Bar 6: Europa - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Wrz 2005, 17:24:59

Showmag

Miejsce na relacje z życia barmanów i rozmowy o "Barze 6 - Europa"

podmark

To w nowym temacie mamy o tym pisać ?? Łeeee, myslałem, że doprowadzimy do końca tamten temat, a tu nasz Adminek wyjechał z nowym. Jak sobie Admin życzy  :yeah:

Showmag

Tutaj jest miejsce na dyskusje o tym, co aktualnie dzieje sie w zyciu barmanow.. mozna pisać relacje z odcinkow lub - jesli ktos bedzie ogladac bar poprzez kamerki - pisać o tym, co się w tym momencie dzieje w zyciu barowiczów.

natomiast w temacie juz istniejącym mozna dalej prowadzic dyskusje o Barze, ale w sposob bardziej ogolny - tj. umieszczac wrazenia, dzielic sie pogladami, ale nie dyskutowac o konkretnych wydarzeniach - od tego jest ten temat :)

Showmag

Na otwarciu Ibisz stwierdzil ze bar to najpopularniejsze reality show nie tylko w Polsce ale i na swiecie :szok: :ubaw:
z kolei - rowniez wg Ibisza - bar vip byl wielkim medialnym sukcesem i cieszyl sie wielomilionową widownią (aż 2,5 mln widzow :wisienka:)

a teraz maly cytat, słowa Ibisza wypowiedziane podczas pierwszych 2 minut trwania programu: "to, co w tym programie najbardziej kochacie to autentyczne emocje i przekraczanie granic (...) nasi uczestnicy poznali sie na specjalnym obozie i tam rozpoczęły się pierwsze konflikty"
..a więc Ibisz juz na samym początku skonczyl z bajkami i dal wyraznie do zrozumienia iz informacje o tym, ze Bar bedzie ambitnym programem mającym łamać stereotypy to zwykle brednie :P (a czy znalazl sie ktos, kto w te brednie uwierzył?)
przynajmniej w tym jednym nikogo nie oszukują i dali znać, ze liczą się tylko konflikty i przekraczanie granic (w tym negatywnym znaczeniu) :wisienka:

biedny ten Ibisz, od 2001 roku siedzi głownie w reality show, a od 4 lat wraz z atm-em robi widzom Baru wode z mozgu.

joker

CytatNa otwarciu ibisz stwierdzil ze bar to najpopularniejsze reality show nie tylko w Polsce ale i na swiecie
hehehe - też zwrócilem na to uwagę
A swoją drogą to myslałem ze z tym crazy frog'iem to się bardziej postarają a nie wyskoczy jakas marna kukła i będzie skakać na scenie :/

Pudelek

No i już za nami otwarcie Baru Europa. Program był zdecydowanie ciekawszy niż również dzis zaczynające się "Granice strachu".
Ci uczestnicy to same prostaki jak na Bar przystało :los: :
Patrycja powiedziała, że nie jest głupia, bo gdyby była głupia to jej by w Barze nie było. Skąd wie  :devil: :devil:  :devil: ?!
Jurate też jest bardzo zdecydowana. Mówi: Nie lubię się kłócić... Lubię kłócić się tylko dla sportu.
Kobieta kobieca według Ludmiły może być chłopacka...
No i ten wysoki poziom wypowiedzi: Pokaż cycki! Pocałuj mnie w dupę!
Na tym programie najbardziej ucierpi Polszczyzna. Brakuje jakiegos członka Młodzieży Wszechpolskiej.
No i wszyscy są tacy szczerzy i wyjątkowo skromni  :devil:
Najlepsza i tak była Szalona Żaba i jej układ choreograficzny. Nie dziwię się, że sprzedaje więcej płyt niż Mandaryna  :buzz: :yeah:  :ubaw:  ! Szalona Żaba ma nawet większe piersi od niej  :szok: !

