Taniec z Gwiazdami 02

Zaczęty przez podmark, Śr, 03 Sie 2005, 17:22:50

podmark

Cytat: PikachuPrzynajmniej uczestnicy mają więcej czasu na przygotowania.

To też wbrew pozorom nie jest takie dobre. No może pod względem przygotowania, ale na miejscu tych gwiazd nie chciałbym prawie co niedzielę wieczór spędzać przez 3 miesiące w telewizyjnym studiu. Jakos mi by to nie odpowiadało.... Niedziela to (jak dla mnie) czas na spotkania z rodziną i ze znajomymi, rozmowy w gronie bliskich...

Pudelek

Wiedzieli na co się decydują. A dwie niedzielę w tę czy tamtą, to już niewielka róznica. Dla niektórych gwiazdeczek to nawet korzysć, że dłużej będa w TV.

alexander

Wiedzieli na co się decydują.... A wlasciwie TVN mógl zrobić program w sobote a Nianie i kryminalnych dać w niedzielę!!!  Ale takie gdybanie to nic nie daje :d Uczestnicy mają lepiej bo dzieki przerwa maja 2 tyg. na przygototwanie do tanca moga lepiej zatanczyc to jest korzysc dla nich!

Luxis

Dzisiaj był super odcinek Tańca 2, uważam że jeden z najlepszych... efekty, choreografia, stroje, super eksperyment muzyczny chodzi mi o Evanescence piosenke rockową zmieszać z pasadoble!! Super im to wyszło... szkoda tylko że Patrycja Markowska odpadła...

Pudelek

No i niestety Cichopek znów była najlepsza...
Ale ja i tak wierzę w siłe Małgosi Foremniak i jej partnera!  :bravo:

alexander

Ja byłem pod wrażeniem tego odcinka zawiodła mnie decyzja widzow ze odpadła Patrycja, Deląg lub Moreno którys z nich powinien odpsć.... Za tydz. odpadnie Deląg... czuje to w kosciach :D

podmark

Cytat: alexanderZa tydz. odpadnie Deląg... czuje to w kosciach :D

ZA tydzień nie ma "Tańca z Gwiazdami" - druga tura wyborów, a potem "Książę w Nowym Jorku" :P

Pudelek

Wiecie co. Zauważyłem, że wszyscy rozmawiamy o gwiazdach w programie. (W zasadzie sam tytuł mówi tylko o nich). A mnie ciekawi co myslicie o tancerzach i tancerkach z programu :) .

Miatexs

NO dzisiaj ten Gąsowski przeszedł samego siebie (kapitalne aktorstwo rozwaliło mnie całkowicie). Mnie wkurzają w programi nabardziej oprócz jurorów panowie Deląg i Moreno, niewiem dlaczego ale jakos tacy za sztywni są do programu mającego dawać rozrywke(w moim odczuciu oczywiscie).
A i musze pochwalić Urbańskiego ,że tą drugą edycje zdecydowanie lepiej prowadzi niż pierwszą.

alexander

Ta jego poważna mina poprostu była dobijająca.... Super gostek jest fajny, ale i tak wygra Kasia Cichopek. Nie sprawdziło się moje meteo ,że Patrycja będzie blisko finałowej dwójki szkoda bo była napewn olepsza od Moreno i Deląga ...

Luxis

Tak, Urbański jest super w tej edycji, wydaje mi się, że "odżył w 2 edycji" dzięki Kasce, a Magda była taka sztywna, i to przeszło w niego ta sztywnosć...

Showmag

Wojna seriali na parkiecie
Już od pierwszego odcinka drugiej edycji "Tańca z gwiazdami" nikt nie ma wątpliwosci: ostateczna walka rozegra się między Katarzyną Cichopek a Małgorzatą Foremniak. Która z nich na początku grudnia zdobędzie Kryształową Kulę?
Aktorkom najpopularniejszych polskich seriali pierwsze treningi dały niele w kosć. - Wracałam wykończona - wspomina Kasia. - Nie miałam na nic siły. Marzyłam tylko o tym, by położyć się do łóżka. Małgorzata po jednym z treningów zasnęła podczas kolacji. - Z kanapką w ustach! - zdradziła partnerowi Rafałowi Maserakowi.

