.

tak to ona :) dzieki pikas :*
masz moze jakies fotki z ds?

Pudelek

Jedynie te co są w Pobieralni, ale za dużo zdjęć Jolki tam nie ma.

Luxis

ta stronka z czatami jest super, sa super czaty z wszystkich edycji pierwszych reality TV4 i PolSatu, już kiedys tam byłem i wszystko przeczytałem, fajniutka ;)
A ja sie wpisuje oficjalną stronke DS: www.2swiaty.polsat.com.pl to przekierowuje to na główna strone Baru, juz od dłuższego czasu.

Showmag

tutaj mozna zobaczyc jak wygladala strona Dwoch Swiatow:
https://web.archive.org/web/20011021084856/https://2swiaty.polsat.com.pl/index.html
trzeba tylko troche cierpliwosci ;)

alexander

A była oficjalna strona kiedys Dwóch swiatów bo przyznaje się bez bicia nie oglądąłem tego programu wtedy oglądalem Big Brother i tylko to więc nie wiem nic na temat 2 swiatów ale jak to moja babcia mówi (ona to oglądała) Trzeci swiat(ona tak mówi na "Dwa swiaty") był fajny :) Kocham cię babciu :D:D:D

podmark

Teraz wyczytałem, że nadawany 1 lipca 2001 roku finał "Dwóch Swiatów" ogladało ponad 5 261 000 widzów,a nadany póniej program "Amazonki - Kandydaci" nieco ponad 5 mln. Co prawda do wyniku oglądalnosci finału "Big Brothera" daleko, ale i tak jest nieźle...

Luxis

niele, jest baaardzo dobrze, porównując do wyników ogl. teraniejszych reality shows... Tylko TNS ma zazwyczaj zawyżone, troche gorsze wyniki od AGB, AGB jest dokładniejsze i lepsze, ale przecież niemoże być różnicy około 1 mln oglądalnosci między dwiema firmami... A gdziesz to wyczytałes? Podaj stronke.
A co do Alexandra, to tak, była kiedys oficjalna stronka 2 Swiatów.

podmark

Cytat: ŁukiA gdziesz to wyczytałes? Podaj stronke.

To było jednak na stronie www.agb.pl - w raportach telemtrycznych wybiera się datę (archiwum zawiera raporty od 1999 roku  :szok: ) i się patrzy na oglądalnosć programików

Luxis

Mam dobre wiesci. Jak ma ktos z Was eMule to jest tam dostepny plik .avi ponad 10 minut ma w sumie zajebista jakosc waży 166 MB, więc nie moge go dac do neta bo za duzy. Mi się już sciągnął, jest to sesja zdjęciowa w domku luksusowym. Bradzo fajna, ważne, że chociaż cos jest. Ja to już mam, a wy sobie sciagnijcie, ja to udostepniam, i inni też,. Sopro osób to udostepnia, więc sie Wam na pewno sciagnie... W wyszukiwarke w menu filmy wpiszcie: Dwa Swiaty Hottub. I powinien Wam wyskoczyć ten plik ma 166 MB, wtedy kliknijcie na niego i niech się sciaga i napiszcie tu jak wrażenia jak sciągniecie... ;) Jakies pytania to na priv.
PozdrOx 2Swiatki ;)

Luxis

I nikt się nieodzywa czy to sciaga czy nie?? :hmm:

A z innej beczki:

Od poniedziałku trwają w Cannes międzynarodowe największe na swiecie targi medialno-multimedialne ;P i swoje stoiska mają tam ATM Grupa i TVP S.A., a poza nimi są tam też prezentowani TVN ITI Neovision, ale Ci i inne polskie grupy nie mają swoich stoisk. Natomiast codziennie na stronkach WIrtualne Media mozna przeczytac co słychać u Polakach w Cannes. Ponieważ też tam mają swoje stanowiska m.in. CBS, ABC, RTL, RAi, Nova i inne swiatowe stacje. A dzisiaj ponoć na stoisku ATM był straszny ruch i prawdopodobnie stare reality shows (2Swiaty, Gladiatorzy, Amazonki i Łysi i Blondynki) zostaną sprzedane do kilku krajów. Ale by było fajnie ;) może i unas by na nowo one zagosciły ;)
Seriale ATMu i teleturnieje też wzbudzają zainteresowanie, szczególnie Gra w Ciemno, prawdopodobnie zostanie sprzedana do USA, UK, Niemiec, Francji i Włoch. Natomiast ten nowy teleturniej przygotowywany z francuzami to nie będzie "I knew it" polska edycja, tylko jakis nowy rodzinno-pamięciowy teleturniej "Nie Zapomnij!". Ale niewiem poza tym nic innego :P

A orientuje sie ktos, czy jest jeszcze stary dom z Dwóch Swiatów z jeziorkiem, czy go zburzyli???

podmark

Cytat: ŁukiNatomiast ten nowy teleturniej przygotowywany z francuzami to nie będzie "I knew it" polska edycja, tylko jakis nowy rodzinno-pamięciowy teleturniej "Nie Zapomnij!".

To będzie ten sam program - tylko, że "Nie zapomnij" to polska nazwa tego polsko-francuskiego formatu. Program będzie nadawany od poniedziałku do piątku o 18;15 - na miejscu obecnie nadawanego "Daję słowo".

CytatA orientuje sie ktos, czy jest jeszcze stary dom z Dwóch Swiatów z jeziorkiem, czy go zburzyli???

Obydwa domki stoją i prędko ich nie zburzą - w każdej chwili może się pojawić kolejna edycja "Baru", albo inny rs (np. "To własnie miłosć" - program mojego autorstwa, który wysłałem do ATM-u, a który w założeniu ma się rozgrywać w rozległym kompleksie reality :) )

alexander

Wow "Two Worlds". Nawet Polsat miał ciekawą wizje profgramu. A 2 edycje to by mogli teraz zrobić zamiast Bar-u to daliby Dwa Swiaty 2 i normalną edycje potem "Dwa swiaty 3 VIP itd... :) Aż nie przejmie TV4 i koniec :P