Showmag

Ruszył "Bar 6- Europa"
Sobota, 24.09.2005, 20:34

Dzisiaj TV4 wyemitowała relację z gali otwarcia szóstej edycji "Baru". Telewidzom zaprezentowano uczestników, pochodzących z różnych częsci Europy. Wsród 16 barmanów znalazło się 8 cudzoziemców i 8 Polaków: Alex Mozulf, Anna Trybuszewska, Dorota Frąckiewicz, Farida Sober, Jurate Alisauskaite-Kasprzyk, Katarzyna Szafron, Luca Ali, Ludmiła Pitylak, Marco Bocchino, Patrycja Jabłońska, Robert Achilleas Tryfon, Sebastian Góralczyk, Serguei Jarkov, Thomas Amos, Tomasz Golonko oraz Vadim Afanassiev. Relacje z życia uczestników "Baru 6" będzie można oglądać w TV4 od poniedziałku do piątku o 17:45 i 20:00 oraz w soboty o 20:00.

[showmag.info]

podmark

Ale trzeba przyznać, że TV4 sporo kasy wywaliła na ten program (przynajmniej na Otwarcie), w lokalu jest ciekawy wystrój, sporo jest telebimów, fajna jest jazda kamer. Trochę zniesmaczył mnie występ Żaby, bo strasznie przypominało to Hugo lub Kosmokwaki :) Bohaterowie tacy sobie. Ciekawy, czy cos zmienią diametralnie w domku ?? Podwórko i tak pewnie zostanie bez zmian (już od pierwszej edycji !!!), ale może wewnątrz będzie lepiej...

szymoncz

Kurde, chciałem sobie oglądać na żywo, ale chyba na strobnie www.bar.interia.pl nie ma takiej opcji...

podmark

Cytat: szymonczKurde, chciałem sobie oglądać na żywo, ale chyba na strobnie www.bar.interia.pl nie ma takiej opcji...

Też się zastanawiam, kiedy włączą kamery na żywo i czy w ogóle włączą. Tylko, czy chce mi się poswięcić 11 złotych, by przez miesiąc oglądać tych ... ??

Showmag

jeszcze się nie zdarzylo, aby kamery były włączane rownoczesnie wraz ze startem programu- pewnie będzie miało to miejsce w przyszlym tygodniu.
natomiast jezeli kogos interesują informacje techniczne: kiedy w programie mają miejsce wazne wydarzenia (np nagrywanie talk-show, setki z uczestnikami, rozmowa z osobą opuszczającą program lub jakies skandale) to często kamery prezentujące akcję są przełaczane na te, które nie pokazują NIC. przy tym wyłączany jest dwięk - więc ani posłuchać, ani popatrzeć.
oczywiscie trzeba mieć na takie podglądanie bardzo dużo czasu i najlepiej - w nocy :zzz:
głownie czas zawodników upływa na nicnierobieniu. od godziny 20 do pólnocy częsć uczestników siedzi w barze, a dopiero po ich powrocie urzadza się talk-show i jakies imprezy do pozniej nocy. pozniej czas na dluugie spanie lub wczesną pobudkę, jesli dla uczestnikow zorganizowano jakis wyjazd...
schemat zawsze ten sam, rozna tylko ilosc alkoholu jaką dostaja uczestnicy na nocne imprezy  :los:

Luxis

jak ja niecierpie Crazy Frog - totalna porażka, już dawno to gów** mi się znudziło :/ i dlatego dali Mad Frog, żeby koszty zmniejszyć, bo tak gdyby te Łzy zaprosili, to kosztuje, a tylko wypożyczyć maskotke, i tancerki to mniejsze koszta...

joker

no i już doczekalismy się pierwszej afery. Jeszcze ich z imienia nie znam ale w czasie kiedy leciał bar popołudniowy zapraszali na wieczór którkimi filmikami kłótni jednego z polaków i anglika (Toma), już się nawyzywali ze hoho, ale tak się zaczynają kłucić już pierwszego dnia?? wydaje mi się ze to troszke wyreżyserowane będzie.

Luxis

nie, wydaje mi sie że to jeszcze nie jest wyreżyserowane, ale spowodowane tym, iż w tej edycji wybrali osoby bardzo spontaniczne i kłutliwe, i tyle z tego bedzie, że będą się co chwila kłucić...

alexander

KONFLIKT Thomas vs. Alex  Czyją strone trzymacie kto miał racje w tym konflikcie?

Thomas mógł nie robić tej afery o malowanie paznokci... Troche zabawy nie zaszkodziło nikomu ale Alex nie musiał się tak wkurzać i mu grozić... Alex jest zbyt brutalny i bardzo nerwowy :) a Thomas super mówi "fucking" hehe