Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

podmark

No i po tej całej sytuacji z Tomem i Alexem można stwierdzić, że realizatorzy już się postarali pierwszego dnia  :zabek: Ciekawe, czy to był tylko alkohol, czy może jakies mocniejsze dragi ?? W ogóle w tej edycji są jacys nienormalni uczestnicy :) - Jurate albo Dorota (chyba) kąpała się w jakiejs halce. Vadimowi smierdzi kurtka, a on na to: "ona jest nowa i dlatego smierdzi". Poza tym fajnie się mył :) - umył stopy i był happy. Ogólnie to dzisiaj nie było widać Tomka, tego 18-latka oraz bodajże Sebastiana. Zastanawia mnie, dlaczego jest aż 16 uczestników, a program trwa tylko 12 tygodni ?? Znowu w ostatnim tygodniu dają te ceregiele z półfinałami...

alexander

Półfinały znowu jakies będa utworzone grupy po 2 i finał a lepiej gdyby  byl bar dłuzej albo mniej osob i normal zasady a nie ten z tym i wygruywa to siedzi z tym ........

joker

powiedzcie o co konkretnie chodziło z tą kłutnią bo się nie załapałem na nią wczoraj..

podmark

Cytat: jokerpowiedzcie o co konkretnie chodziło z tą kłutnią bo się nie załapałem na nią wczoraj..

Dzisiaj o 20:00 ciąg dalszy afery: "Czy Alex utopi Thomasa w bajorku? :)", a więc pewnie powtórzą całą sprzeczkę od początku.

szymoncz

Kłótnia się zaczeła, gdy Tom mówił do Alexa cos po angielsku, ten odpowiedział "Jestesmy w Polsce, k***a mać, a więc mów po polsku debilu k***a mać. Gdy Alex wyszedł, Tom krzyknął głosno przez drzwi "Zamknij się Ch**u" (akcja się zdarzyła w srodku nocy w pokoju sypialnym) Alex to usłyszał, poszedł do pokoju i powiedział: "Jeszcze raz tak do mnie powiesz s********u, to Cię utopię w tym "bajorku". Po tej akcji pojawiła się zapowied na jutro (godz.20.00), oto jej tresć: Po chwili od poprzedfniego zajscia Tom wychodzi z pokoju i mówi do Alexa "Ch**u" . Alex odpowiedział mu na to: Jeszcze raz powiesz do mnie "s********u" to Cię "za****e".Na to Tom "Fuck up" (p*****l się) I w tej chwili zaczęły się napisy końcowe.

Zgłaszam się do opisywania każdego odcinka "Baru"

alexander

Dorota liderem ?? Gdzie oni mieli oczy..... A konflikt Alexa z Thomasem włąsciwie stał się dla mnie punktem 0 bo nie mam zdania nie wiem kto zawinił ani kto nie miał racji obaj są winni!  Mysle ,że za duzo kłórtni niechce ciagle ogladac jak ktos sie kloci!!! Może są jakies dobre strony programu i uczestnikow????????

joker

może moja opinia nie będzie obiektywna, bo jak narazie polubilem Thomasa. Myslę że jest on jednym z normalniejszych tam ludzi, a Alex zachowuje się jak 14 latek na koloniach. Według mnie noc jest do spania a dzień na rozne zabawy i inne tego typu rzeczy, powinno się uszanować to że w tym pokoju spali takze inni uczestnicy programu, ktorzy byc moze byly zmeczeni albo poprostu lubia sie wyspac. Thomas moze jest zbyt nerwowy i za szybko sie denerwoje ale ja jak narazie trzymam jego strone.

podmark

Każdy doskonale pamięta, jak uczestnicy poprzednich edycji zabawiali się rzucając w siebie produktami spożywczymi, czy wszystkim, co się tylko dało (a po tych harcach salon nie szło doprowadzić do ładu). O sporadycznym sprzątaniu już nie wspominam. Jednak na oficjalnej stronie Baru jest cos bardzo interesującego:

Cytat: bar.interia.plTego jeszcze w BARZE nie było!!! W mieszkaniu Barmanów aż lsni czystoscią! W kuchni pusty i czysty zlewozmywak, wszystkie naczynia pomyte i ustawione na swoim miejscu, czysta kuchenka, wytarte blaty, czysta nawet lodówka! Na stole serwetki i wazonik z bukietem kwiatów. We wszystkich poprzednich edycjach BARU pokój dzienny z kuchnią przypominał wojenne pobojowisko. Tym razem uczestnicy pilnują porządku. Do najaktywniejszych należą: Dorota, która sprzata codziennie, Ludmiła, Kasia, Farida, ale także Thomas i Marco.

