Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

sharkan

Cytat: alexanderOj dużo bedzie tych wpadek w Bar6 Europa :D No i co oglądamy BAR :) Ja sie wciaglem i ciesze sie ze mamy jakies reality show :) Bo bez baru byloby nudno o 20:00 hehe przeciez nie będe Szczuki oglądał :kreci:

Szuka jest b. fajna odczep sie od pani polonistki :P

Luxis

mi się wydaje, że pierwszy wypadnie Vadim, a postawa Alexa na poligonie była odjazdowa, bardzo pozytywnie mnie zszokował, bronił słabszych, a ochrona powinna bronić, a nie bić i kopać i straszyć uczestników, co oni se wyobrażają, ja bym ich natychmiast do sądu podał... a jak potem oberwał Alex, ciekawe czy mu oddał czy cos, bo nieoglądałem póniej... ale nawet fajny jest ten Bar... ;)

podmark

Cytat: Łukia jak potem oberwał Alex, ciekawe czy mu oddał czy cos, bo nieoglądałem póniej... ale nawet fajny jest ten Bar... ;)

Pewnie mu nie oddał. Dalej nic nie było - dokończenie całej sprawy ma być dzisiaj o 20:00 w programie na żywo - "Bar Europa - Spotkanie Plus-Minus".

podmark

Ta obrona słowna tego instruktora była wyjątkowo płytka - "Takie było moje zadanie". POza tym na miejscu Alexa nie podałbym temu kolesiowi ręki (ale cos mi się wydaje, że wszystko było wczesniej ustalone). A co do tego instruktora to muszę przyznać, że koles ma zryty beret, skoro walenie z pięsci w twarz jest jak to okreslił "skarceniem".  

Szkoda mi Doroty - to nie ona powinna usiąsć na pierwszym Gorącym Krzesle...

joker

Też mi jej było szkoda - nie widzimy jej przez cały czas i to nie nam ją oceniać ale na taką złą jak o niej mówią to nie wygląda. A ten facet z poligonu to z nim też chyba były jakies akcje w poprzednich edycjach, ale już nie pamiętam ;)

szymoncz

Odbiło jej trochę, ja została szefową grupy...

Pudelek

Mnie oburzyła decyzja producentów którzy do podjecia ostatecznej decyzji wytypowali akurat Luce (którego typowanie było do przewidzenia). Myslę, że na pierwsze gorące krzesło powinien wskazywać ktos kto nie przyznał minusa Dorocie ani Vadimowi. A tak, to ewidentnie wygląda  na kolejny przekręt.

Luxis

Ten ochroniarz uderzył go z "liscia - plaskacza" nie pięscią. Al i tak dla mnie jest troche chory... :/
A moim zdaniem na krzesło powinna usiąsć Dorota albo Vadim, ich nielubie

podmark

Cytat: ŁukiTen ochroniarz uderzył go z "liscia - plaskacza" nie pięscią.

Sorry Łuki, ale jak to było z liscia, to jestes SLEPY !!! :szok:  :szok:

Luxis

a ktos jeszcze to może potwierdzic, że z pięsci, bo nie wydaje mi się, że jestem "SLEPY"!!! :/

alexander

Podczas pierwszego spotkania Gorące Krzesła dowiedzielismy się kogo grupa barowiczów zdecydowała się wykluczyć z dalszej gry w Barze. Towarzystwa Dorocie, która została wybrana przez Luca na pierwsze gorące krzesło podczas spotkania Plus Minus, dotrzymywała wybrana przez Marco Ludmiła. Marco stwierdził, że jest kobieca a dla niego osobiscie miła, ale używa perfum, które mu nie odpowiadają. Ludmiła stwierdziła, że jego zadaniem było kogos wytypować, ale nie była to według niej poważna argumentacja.

Podczas programu dowiedzeilismy się jaki jest skuteczny sposób Luca na podrywanie kobiet - Wybiorę tą, która jest lekko pijana i już ma rozwalone nogi i wtedy mam ponad 50% - powiedział w rozmowie z Vadimem i Sergueiem. Marco stwierdził, że jeżeli chodzi o podryw to od roku jest na emeryturze. Dodał jednak, że swoją kobietę trzeba podrywać codziennie. Według Marco aby być skutecznym podczas podrywania należy się czyms wyróżniać.

- Nie jestem nimfomanką - powiedziała Patrycja - ale nie jestem dziewicą w kwestii "bi". Bardzo poruszyło ją to, że homoseksualizm według Alexa to choroba. Alex bronił się, że nie miał nic złego na mysli. Sebastian nie widział swojego błędu w tym, że zadał pytanie o to czy Patrycja jest nimfomanką.