Bóle ustąpiły
Po kilku tygodniach morderczych ćwiczeń bóle rąk i nóg ustały. Teraz każde spotkanie z instruktorem tańca jest dla nich przyjemnoscią. - Obydwie aktorki postawiły poprzeczkę bardzo wysoko - zdradza "Super Expressowi" jeden z uczestników programu. - Z tygodnia na tydzień zaskakują nas coraz lepszą formą oraz techniką tańca.

Paszt pod wrażeniem
- Zdeklasowały pozostałych zawodników. Są fenomenalne - zachwyca się Witold Paszt, wicemistrz pierwszej edycji "Tańca z gwiazdami". - Oglądałem ostatni odcinek i jestem pod wrażeniem "passo" w ich wykonaniu. Wokalista zespołu VOX kibicuje obydwu paniom, ale zwyciężyć może tylko jedna. Która? - Obie mają wielkie szanse - mówi nam jeden z jurorów prosząc o anonimowosć. - Są dobrze przygotowane pod względem technicznym i mają doskonałe wyczucie rytmu - dodaje.

Walka będzie ostra
Ale wciąż popełniają błędy. Kasia w tańcach standardowych, Małgorzata w "łacinie". - Katarzyna unika kontaktu wzrokowego z partnerem, a to w tańcach standardowych podstawa - ocenia jeden z tancerzy. - Trzyma ramę, ale brakuje porozumienia dusz. Patrzy pustym wzrokiem w oczy Marcina. Brakuje tam iskry, natchnienia. Małgorzata z kolei ma problemy z tańcami latynoamerykańskimi. Niedawno wyznała, że najbardziej krępują ją zmysłowe, kuszące gesty.

Małgorzata Foremniak, dr Zosia z "Na dobre i na złe"; ma 38 lat; Znak zodiaku Koziorożec; Tańczy z Rafałem Maserakiem
I jeszcze zapomnieli o jednym serialu tzn. w "Tancu.." tanczy reprezentant "Na wspolnej" Kuba Wesolowski. Very Happy
Muzykalnosć i znakomite wyczucie rytmu
Szczupła sylwetka połączona z gracją i dynamiką ruchów
Doskonała technika w tańcach standardowych
Idealne porozumienie z partnerem
Aktorstwo na pokaz
Skrywa swoje prawdziwe emocje

Katarzyna Cichopek, Kinga z "M jak miłosć"; ma 23 lata; Zodiakalna Waga; Tańczy z Marcinem Hakielem
Muzykalnosć
i znakomite wyczucie rytmu
Postawa
baletowa
Doskonała technika w tańcach latynoamerykańskich
Kobiece kształty sprawiają, że jej drobna sylwetka wygląda masywnie
Unika kontaktu wzrokowego z partnerem

joker

W "tele programie" załączonym do "tygodnika siedleckiego" był dzis wywiad z gwiazdami tego programu. Przyznam szczerze że nie chce mi się go pisać, pytania dotyczyły głównie godzenia roli serialowej z trenigami.

munio

Ja obstawiam na zwycięstwo Kasi Cichopek. Czytałem ostatnio w gazecie ze jej trener jest juz jej chlopakiem, a przeciez latwiej jest tanczyc z kims bliskim niz z obcym i dlatego ona wygra.  :buzz:

Luxis

Tak, ja po obejrzeniu wczorajszego odcinka też stawiam na Kasie. Wg. mnie wczoraj najlepsi byli Kasia Cichopek i jej partner oraz Paweł Deląg i jego partnerka. A niespodziewanie odpadli. A najgorzej podobali mi się Edyta i Kuba Wesołowski, zdziwiłem sie jak zostali... Agnieszka Rylik dla mnie z odcinka na odcinek coraz lepiej. ;) A wydaje mi się że, jury daje ZAWSZE dobre noty Gosi Foremniak , tylko z sympatii, bo wczoraj niepodobał mi sie ich występ, a dostali dobre noty, i oni juz nieraz mówili że z sympatii...