Extreme Makeover: Home Edition

Zaczęty przez Showmag, Pt, 16 Wrz 2005, 09:23:54

Showmag

"Extreme Makeover: Home Edition" w TV4
Piątek, 16.09.2005, 09:19

30 wrzesnia TV4 rozpocznie emisję amerykańskiego reality show "Dom nie do poznania" ("Extreme Makeover: Home Edition"). W każdym odcinku ekipa pracowników otrzymuje tylko siedem dni na gruntowne przebudowanie całego domu: fasady, terenu otaczającego budynek i zmianę wystroju pokoi. Zmieni się układ scian, wymienione zostaną podłogi oraz elewacja. Efekt końcowy może być przedmiotem dumy projektanta, jesli tylko wszystko zostanie ukończone na czas. Jest to nie lada wyzwanie, bowiem realizacja takiego projektu normalnie wymaga co najmniej czterech miesięcy pracy zespołu projektantów, podwykonawców i kilkuset robotników. "Każdy odcinek zaczyna się od pobudki, jaką robi włascicielom szef całego zamieszania, Ty Pennigton, dzwoniąc do drzwi o poranku i wykrzykując do zaskoczonej rodziny słynne już 'Dzień dobry!', a następnie informując domowników, że ich dom został wybrany do przebudowy. Od tej chwili widzowie stają się swiadkami nie tylko niewiarygodnej przemiany domu, ale też niesamowitego wrażenia jakie na skromnych włascicielach robi ta metamorfoza"- mówi Marta Sprawka z TV4. Producentem programu jest firma Endemol USA.  "Extreme Makeover: Home Edition" będzie można oglądać w każdy piątek o 19:00 w TV4.

[WirtualneMedia.pl]

alexander

Tylko nie TV4 nie lubie tam nic oglądać... Nie wiem czemu ale mają słabą jakosć obrazu słaby głos i wogule wole TVN a polsat tez niczego sobie ale TV4 odpada szkoda ze to tam poleci napewno bede ogladal ale wolabym zeby inna stacja emitowala ten reality.

Showmag

na tv4 skonczyl sie wlasnie pierwszy odcinek tego programu. 'dom pelen pomyslow' to przy tym nic ciekawego... tutaj przerabia się doslownie wszystko, tworząc luksusowy dom, zmieniając nie tylko wnętrza, uklad scian, wyposazenie, ale także zapewniając np basen ze zjezdzalnią, statek piratow, domowe kino samochodowe, czy nowe auto..

podmark

Zajebisty jest ten program - naprawdę mnie wciągnął. Tylko, czy zdobędzie uznanie wsród widzów ??

alexander

Mbie tez podobal sie ten program super po prostu nie samowity a dlaczego adminie nie dales czolowki programu akurat nie zdazylem jej zobaczyc:(

joker

a ja się nie załapałem :/ czy są kiedys emitowane powtórki??

Showmag

Cytat: alexandera dlaczego adminie nie dales czolowki programu akurat nie zdazylem jej zobaczyc:(
a gdzie zostało powiedziane, ze czolowka kazdego rs musi sie znalezc w pobieralni?

Cytat: jokera ja się nie załapałem :/ czy są kiedys emitowane powtórki??
jutro o 15:00

sharkan

Oglądałem dzisiaj to jest super !!! Ale bardziej mi sie podoba pomysł z remontowaniem domu przez uczestnikow ( taki klasyczny rs) , który był w Rosji

alexander

Ale mi się ten program spodovbał. Ten zachwyt ludzi kiedy zobaczyli swój dom po przeróbce było poprostu niesamowite. Kolejne odcinki będą napewno równie dobre!! TV 4 przyznaje daje dawke dobrych programów!! Bravo TV4

Pudelek

Ten program niezbyt mi się podoba. Tylko popisy architektów i nic. Program jest dobry dla... osob którym remontują te domy, no i dla tych architektów, którzy czują się jak gwiazdy, (a zachowują jak klauny).

alexander

Kolejne odcinki też przyniosą nam dużo emocji. Kolejne marne domki zostane zamienione w pałacyki :D Sezon pierwszy trwa 13  odcinków czyli poznamy 13 rodzin i 13 zmian domów. Ciekawe czy TV4 pokusi się i da nam kolejne sezony programu... Jesli będzie dosyć duża oglądalnosć pewnie będą kolejne sezony Extreme Makeover.

podmark

Program jest ciekawy i cos się w nim dzieje (nie to co BAR - uczestnicy snują się po domku, jak cienie), a format "Extreme Makeover - Home Edition" oprócz Stanów Zjednoiczonych doczekałsię własnej odminy tylko w jednym kraju - Norwegii. Rozumiem, że jest to stosunkowo drogi program, ale norweskie telewizje aż takie bogate chyba nie są ?? No cóż - nie wiem ,ale daje loigo norweskiej wersji (aktualnie jest emitowana już druga edycja):

sharkan

b. ciekawe... TVN mógłby sie pokósić ale pewnie Polacy by to uznali za przeróbke tego z Meirową z BB1

alexander

Ale sądze ,że nie jestesmy na tyle bogaci zeby z "rudery" zrobić pałac. Nie mamy tyle forsy. Napewno bylby to wspabnialy udział na rynku telewizji i wielkie zainteresowanie, ale niestety taki program nigdy nie powstanie w polsce!!!!!!

podmark

Cytat: alexanderAle sądze ,że nie jestesmy na tyle bogaci zeby z "rudery" zrobić pałac.

Jesli Norwegów stać, to nas też by było !!! Poza tym można by zrobić tak jak w Norwegii - znależć mnóstwo sponsorów i już  :yeah: