The Bar

Zaczęty przez sharkan, Cz, 30 Cze 2005, 19:51:10

Luxis

moim zdaniem Bar może podbić USA, bo to dobry program, ale niewiem jak to bedzie... bo gusta amerykanów są przeróżniste...
A swoją drogą oficjalna strona Strixa jest stara, są tylko aktualizacje newsów, linki i reality show na swiecie - czyli kolejne edycje w poszczególnych krajach nie są wcale uaktualniane, i tam pisze np. ,że u nas niebyło Robinsona, i innych... :/

podmark

Już na dniach pojawi się przygotowana przeze mnie, a przesłana Adminowi niespodzianka dotycząca formatu "The Bar"  :gwizd: Jakby co, to ja nic nie mówiłem :)

alexander

Ok, podmark zdradz mi w tajemnicy na pirvatnej wiadomosci co to za surprise :D

podmark

Cytat: alexanderOk, podmark zdradz mi w tajemnicy na pirvatnej wiadomosci co to za surprise :D

Nie :P - to będzie jednakowa niespodzianka dla wszystkich - nikt się wczesniej nie dowie, ale po tym, co napisałem, każdy powinien się domyslić o co chodzi...

alexander

Hmmmm ciekawe co to moze bhyc ale jest to zwiazne z barem zagranicznym (to napewno heheheh) a czy jest to video zy plik muzyczny :D Odpowiedz podmark

podmark

Cytat: alexanderHmmmm ciekawe co to moze bhyc ale jest to zwiazne z barem zagranicznym (to napewno heheheh) a czy jest to video zy plik muzyczny :D Odpowiedz podmark

Ani plik filmowy, ani muzyczny  :P Cierpliwosci !!!

sharkan

podmark

Cytat: sharkankiedy sie pojawi ??

Wg najnowszych doniesień jeszcze dzisiaj - tylko zauważyłem, że się wszyscy za bardzo napalają, a będzie to tylko ... :)

alexander

mam nadzieje ze nie beda to tylko fotki!!! :)

podmark

Cytat: alexandermam nadzieje ze nie beda to tylko fotki!!! :)

Nie fotki. To co przygotowałem już jest - https://showmag.info/index.php?id=5 i jak zauważycie pewną nowosć, to tam wejdcie. Wielu ludzi się rozczaruje, ale lepsze to, niż nic.

alexander

Mnie nei rozczarowales tez fajnie, czekalem az admin zrobi cos takiego bo ludzie poogladac rozne stronki i dowiedZiec sie co gdzie i kiedy fajnie dzieki podmark :)

Pudelek

Już dawno się zastanawiałem kiedy powstanie "Bar na swiecie". Więc uważam, że niespodzianka jest przednia.
Naprawdę w Polsce było najwięcej edycji Baru?

Showmag

czekam jeszcze na potwierdzenie ile dokladnie bylo w Szwecji edycji "Baru". na pewno bylo ich 5, ale mowi się o 6-7.

Showmag

..już mam odpowied: w Szwecji było 5 edycji Baru.. a więc jeżeli o ten shit chodzi, to Polska jest rekordzistą ;) program prawie nigdzie się nie przyjął (wbrew pozorom w Szwecji wcale nie cieszyl sie popularnoscią. tam bar byl uwazany za program na bardzo niskim poziomie; nikt o nim nie rozmawiał), co oczywiscie panu Ibiszowi nie przeszkadza wciskać kitu polskiem ludowi, że Bar to najpopularniejsze widowisko telewizyjne na całym swiecie :devil: dla porownania sukcesu (pod wzgledem ilosci zrealizowanych edycji) wystarczy zajrzec tu: https://showmag.info/index.php?id=18 (BB) i tu: https://showmag.info/index.php?id=17 (Bar)

sharkan

Bar jest ciekawy ale i tak robi sie z niego piwiarnio-menelnia