Ten ostatni dopiero po reprymendzie, jaką dostał od Kasi, zorientował się, że na podłodze w łazience pływają jego włosy. Dosć slamazarnie, niezbyt skoordynowanymi ruchami przecierał podłogę mopem marudząc...
- Nie umiem sprzątać...
Nie ma obaw. W tak "czystym" towarzystwie z pewnoscią szybko opanuje tę sztukę.

alexander

Fakt, ja też od razu polubiłem Thomasa jest taki smieszny i fajny ale nie wiem o ktorej rozegrala sie akcja z pomalowaniem paznokci czy to bylo np. o 5:00 rano czy 23:00 ale sądze ze raczej kolo 4,5 rano! Wiec Thomas mial racje chcial sie wyspać! A oni sie bawili Alex chce zrobic  z siebie twardziela a jest dzieckiem!

podmark

Ja też lubię Thomasa. Jest najmądrzejszy z nich wszystkich - na otwarciu od razu był szczery - powiedział, że do Polski przyjechał z zemsty za 700 tys. Polaków, którzy wyjechali do Anglii oraz że startował w castingu do brytyjskiego "Big Brothera", ale konkurencja była zbyt duża. Fajny koles - jak na razie jest moim kandydatem na finalistę.

Pudelek

Przyznam, że też polubiłem (jedynie) Thomasa.
Za to dziwi mnie popularnosć tego małolata. Przecież to zwykły prostak, który juz nawet nie potrafi mówić zwykłą polszczyzną. Na stronie internetowej piszą o nim "... dojrzałoscią i trafnoscią spostrzeżeń potrafi zaskoczyć niejednego ze starszych..." :hahaha:  .
A reszta zrobi wszystko by zwrócić na siebie uwagę. Wątpie żeby tak naprawdę kłócili się o każde gówno.

podmark

Mimo, że nie lubię Alexa, to bardzo podobała mi się jego postawa na poligonie, gdy wstawił się za któryms z uczestników. Póniej niele oberwał od szefa ochrony (swoją drogą to ochroniarze powinni mieć robione lepsze badania psychologiczne i nie reagować na zaczepki). Ja na miejscu Alea podałbym tego kolesia do sądu - szczególnie, że zostało to nagrane - mógłby trochę kasy wysępić od firmy De**a (nie podam nazwy, by nie robić tym sku***lom reklamy). POza tym to nieli z nich ochroniarze - zamiast strzec bezpieczeństwa uczestników, to sami ich biją.

A z tak milszych wydarzeń, to bardzo podobały mi się teksty:
- Thomasa do Alexa - "Ty szalujesz :) (w sensie crazy - szalejesz)"
- Ludmiły do kamery - "we Francji przez rok pracowałam jako sprząterka" :)

alexander

Oj dużo bedzie tych wpadek w Bar6 Europa :D No i co oglądamy BAR :) Ja sie wciaglem i ciesze sie ze mamy jakies reality show :) Bo bez baru byloby nudno o 20:00 hehe przeciez nie będe Szczuki oglądał :kreci:

joker

alexander - masz rację, lepsze to niż nic.
Pewnie dzisiaj na żywo Krzysiu nawiąże do tego zdarzenia i dowiemy się więcej jak się sprawa potoczyła z tymi ochroniarzami... kogo obstawiacie ze wypadnie pierwszy?? ja powiem szczerze ze nie mam zielonego pojęcia :)

podmark

Cytat: jokerkogo obstawiacie ze wypadnie pierwszy?? ja powiem szczerze ze nie mam zielonego pojęcia :)

Ja sądzę, że będzie to mężczyzna - może Alex (ponoć naprawdę ma na imię Rysiu) , może Robert - ten Grek.