Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

Pudelek

Skąd wiesz że działa? Masz kod i możesz oglądać? Które miejsca można podglądać?

Luxis

Niedziałają kamerki, bo nie ma JESZCZE (jak wogóle będzie) linku do tej podstronki... da się wejsć, z tego adresu co podał Admin, że tam są tylko fotki z 3 edycji...

alexander

Mam pomysł na fajną edycje Baru ;) Oto ona:

Bar 7 - Wojna płci

W grze bierze udział 7 kobiet i 7 mężczyzn. Podzieleni są na dwie grupy panowie i panie. Przyznawają plusy i minusy grupie przeciwnej a widzowie dokonuja wyboru ktora druzyna siada i potem kto wylatuje. Zwyciesca moze byc tylko jeden może być kobietą lub może być mężczyzną...

Luxis

tak, zgadzam się!! Super pomysł Alexander, bravo!! Wyslij natychmiast maila do  POLSATu i TV4 o tę twoja propozycje i to na bank bedzie hit!! Jestem pewny ;)  :bravo:  :zabek:  :P  :cwaniak:

Pudelek

To byłby kolejny oryginalny pomysł na kolejną edycję Baru  :devil:  :los:
Ciekawe co tym razem chcieliby pokazać. Że różnice nie są takie duże  :los:  ?

podmark

Cytat: alexanderMam pomysł na fajną edycje Baru ;) Oto ona:

Bar 7 - Wojna płci

W grze bierze udział 7 kobiet i 7 mężczyzn. Podzieleni są na dwie grupy panowie i panie. Przyznawają plusy i minusy grupie przeciwnej a widzowie dokonuja wyboru ktora druzyna siada i potem kto wylatuje. Zwyciesca moze byc tylko jeden może być kobietą lub może być mężczyzną...

Ja Cie zabiję !!! To ja wymysliłem blisko pół roku temu !!! Tylko, że jako zupełnie nowy program - nie jako "Bar".

Showmag

nie widze w tym nic interesującego :he?:

[..to jest temat o barze6, a nie o nowych pomyslach na odgrzewane rs]

alexander

Upsss to wybacz :) podmark nie wiedzialem wybacz .... :D

podmark

"Bar" poprawia wyniki TV4

24 wrzesnia na antenie TV4 pojawiła się szósta edycji 'Baru'.Tym razem jest to "Bar Europa", czyli spotkanie Polaków z przedstawicielami innych nacji europejskich. Program poprowadzi Krzysztof Ibisz.

Jak wynika z danych AGB Nielsen Media Research każdy odcinek ogląda srednio 400 tys. widzów a program notuje ponad 2,5 procentowy udział w rynku.

Najwięcej widzów oglądało program w czwartek 29.09 (533 371 osób). Co ciekawe, sobotni live "Gorące Krzesła" i "Wyniki"oglądało tylko 397380 i 307002.

Wirtualnemedia

Aha !!! No i "Bar Europa" jest najchętniej oglądanym programem w TV4...

alexander

Czepiasz się Adminie  :P  :P  :P  :P  :P  :P  Nie no fakt powinienem to napisać w pomysłach na nowe reality show ale jak już jest to niech już sobie będzie :)
A tak wogule to jest interesujace :devil: hehe

Showmag

jak dla kogo  ;)
bo jakos nie wyobrazam sobie, zeby w takim barze, uczestnikom chcialo sie prowadzic jakas naciąganą 'wojnę plci'

podmark

No to ja się wypowiem na temat strony internetowej tej edycji. Otóż, szkoda, że nie ma kamer na żywo, ale jeżeli już nie ma, to mogli dodać opis domku - panoramę i domku, i baru za pomocą ruchomej kamerki i w ogóle wprowadzić jakies atrakcję. Poza tym nie podoba mi się belka na górze - jest za wąska i w ogóle taka  :vomit: . Bardziej podobała mi się pierwotna - ta, którą wstawiali na kilka godzin przed startem. Daję tutaj obie, abyscie sami ocenili, która jest lepsza...

Pierwotna:

Obecna:
- ale udało mi się skopiować tylko ten mały fragment, ale ogólnie to i tak wiecie, jak to wygląda :)

alexander

No lepsza była faktico !! Fajny napisa Europa zrobili a teraz takie doczepione i zwykłe ....

sharkan

Ja baru nie oglądam i sie ciesze... bo nie ma co oglądać... i jeszcze te żałosne "gwiazdy" w czasie spotkań na żywo

alexander

Wbrem moim wakacyjnych postom ja oglądam bar i uwazam ze nie jest zły nic nie ma w godz. 20:00-20:45 w telewizji więc  nie szkodzi mi właczyć tv na bar, sa + i - tego programu A więc:
''+''
- Ciekawy pomysł
- Fajne osoby
- Możliwosć  zobaczenia gwiazd muzycznej sceny
- Dobry czas antenowy(gdyz nic w tym czasie nie ma lepszego)

''-''
- Krzysztof Ibisz
- Mało się dzieje
- Słabo zmieniony wysterój domku

Tak jak widzicie są + i są - tego programu ale to każdy program ma swoje zalety i wady.