Dorota ostro zaatakowała orientację seksualną Patrycji, cytując Biblię i utrzymując, że jest to choroba i ma prawo to powiedzieć. - Nie będę koło ciebie mieszkała skoro sądzisz, że to jest choroba - powiedziała Patrycja. Dorota, dodała, że ma przyjaciół homoseksualistów i potrafi żyć z takimi osobami, ale podtrzymuje swoją opinię, że są to ludzie chorzy. - Kłamie się do końca, albo mówi się prawdę do końca - Patrycja stwierdziła, że Dorota oszukała ją podczas obozu - była wtedy "inna". Thomas ostro zaatakował Dorotę za jej podejscie do kwestii biseksualizmu Patrycji - Nie możesz mówić, że to jest choroba.

Dorota utrzymywała, że poinformowała tylko Patrycję co na temat homoseksualizmu mówi Biblia, a zostało to przedstawione tak jakby "zabiła ją Biblią". Barowicze bardzo negatywnie ocenili dziwne zachowania Doroty i zastanawiali się czy przypadkiem nie brakuje jej towarzystwa mężczyzny. - Jest niedojrzała i zachowuje się głupio - to jedna z ich wypowiedzi na jej temat.

Farida stwierdziła, że Dorota za bardzo ingeruje w życie innych ludzi i ma serce z kamienia - Nieważne kogo kochasz, ważne, że kochasz - powiedziała.

Ania zorganizowała sesję zdjęciową dla Ludmiły i Patrycji. Ludmiłę oceniła jako profesjonalną modelkę. Atmosferę na planie zdjęciowym rozluniał Tomek Golonko. Ludmiła powiedziała, że kobietą poczuła się w wieku 17 lat, kiedy chłopcy zaczęli jej mówić, że jest bardzo kobieca. Serguei stwierdził, że będzie walczył z Thomasem o Ludmiłę i chce żeby jak najszybciej odpadł. Zaraz potem dodał jednak, że cała rywalizacja do żarty. Sebastain powiedział, że Ludmiła jest piękną kobietą, ale nie w jego typie.

Barowicze zastanawiali się nad powodem, dla którego wokół Vadima roztacza się nieprzyjemna woń. Dla Vadima dużym problemem były matematyczne podziały związane z iloscią wieszaków przypadającą na każdą osobę. Wszyscy jednak zgodnie stwierdzili, że oba problemy udało się juz rozwiązać.

Bylismy również swiadkami zatargu pomiędzy Thomasem a Vadimem. - Lepiej ze mną nie zadzieraj - powiedział Vadim. - On jest jak wąż, nie lubię go - skomentował Thomas. Konflikt wybuchł, kiedy Vadim chciał wejsć do pokoju, w którym siedział Thomas. - Jest nie do pokonania, jest najlepszy - skomentowała osobę Thomasa Patrycja.

Okazało się, że Thomas nie lubi alkoholu - porównał go nawet do heroiny. - Po co tu siedzisz skoro jest nudno - zapytał Thomasa Robert podczas wieczornego spotkania. Thomas z kolei zaatakował Alexa, że staje się agresywny kiedy pije. Sebastain powiedział, że nie przeszkadza mu to, że Thomas nie pije - Zawsze siedzi z nami do rana, dotrzymuje nam towarzystwa - skomentował.

Moim zdaniem program opusci Dorota. Ale wybór widzów jest zaskakujący...

Luxis

Ludzie lubią sensację i kontrowersje, więc jest jak jest, choc uważam że Dorota mimo wszystko odpadnie..

alexander

I stało się 62% widzów zdecydowało ,że program Bar 6 Europa jako pierwsza opusci Dorota. Po ogloszeniu wyniku wszyscy rzucili się w ramiona Ludmiły. Dorota stała i biła brawo podszedł do niej Alex i się z nią pożegnał... Potem reszta... Dorota odpadła Ludmiła została kto będzie następny?

Luxis

szkoda, że nieoglądałem tych gorących krzeseł, ale w poniedziałek se powtórke obejrze ;) ;P

Pudelek

Uuups. Przegapiłem wyniki bo oglądałem ten nowy badziew polsatu - "Zagraj o milion". I bardzo żałuje.
Byłem pewny, że Dorota wypadnie. Nieżle się naraziła tym niby atakiem na Patrycje. A tak wracając do tego tematu to myslę, że każdy ma prawo mieć własne zdanie. Ale bez przegięć. To czytanie Biblii na głos było przesadą z jej strony.
A Ludmiły też nie lubię. Wielka z niej artyska (jak sama o sobie mówi) :devil: ?! Ona tylko się rozbiera i flirtuje.